lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 633 z 822
z uprzejmości hahah :D nie no żartuję :D
ok, ale nie teraz :D
tutaj się zgodzę.. nie z uprzejmości jak co
Earth: Mi nie smakuje, więc to było cierpienie. :C To było domowe wino, no i ja osłabiona, szczupła, mała, ekonomiczna... :D
wczoraj mieliśmy ostatnią salę w tym roku no i każdy coś tam przyniósł z alkoholi :D jeden przyniósł cytrynówkę, ale własnej roboty i muszę powiedzieć, że była zajebista, ale mocna :D nie to co te cytrynówki ze sklepu :P
Zapamiętam to sobie.

Ha, wiedziałam!
Ta, już widmo "z uprzejmości" będzie wisieć nad każdą Twoją wypowiedzią!
Konto usunięte: wczoraj mieliśmy ostatnią salę w tym roku no i każdy coś tam przyniósł z alkoholi :D jeden przyniósł cytrynówkę, ale własnej roboty i muszę powiedzieć, że była zajebista, ale mocna :D nie to co te cytrynówki ze sklepu :P
Oj, to na pewno, no i smak naturalny a nie jakąś chemią wysłodzone itp. :)
O bosze, tryb rozkazujący, trudno o coś bardziej działającego jak płachta na byka. Już mi para z nosa leci, popacz. :sapie: :D
Zobaczymy. ;>
No widzisz. A leki jakieś bierzesz? :D
Earth: O bosze, tryb rozkazujący, trudno o coś bardziej działającego jak płachta na byka. Już mi para z nosa leci, popacz. :sapie: :D
jakoś ta perspektywa mnie nie przeraża :D potrafię udobruchać :D
jestem pewien :D
nieee, aż tak źle nie jest :D
Jesu, ale wczoraj popłynąłem...
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Dziś z czystym sumieniem zjadłem full chickenów bo ten tydzień miałem mega sportowy :
poniedziałek, wtorek - futsal; środa - koszykówka i czwartek - siatkówka :)
Ciii

dzieci to czytają, to wciąż ich idol
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

oglądając na HBO Sezon na misia przypomniał mi się Elliot :D

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało