WueRZet
WueRZet
  11 July 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  23 December 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: O, daj znać jak poszło, czy się opłacało, jaki laptop itd. Bo wg. Antszeja mi również siada matryca i zaczynam się bać tego.

Mam Lenovo G560. Matryca kosztowała mnie 259 zł plus 20 zł koszty wysyłki. Wymiana zajęła mi jakieś 30-40 min. Ogólnie to miałem 6 gumek do podważenia, 14 śrubek do odkręcenia i jedno łącze do odpięcia. Prosto, łatwo i przyjemnie
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  23 December 2012
Kuva klapka od wlewu paliwa mi przymarzła i dziwiłem na stacji :rotfl:
Oby do jutra coś zrobiło się cieplej bo na oparach mogę nie dojechać.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  23 December 2012
Enkido
Enkido: Mam Lenovo G560. Matryca kosztowała mnie 259 zł plus 20 zł koszty wysyłki. Wymiana zajęła mi jakieś 30-40 min. Ogólnie to miałem 6 gumek do podważenia, 14 śrubek do odkręcenia i jedno łącze do odpięcia. Prosto, łatwo i przyjemnie

A. To pewnie masz nowszego lapka od mojego, u mnie ponoć wymiana samej matrycy nie wystarczy by komp dzialał poprawnie, więc chyba bede zmuszona kupić nowy.
:ziober2:
MaqdaIena
MaqdaIena
  23 December 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Kuva klapka od wlewu paliwa mi przymarzła i dziwiłem na stacji Oby do jutra coś zrobiło się cieplej bo na oparach mogę nie dojechać.

Trza było wazeliną ją też nasmarować :ziober2:.
Enkido
  23 December 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: A. To pewnie masz nowszego lapka od mojego, u mnie ponoć wymiana samej matrycy nie wystarczy by komp dzialał poprawnie, więc chyba bede zmuszona kupić nowy.

No mój był kupiony w marcu 2011 r. Hmm, to być może masz walnięty inwerter. Co ciekawe, jak wyciągnąłem starą matrycę to okazało się, że to matryca... Samsunga.
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  23 December 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Trza było wazeliną ją też nasmarować .

Tam do otwierania jest ten cholerny elektromagnes, zawsze go wódekiem psikam a w tym roku zapomniałem.
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  23 December 2012
no Magda już skończyłem drugi sezon
44 odcinki - zero cycka d83ddc4e
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  23 December 2012
Dziś Vabank na TVN 261d
Wyjście awaryjne na kino polska, nie wiem tylko czemu tak późno dają ten fajny film. Do tego Kingsajz :D
thomas893
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  23 December 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  23 December 2012
to jeszcze dobre :

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  23 December 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Dziś Vabank na TVN

e tam.. po filmie .. Podejrzani d83ddc4d

na dwójce Bez Twarzy d83ddc4d Travolta, Cage
na czwórce- Siedem Dusz - Smith
a tvn7 daje - Odważną z Jodie Foster
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  23 December 2012
RexMundi
RexMundi: na dwójce Bez Twarzy Travolta, Cage

Oo to film, po którym polubiłem Cage'a. Obejrzę
MaqdaIena
MaqdaIena
  23 December 2012
Enkido
Enkido: No mój był kupiony w marcu 2011 r. Hmm, to być może masz walnięty inwerter. Co ciekawe, jak wyciągnąłem starą matrycę to okazało się, że to matryca... Samsunga.

Mój ma 4,5 roku, powoli sypie się wszystko :mrgreen:.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Tam do otwierania jest ten cholerny elektromagnes, zawsze go wódekiem psikam a w tym roku zapomniałem

A też mam takie cudo, ale póki co nie miałam z nim problemu, może dlatego, że u mnie mocno mroźno nie jest.

RexMundi
RexMundi: no Magda już skończyłem drugi sezon 44 odcinki - zero cycka

Ahahah, chyba w żadnym odcinku nie znajdziesz cycka ;D.
Najważniejsze jest Dejmon, czytałeś jakie ładne życzenia dostałam od Diabła ?:zakochany:.
Enkido
  23 December 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Mój ma 4,5 roku, powoli sypie się wszystko .

A jaka marka? Jeśli miałabyś kontakt na sklep lub firmę która oferuje zastępcze klawisze do mojego lapka to byłbym wdzięczny
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.