lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 618 z 822
Ja, baba, nie posiadam zmywacza do paznokci
.Ooo, nowy sposób, wypróbuję jutro. Dzisiaj wszystko wydarapałam już ;D.
Konto usunięte: Zdecydowanie, a kiedy go w końcu mam, to zupełnie nie czuję bakcyla.
W pewnym momencie życia całkowicie opuściła mnie wena
I nie chce wrócić :(
Eh, weny mają to do siebie, że jak już raz opuszczą, to ciężko je przywołać spowrotem, przynajmniej w moim przypadku. Kiedyś pisałam dużo, czytałam jeszcze więcej a obecnie dupa.
Tak ;D. Dostał kinderbłeno na zachętę, i w pół godziny pospawał wszystko ;D.
Konto usunięte: Yhym :D
Zapomniałam dodać, że oczywiście w środku jest bombka styropianowa :D
Coś oryginalnego, innego. Widziałam jeszcze bombki z ręcznika papierowego skręconego w ślimaczki, które zostały przylepione do styropianu. Też wyglądały fajnie.
O widzisz, a to dość istotne ;D.
Widziałam gdzieś u mnie w sklepie, że styropianowe cosie można kupić w różnych kształtach ;D. Bombki wiadomo, choinki, koła pod stroiki.
Jak miałam praktyki na warsztatach zajęciowych, to ludzie tworzy tam cuda z niczego ;D. Niestety nie pamiętam nic, yh.
Będą.
Konto usunięte: W sumie można tak powiedzieć.
Chociaż bombka i choinka są wykonane przez różne.
Ja sporo dostaję tego typu rzeczy. Raz dostałam nawet naczynia gliniane, ręcznie robione od A do Zet. Uformowane przez małe rączki, wypalone i pomalowane...takie krzywusy totalne, ale urocze są
To ale ludzie muszą Cię uwielbiać ;D.
Rękodzieła daje się osobom, które naprawdę wiele znaczą dla kogoś, przynajmniej ja tak to widzę ;D.
Konto usunięte: Tak. Cały rytuał odbywał się przed świętami.
Ja idę na łatwiznę. Po prostu kupuję to co mi się spodoba :D
Sejm hir.
Ale i tak najbardziej podobają mi się plastry cytrusów powieszone na choinkę ;D.
To na pewno, tylko obawiam się, że jak zapiję na tyle mocno by znaleźć się pod stołem, to się spod niego nie wydostanę, własnie przez ciężar skrzydeł
.A Ty gdzie wybywasz ? Do tego małolata, który ma wszystko ?;D.
Kamil podczas obiadu tak mało zjadł, że by nie miał siły na dobry seks
.
Myślę, że przy obecnych praktykach w kwestii reklamy to nie byłoby takie dziwne, gdyby się urzeczywistniło. :D
Foto czyjeś - chyba Natalii Siwiec wykorzystują wszelkie możliwe firmy, z jakichś tam zdjęć z neta. :P
Tak?