lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 622 z 822
Konto usunięte: ol nie mogę patrzeć na ten nowy wygląd fotki czy forum, zje..e bardzo jak dla mnie. korzystam ze starego :D
Wiesz, lepiej powoli się przyzwyczajać, nie wiem kiedy wejdzie na dobre, ale kiedyś stara wersja zniknie na pewno.
Takie stawki to były 10 lat temu na porządku dziennym, teraz to zwykła kpina, no ale cóż kasa to kasa, zarabiać jakoś trzeba.
Ja się wybralam ze szwagierką na imprezę po meczu eeee Irlandia Włochy (?), jak się roztańczyłyśmy to nie piłam nic nawet
, do domu wróciłam o 7.00 rano, myślałam, że mój facet mnie zabije
.
ja mam coś takiego, że nie widzę na stronie ze spisem tematów, że ktoś dodał posta. Tylko widzę, że w tym temacie dodałem ja ostatniego w nocy, a przecież teraz dodajemy ;o
Też sobie nie wyobrażam braku możliwości wgrania avatara, póki co pozostaje opcja stworzenia nowego albumu z avami i ustawiania wybranego obrazka w miniaturę na profilu, gifa niestety tam nie wrzucę
.
.
Konto usunięte: przecież stare forum było o wiele lepsze ;) jak może na forum nie być avatarów to ja nie wiem
No a czy ja temu zaprzeczam? Piszę tylko, ze i tak wprowadzili poprawki do tej nowej wersji, bo.. było gorzej. :D
NuTiiiiii: Oby była możliwość korzystania i ze starej i z nowej do wyboru. Ja tam bym nic nie zmieniał.
Dokładnie. Ale jeśli będzie to też przez jakiś czas tylko, a potem już nie będzie możliwości, tak jak ze starym profilem. :)
MaqdaIena: Też sobie nie wyobrażam braku możliwości wgrania avatara, póki co pozostaje opcja stworzenia nowego albumu z avami i ustawiania wybranego obrazka w miniaturę na profilu, gifa niestety tam nie wrzucę .
Szykuje się protest

Przy nowej fotce z 5mln użytkowników zrobi się 500.
Earth: Dokładnie. Ale jeśli będzie to też przez jakiś czas tylko, a potem już nie będzie możliwości, tak jak ze starym profilem. :)
To będzie koniec tego portalu :(
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

[quote=Gutek]ja mam coś takiego, że nie widzę na stronie ze spisem tematów, że ktoś dodał posta. Tylko widzę, że w tym temacie dodałem ja ostatniego w nocy, a przecież teraz dodajemy ;o
Też tak mam, strony też z opoźnieniem się odświeżaja, ale na pewno to naprawią.
Z boku macie opcje, że możecie zgłosić opinię jakby co
.
Proponuję skorzystać i wypisać co jest do poprawy ;D.
Też tak mam, strony też z opoźnieniem się odświeżaja, ale na pewno to naprawią.
Z boku macie opcje, że możecie zgłosić opinię jakby co
.Proponuję skorzystać i wypisać co jest do poprawy ;D.

też lipa jak klikam ' dodaj posta ' i nie ma powiadomienia czy post się dodał czy nie tak jak było na starym forum.
Nowa fotka to 3 kroki wstecz 
nie wiem czemu ona służy

nie wiem czemu ona służy

Kiedy nowy wygląd ogolnie jest okej. Tylko szkoda starego forum, które jest idealne moim zdaniem, do niczego nie mozna się doczepić. I tak sporo poprawek zrobili na nowym, kilka rzeczy jeszcze wprowadzą i się przyzwyczaimy :).
Ja też nie
.Wtedy do mnie zadzwonił jak sie obudził do pracy, a ja na szczęście już bramę otwierałam, ale byl wściekły, tłumaczyłam się tylko tym, że przecież byłam z jego siostrą, która miała na mnie oko
.
MaqdaIena: Nutek: Szykuje się protest Przy nowej fotce z 5mln użytkowników zrobi się 500.
Kiedy nowy wygląd ogolnie jest okej. Tylko szkoda starego forum, które jest idealne moim zdaniem, do niczego nie mozna się doczepić. I tak sporo poprawek zrobili na nowym, kilka rzeczy jeszcze wprowadzą i się przyzwyczaimy :).Gutek:wcale mu się nie dziwię Ja też nie .Wtedy do mnie zadzwonił jak sie obudził do pracy, a ja na szczęście już bramę otwierałam, ale byl wściekły, tłumaczyłam się tylko tym, że przecież byłam z jego siostrą, która miała na mnie oko .
testuje sobie nowa fotke
Nie będzie raczej powiadomień o nowych postach, bo forum po dodaniu jakiegkolwiek automatycznie się samo odświeża, czasem ma to zawiechy, ale ogólnie działa, coś na zasadzie czatu.

MaqdaIena: Kiedy nowy wygląd ogolnie jest okej. Tylko szkoda starego forum, które jest idealne moim zdaniem, do niczego nie mozna się doczepić. I tak sporo poprawek zrobili na nowym, kilka rzeczy jeszcze wprowadzą i się przyzwyczaimy :).
To niech zmienią wszystko oprócz forum.
btw co z moją piłką :/