lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 619 z 822
MaqdaIena: Eh, weny mają to do siebie, że jak już raz opuszczą, to ciężko je przywołać spowrotem, przynajmniej w moim przypadku. Kiedyś pisałam dużo, czytałam jeszcze więcej a obecnie dupa.
Zgadza się.
Chyba minęła bezpowrotnie, za to ostro wtedy podszkoliłam język rynsztoka

Dzielny człek. :D
Jak dobrze, że nie musisz sama pracować jako spawacz :D
MaqdaIena: O widzisz, a to dość istotne ;D.
Widziałam gdzieś u mnie w sklepie, że styropianowe cosie można kupić w różnych kształtach ;D. Bombki wiadomo, choinki, koła pod stroiki.
Jak miałam praktyki na warsztatach zajęciowych, to ludzie tworzy tam cuda z niczego ;D. Niestety nie pamiętam nic, yh.
Pogrzeb w internecie. Na pewno coś znajdziesz.
MaqdaIena: Sejm hir.
Ale i tak najbardziej podobają mi się plastry cytrusów powieszone na choinkę ;D.
W ubiegłym roku miałam zawieszone suszone cytrusy i laski wanilii. Zakupiłam też ręcznie dekorowane pierniki, które cudowanie pachniały. I jeszcze choinkę z piernika...cudowny zapach.
W tym roku nie stroję drzewka, wykorzystałam tylko tą piernikową

MaqdaIena: To na pewno, tylko obawiam się, że jak zapiję na tyle mocno by znaleźć się pod stołem, to się spod niego nie wydostanę, własnie przez ciężar skrzydeł .A Ty gdzie wybywasz ? Do tego małolata, który ma wszystko ?;D.
Też :-D. Niemcy- to moja główna baza wypadowa, ale również Austria, Francja i Szwajcaria :D
Nie wiem nawet gdzie jeszcze spędzę Sylwestra. To tajemnica

No nie wiem, może właśnie dlatego zjadł mało, żeby być bardziej zwrotnym :D
Nie przeszkadza mi to :D
chyba Cię Magda lekko pogięło ;/
nie psuj mi konta banami a sama nie szukaj poklasku

nie masz FP dla zabawy
LoL mi Cię
nie psuj mi konta banami a sama nie szukaj poklasku

nie masz FP dla zabawy
LoL mi Cię
...Ignorance is bliss...
Nawet nie pamiętam dokładnie, szczerze mówiąc. :D
Zażeram miód, licząc, że do jutra ozdrowieję, bo mam ciekawe spotkanie i dobrze by było, gdybym nie miała głosu jak pawian w czasie godów. ;D - materiał pomocniczy.
.Skoro tak, to się dogadamy !
Tak go obserwowałam i kurdę jest to niebezpieczne na maksa. Z moimi antyprezyzyjnymi łapami, to bym była poprzypalana na kazdym paliczku po kilka razy pewnie ;D.
Nie nie, nie planuję nic robić :D.
Konto usunięte: W ubiegłym roku miałam zawieszone suszone cytrusy i laski wanilii. Zakupiłam też ręcznie dekorowane pierniki, które cudowanie pachniały. I jeszcze choinkę z piernika...cudowny zapach.
W tym roku nie stroję drzewka, wykorzystałam tylko tą piernikową
Moje klimaty ;D. A pierniki to mogłaś sama zrobić, nic trudnego ;D. Piekłam w tym roku po raz pierwszy, trwało to łącznie 5 godzin, niemal ducha wyzionęłam, ale wyszły nie dość że ładne, to jeszcze pyszne, jakby coś to przepis wyślę
.Konto usunięte: Też :-D. Niemcy- to moja główna baza wypadowa, ale również Austria, Francja i Szwajcaria :D
Nie wiem nawet gdzie jeszcze spędzę Sylwestra. To tajemnica
;o. Kobieto, to ale się najezdzisz ;D Bo pewnie autem jedziecie ;D. Z jednej strony fajnie, z drugiej, bosz tyle wolnego fajnie wykorzystać na totalne leniuchowanie ;D.
Oho ;D. Wyczuwam zaręczyny, ale wypiłam trochę wina i lekko mam nos zatkany więc mogę sie mylić
:D.
Dla mnje ma problema

Dla Ciebie jest- oczko przy nicku

MaqdaIena: Tak go obserwowałam i kurdę jest to niebezpieczne na maksa. Z moimi antyprezyzyjnymi łapami, to bym była poprzypalana na kazdym paliczku po kilka razy pewnie ;D.
Jest coś takiego jak maska spawalnicza :D
Może nie byłoby tak źle :D
No tak. Skrzydła są już wystarczająco wymagające :D
Wiem, ale tutaj właśnie chodzi o wenę

Tłumaczę sobie, że przynajmniej zrobiłam dobry uczynek i dałam zarobić ludziom, którzy rzeczywiście tego potrzebowali :-D
MaqdaIena: Piekłam w tym roku po raz pierwszy, trwało to łącznie 5 godzin, niemal ducha wyzionęłam, ale wyszły nie dość że ładne, to jeszcze pyszne, jakby coś to przepis wyślę .
Niestety, nie mam już czasu na pieczenie.
Ale przepis wysłać możesz.
Może kiedyś się jeszcze nawrócę. Moja mama się za mnie modli :-D
MaqdaIena: ;o. Kobieto, to ale się najezdzisz ;D Bo pewnie autem jedziecie ;D. Z jednej strony fajnie, z drugiej, bosz tyle wolnego fajnie wykorzystać na totalne leniuchowanie ;D.
Fajnie, fajnie, ale Boże Narodzenie mimo wszystko wolę spędzać w Polsce.
MaqdaIena: Oho ;D. Wyczuwam zaręczyny, ale wypiłam trochę wina i lekko mam nos zatkany więc mogę sie mylić :D.
:>
Czeka mnie ślub i wesele w przyszłym roku, może to właśnie czujesz

[color=white]Siostry! :D