WueRZet
WueRZet
  11 July 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  20 December 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ol nie mogę patrzeć na ten nowy wygląd fotki czy forum, zje..e bardzo jak dla mnie. korzystam ze starego :D

Wiesz, lepiej powoli się przyzwyczajać, nie wiem kiedy wejdzie na dobre, ale kiedyś stara wersja zniknie na pewno.

Gutek
Gutek: no dokładnie, wyzysk w cholerę.

Takie stawki to były 10 lat temu na porządku dziennym, teraz to zwykła kpina, no ale cóż kasa to kasa, zarabiać jakoś trzeba.

Gutek
Gutek: ja z nimi piłem na Starym na meczu Polska - Czechy :D

Ja się wybralam ze szwagierką na imprezę po meczu eeee Irlandia Włochy (?), jak się roztańczyłyśmy to nie piłam nic nawet:rotfl:, do domu wróciłam o 7.00 rano, myślałam, że mój facet mnie zabije :rotfl:.
:ziober2:
Gutek909
Gutek909
  20 December 2012
ja mam coś takiego, że nie widzę na stronie ze spisem tematów, że ktoś dodał posta. Tylko widzę, że w tym temacie dodałem ja ostatniego w nocy, a przecież teraz dodajemy ;o
MaqdaIena
MaqdaIena
  20 December 2012
Też sobie nie wyobrażam braku możliwości wgrania avatara, póki co pozostaje opcja stworzenia nowego albumu z avami i ustawiania wybranego obrazka w miniaturę na profilu, gifa niestety tam nie wrzucę :and:.
Earth
Earth
  20 December 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: przecież stare forum było o wiele lepsze ;) jak może na forum nie być avatarów to ja nie wiem

No a czy ja temu zaprzeczam? Piszę tylko, ze i tak wprowadzili poprawki do tej nowej wersji, bo.. było gorzej. :D

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Oby była możliwość korzystania i ze starej i z nowej do wyboru. Ja tam bym nic nie zmieniał.

Dokładnie. Ale jeśli będzie to też przez jakiś czas tylko, a potem już nie będzie możliwości, tak jak ze starym profilem. :)
Gutek909
Gutek909
  20 December 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: do domu wróciłam o 7.00 rano, myślałam, że mój facet mnie zabije
wcale mu się nie dziwię :rotfl:

dobra, wracam do starego wyglądu, bo to jakieś nieporozumienie jest ;D
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  20 December 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Też sobie nie wyobrażam braku możliwości wgrania avatara, póki co pozostaje opcja stworzenia nowego albumu z avami i ustawiania wybranego obrazka w miniaturę na profilu, gifa niestety tam nie wrzucę .

Szykuje się protest 261d
Przy nowej fotce z 5mln użytkowników zrobi się 500.

Earth
Earth: Dokładnie. Ale jeśli będzie to też przez jakiś czas tylko, a potem już nie będzie możliwości, tak jak ze starym profilem. :)

To będzie koniec tego portalu :(
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  20 December 2012
Czemu nie wyrazacie opini na o fotka ? :ziober2: tu was nie zauwaza
MaqdaIena
MaqdaIena
  20 December 2012
[quote=Gutek]ja mam coś takiego, że nie widzę na stronie ze spisem tematów, że ktoś dodał posta. Tylko widzę, że w tym temacie dodałem ja ostatniego w nocy, a przecież teraz dodajemy ;o

Też tak mam, strony też z opoźnieniem się odświeżaja, ale na pewno to naprawią.

Z boku macie opcje, że możecie zgłosić opinię jakby co :mrgreen:.
Proponuję skorzystać i wypisać co jest do poprawy ;D.
Gutek909
Gutek909
  20 December 2012
też lipa jak klikam ' dodaj posta ' i nie ma powiadomienia czy post się dodał czy nie tak jak było na starym forum.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  20 December 2012
Nowa fotka to 3 kroki wstecz :ziober2:
nie wiem czemu ona służy
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
MaqdaIena
  20 December 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Szykuje się protest Przy nowej fotce z 5mln użytkowników zrobi się 500.

Kiedy nowy wygląd ogolnie jest okej. Tylko szkoda starego forum, które jest idealne moim zdaniem, do niczego nie mozna się doczepić. I tak sporo poprawek zrobili na nowym, kilka rzeczy jeszcze wprowadzą i się przyzwyczaimy :).

Gutek
Gutek: wcale mu się nie dziwię

Ja też nie :rotfl:.
Wtedy do mnie zadzwonił jak sie obudził do pracy, a ja na szczęście już bramę otwierałam, ale byl wściekły, tłumaczyłam się tylko tym, że przecież byłam z jego siostrą, która miała na mnie oko :rotfl:.
LeonGrande
LeonGrande
  20 December 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Nutek: Szykuje się protest Przy nowej fotce z 5mln użytkowników zrobi się 500. Kiedy nowy wygląd ogolnie jest okej. Tylko szkoda starego forum, które jest idealne moim zdaniem, do niczego nie mozna się doczepić. I tak sporo poprawek zrobili na nowym, kilka rzeczy jeszcze wprowadzą i się przyzwyczaimy :).Gutek:wcale mu się nie dziwię Ja też nie .Wtedy do mnie zadzwonił jak sie obudził do pracy, a ja na szczęście już bramę otwierałam, ale byl wściekły, tłumaczyłam się tylko tym, że przecież byłam z jego siostrą, która miała na mnie oko .

testuje sobie nowa fotke
LeonGrande
LeonGrande
  20 December 2012
co to sie dzieje ? nie moge zacytowac
MaqdaIena
MaqdaIena
  20 December 2012
Nie będzie raczej powiadomień o nowych postach, bo forum po dodaniu jakiegkolwiek automatycznie się samo odświeża, czasem ma to zawiechy, ale ogólnie działa, coś na zasadzie czatu.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  20 December 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Kiedy nowy wygląd ogolnie jest okej. Tylko szkoda starego forum, które jest idealne moim zdaniem, do niczego nie mozna się doczepić. I tak sporo poprawek zrobili na nowym, kilka rzeczy jeszcze wprowadzą i się przyzwyczaimy :).

To niech zmienią wszystko oprócz forum.
btw co z moją piłką :/
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.