lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 638 z 822
MaqdaIena: O, daj znać jak poszło, czy się opłacało, jaki laptop itd.
Bo wg. Antszeja mi również siada matryca i zaczynam się bać tego.
Mam Lenovo G560. Matryca kosztowała mnie 259 zł plus 20 zł koszty wysyłki. Wymiana zajęła mi jakieś 30-40 min. Ogólnie to miałem 6 gumek do podważenia, 14 śrubek do odkręcenia i jedno łącze do odpięcia. Prosto, łatwo i przyjemnie
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Kuva klapka od wlewu paliwa mi przymarzła i dziwiłem na stacji 
Oby do jutra coś zrobiło się cieplej bo na oparach mogę nie dojechać.

Oby do jutra coś zrobiło się cieplej bo na oparach mogę nie dojechać.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Enkido: Mam Lenovo G560. Matryca kosztowała mnie 259 zł plus 20 zł koszty wysyłki. Wymiana zajęła mi jakieś 30-40 min. Ogólnie to miałem 6 gumek do podważenia, 14 śrubek do odkręcenia i jedno łącze do odpięcia. Prosto, łatwo i przyjemnie
A. To pewnie masz nowszego lapka od mojego, u mnie ponoć wymiana samej matrycy nie wystarczy by komp dzialał poprawnie, więc chyba bede zmuszona kupić nowy.

MaqdaIena: A. To pewnie masz nowszego lapka od mojego, u mnie ponoć wymiana samej matrycy nie wystarczy by komp dzialał poprawnie, więc chyba bede zmuszona kupić nowy.
No mój był kupiony w marcu 2011 r. Hmm, to być może masz walnięty inwerter. Co ciekawe, jak wyciągnąłem starą matrycę to okazało się, że to matryca... Samsunga.
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.

Dziś Vabank na TVN 
Wyjście awaryjne na kino polska, nie wiem tylko czemu tak późno dają ten fajny film. Do tego Kingsajz :D

Wyjście awaryjne na kino polska, nie wiem tylko czemu tak późno dają ten fajny film. Do tego Kingsajz :D

to jeszcze dobre :

Enkido: No mój był kupiony w marcu 2011 r. Hmm, to być może masz walnięty inwerter. Co ciekawe, jak wyciągnąłem starą matrycę to okazało się, że to matryca... Samsunga.
Mój ma 4,5 roku, powoli sypie się wszystko
.NuTiiiiii: Tam do otwierania jest ten cholerny elektromagnes, zawsze go wódekiem psikam a w tym roku zapomniałem
A też mam takie cudo, ale póki co nie miałam z nim problemu, może dlatego, że u mnie mocno mroźno nie jest.
Ahahah, chyba w żadnym odcinku nie znajdziesz cycka ;D.
Najważniejsze jest Dejmon, czytałeś jakie ładne życzenia dostałam od Diabła ?
.