WueRZet
WueRZet
  11 lipca 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
Grinch
Grinch
  20 grudnia 2012
och nie mam - 8 :smutny:

jesteście żałośni :zly:
Grinch
Grinch
  20 grudnia 2012
- 9 :smutny:
nie będę tu już więcej pisał przez was :smutny:
Grinch
Grinch
  20 grudnia 2012
Leon --- pykniem z jedną partyjkę ?
Grinch
Grinch
  20 grudnia 2012
ejj no .. tylko ja tu jestem ? czy boicie się minusów :lol:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  20 grudnia 2012
wszyscy oglądają Titanica
...Ignorance is bliss...
bezlitosny
bezlitosny
  20 grudnia 2012
Rex nie spamuj
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  20 grudnia 2012
Magda, masz w ulubionych gościa z którym pisałam kiedyś jak miałam inne konto MOJAH :rotfl:
Jezu, niech ukryją te informacje w ogóle kto ma kogo w ulubionych :rotfl:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  20 grudnia 2012
Psyche30
Psyche30: Magda, masz w ulubionych gościa z którym pisałam kiedyś jak miałam inne konto MOJAH Jezu, niech ukryją te informacje w ogóle kto ma kogo w ulubionych

Artura ? ;D. Fajny człowiek aczkolwiek dziwny na maksa, dawno z nim nie gadałam, ale 'znamy się ' od ohohoh i jeszcze trochę ;D.
Obczaj drugiego ! Jak byłam nastolatka to sie w nim skrycie kochałam, był z mojego osiedla, ale chyba sie wyprowadził, przypadkiem gdzies mi mignął i mam na niego oko, i chyba inteligencją nie grzeszy:rotfl:.
:ziober2:
Psyche30
Psyche30
  20 grudnia 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Artura ? ;D. Fajny człowiek aczkolwiek dziwny na maksa, dawno z nim nie gadałam, ale 'znamy się ' od ohohoh i jeszcze trochę ;D. Obczaj drugiego ! Jak byłam nastolatka to sie w nim skrycie kochałam, był z mojego osiedla, ale chyba sie wyprowadził, przypadkiem gdzies mi mignął i mam na niego oko, i chyba inteligencją nie grzeszy.

Już nie pamiętam jak miał na imię, ale nie sposób go zapomnieć, kiedyś miał więcej zdjęć ;D I pamiętam go z czasu mojego pierwszego konta jak do mnie wbijał często a potem pisał do mnie jak miałam konto silenciok miałam konto Silencio :D
Obczaiłam, ale fajny z wyglądu chociaż :rotfl:
Psyche30
Psyche30
  20 grudnia 2012
Jednak nie da się pisac z nowej, nadal wwala słowa których nie ma
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  20 grudnia 2012
Psyche30
Psyche30: Już nie pamiętam jak miał na imię, ale nie sposób go zapomnieć, kiedyś miał więcej zdjęć ;D I pamiętam go z czasu mojego pierwszego konta jak do mnie wbijał często a potem pisał do mnie jak miałam konto silenciok miałam konto Silencio :D

Swego czasu lubilam z nim gadać, potem stał się jeszcze dziwniejszy i olałam go :rotfl:.
Co do drugiego to ładne ma oczy ;D. Nadal.
Dobra, idę dalej robiś skrzydła, do potem :*.
:ziober2:
Psyche30
Psyche30
  20 grudnia 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Swego czasu lubilam z nim gadać, potem stał się jeszcze dziwniejszy i olałam go . Co do drugiego to ładne ma oczy ;D. Nadal. Dobra, idę dalej robiś skrzydła, do potem :*.

Pamiętam ze był dziwny , po pijaku mi się dobrze z nim gadało jedynie :rotfl:
Akurat oczęta to coś co się nie zmienia ;D
:*
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  20 grudnia 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: U mnie nie będzie nigdzie wisiał, znalazłam chętną, i problem z prezentem mam z głowy . Nowości same ;D.

Jak to dobrze, że niektórzy mają gust, który zadowoli byle co :-D
No właśnie widzę. Przełączyłam na starą fotkę.
Avatary forumowe- brak, avatary z miniaturek mikroskopijne. Wąsko, mało przejrzyście, a na dodatek zachęta dla forumowych duposobiewłazów (w poprzednich nowościach- dla konfidentów) w postaci dodawania sobie wzajemnego prestiżu i odejmowania go osobom, które im nie pasują do tego konceptu :rotfl:

Przynajmniej teraz widać kto to szybko ogarnął. Ludzie nie tracą czasu hahahaha :-D
Kolejne opcje dla zakompleksionych baranów.

MaqdaIena
MaqdaIena: No tak. A czy to prawda, że Szczecin leży nad morzem ?! Kiedyś ktoś mi opowiadał, nie wiem na ile to wymyślone, ale rozbawiło mnie: Jakieś osoby z leżakami i ręcznikami zaczepiają przechodnia: - przepraszamy, którędy na plażę ? - eeee, tam ! .

Hahahahahaha. W takiej sytuacji przechodzień powinien pokierować ich na Północ :rotfl:
Albo pokazać to:
http://www.wykop.pl/link/1132461/gdzie-znalezc-plaze-w-szczecinie/
:D

MaqdaIena
MaqdaIena: Eh, wyczucie piekarnika to podstawa, mój np. na najbardziej odległej ścianie daje taką masakryczną ciepłotę, że jak zaczęłam bawić się w pieczenie to zawsze ciastka w tamtym rzędzie były spalone, podczas gdy reszta idealna ;D. Dlatego ciastka piekę na połowie blachy tylko, co czas wydłuża, ale się nie wkurzam, że coś mi nie wyszło ;D. To się chyba wymienimy przepisami ;D.

A to jest chyba często spotykany problem z piekarnikami. U mnie w sumie podobnie, chociaż nie ma co narzekać, przypieka tam bardziej w nieznacznym stopniu, nie jest to jakoś szczególnie uciążliwe.

Chętnie :D

MaqdaIena
MaqdaIena: O fak, ale się pochrzaniło ze słowami .

Nie chciało mi się już poprawiać tej masakry. To chyba dlatego, że post był długi, bo w poprzednich odpowiedziach tego nie było. Literki nie nadążały się wstukiwać i w rezultacie wszystko znikło, a po dodaniu posta powielało się na wiele sposobów :-D

Chodziło o to, że widzę jaka będzie pompa weselna u mojej siostry, a ona sama też jest średnio pozytywnie do tego nastawiona. Rodzina Pana Młodego za to nie wyobraża sobie skromniejszego wesela. Szaleństwo weselne jest u nich rodzinną tradycją :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Ja gdybym miała robić, i by miało być skromne, albo w ogole, tylko jakieś przyjecie typu obiad w knajpie to moi znajomi by byli rozczarowani ;D. Wiadomo, że powinnam patrzeć na siebie, ale kurdę jak kiedyś zdecydujemy się pobrać to impreza będzie na całe osiedle. I niech nikt nie mysli, że będę trzeźwą panną młodą, noł łej .

O kurczę :-D
Już sobie wyobrażam to balujące osiedle. Lubisz się bawić na całego :D Ja w sumie też, ale nie wtedy, kiedy ja jestem na tej imprezie "daniem głównym" :-D
Moi rodzice zawsze chcieli zorganizować coś takiego w jakimś pałacu nad jeziorem. Wiesz, żeby było spokojnie, ale też klimatycznie i nastrojowo. Można wynająć też dodatkowo namiot i rozbić go nad samym brzegiem. Zwiedziliśmy kilka takich miejsc i mnie się bardzo podobało.
Koniec końców stanęło na tym, że wesele odbędzie się w miejscu, w którym nikt by się tego nigdy nie spodziewał- w aquaparku :-D
Oczywiście jest tam cały kompleks do dyspozycji- nie to, że wszyscy, babcie, dziadkowie, ciotki i tak dalej ...będą nurkować w basenach :rotfl:

Daj znać kiedy będziesz wychodzić za mąż :-D

MaqdaIena
MaqdaIena: Co do nowego forum to cóż, trzeba zacząć się przyzwyczajać, bo stare nie zostanie mimo tego iż każdy forumowcz uważa, że jest dobre, a nawet bardzo. Szkoda tylko, że już kilka osób zdeklarowało swoje odejścia, bo no kurdę do wszystkiego można przywyknąć, nawet do kamienia w bucie .

Widziałam, że Ania coś tam napisała.
Wcześniej nic nie wiedziałam o zmianach i sama nie wiem, czy taka forma (jak jest teraz, bez żadnych zmian) będzie mi odpowiadać, więc być może dołączę do tego zacnego grona :-D
Kto wie? :D
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  20 grudnia 2012
Psyche30
Psyche30: Jezu, niech ukryją te informacje w ogóle kto ma kogo w ulubionych

Ja nie mam nikogo :and:
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  20 grudnia 2012

:crylol:
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.