lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 631 z 822
Dobrze, że ten Wyż Syberyjski spierdziela do kacapów przegoniony jakimiś 'małymi' masami powietrza znad Wysp :D
Rok temu to chyba siedział u nas 3-4 tygodnie jak nie lepiej.
Rok temu to chyba siedział u nas 3-4 tygodnie jak nie lepiej.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

same powtórki w tv na święta
, kiedyś tylko dwa programy były ale ciekawsze rzeczy dawali na święta niż teraz
, kiedyś tylko dwa programy były ale ciekawsze rzeczy dawali na święta niż teraz

w sumie jeszcze nie zerkłem co tam daje Tv w świąta
ale dziś :
tvp1 - 20:20 To znowu ty -- całikiem przyjemkna komedia z królowa horrorów konta królowa sci-fi
na wesoło - jubileusz Bałtroczyka
tvn7 dla babeczek - Pamiętnik
a dla gimbazy 0 TV4 - Dziewczyna z sąsiedztwa
ale dziś :
tvp1 - 20:20 To znowu ty -- całikiem przyjemkna komedia z królowa horrorów konta królowa sci-fi
na wesoło - jubileusz Bałtroczyka
tvn7 dla babeczek - Pamiętnik
a dla gimbazy 0 TV4 - Dziewczyna z sąsiedztwa
...Ignorance is bliss...
Dokładnie, ale byłam dzisiaj u lekarza, mam znienawidzony przeze mnie antybiotyk, ale zalezy mi na wyzdrowieniu do 26 więc biorę. :D
Owszem, koniec świata w końcu miał być i trafiło Ziemię, ale.. wzięłam wszystko na siebie!