lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 627 z 822
Krzyś, psułam jakiś czas temu Kamilowi reputacje, dlatego ubolewam, ze nie mozna już oceniać FP ;D.
No Hajd to co innego wiadomo, więcej ludzi tam sie przewija, ale pisalismy o sporcie, i o Typerze, ktorego pewnie Enkido poprowadzi, wiec tutaj nie widzę szans na ukrycie postow, pod warunkiem, że każdy ustawi sobie max. ilość minusow, i pod warunkiem, że nikt nie będzie złosliwy :))).
No Hajd to co innego wiadomo, więcej ludzi tam sie przewija, ale pisalismy o sporcie, i o Typerze, ktorego pewnie Enkido poprowadzi, wiec tutaj nie widzę szans na ukrycie postow, pod warunkiem, że każdy ustawi sobie max. ilość minusow, i pod warunkiem, że nikt nie będzie złosliwy :))).

Jak tam moja reputacja, siedzi ktoś na nowej fotuni ?
mam już trzy cyfrówkę ?
mam już trzy cyfrówkę ?

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

http://images.sodahead.com/polls/000345585/polls_cry_me_a_river_4838_417763_answer_1_xlarge.jpeg
...Ignorance is bliss...

.