lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 643 z 822
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Enkido: No wiadomo, nie ma pośpiechu. A z innej beczki - portfel Lecha idzie do mnie już 3 tygodnie i dojść nie może :P
Kupowałeś ze sklepu online ? Nigdy nic stamtąd nie brałam. Zawsze kupuję na stoiskach Lecha. Chociaż ja w ogóle chyba jeste zacofana, nienawidzę kupować nic przez neta, lubie zobaczyć na żywo dany produkt.
Przecież Redka ma również swoje zdjęcie w avie na tym drugim koncie.
I ja nie kombinuję :).

Konto usunięte: Mam cyfrę + w domu w Łobzie, czyli chcesz powiedzieć, że 25 grudnia obejrzę NBA w tv? czy to tylko w UPC bo tak sie dzisiaj zastanawiałem, czy na święta nie odblokują tego najdroższego kanału.
kablówka odkodowuję
C+ chyba nic
przynajmniej nie wyczytałem nic takiego ale i tak przelece po kanałach
dziś był dobry mecz Brooklyn - 76ers - w końcówce ładnie ścigali Nets
...Ignorance is bliss...
No to wejdzie Nutiemu kupon, 4 pkt raczej nie odrobi Minesotta w parę sekund mimo, że to spokojnie wykonalne.
MaqdaIena: Kupowałeś ze sklepu online ? Nigdy nic stamtąd nie brałam. Zawsze kupuję na stoiskach Lecha. Chociaż ja w ogóle chyba jeste zacofana, nienawidzę kupować nic przez neta, lubie zobaczyć na żywo dany produkt.
Nje, wygrałem w konkursie :)
Nie przyglądałem się :P
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Nie widziałem kto to rzucał bo na szybkiego wziałem najsłabszy stream, ale koleś niezłym pacanem jest. Mogła być dogrywka, a on nawet nie dorzucił.
RexMundi: kablówka UPC ? ?? odkodowuje na święta a w sumie chyba do 5 stycznie wszystkie rogramy z pakiety C+ jakie sa u niej
ale nie dla wszystkich

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Ajj deszcz to lipa, ale odwilż jest i tak na plusie będzie co najmniej do 10 stycznia.
Wlew do Skody puścił
Wlew do Skody puścił

Drodzy forumowicze, jako że nie umiem wysyłać prezentów na portalu bo nie mogę tego znaleźć :P napiszę Wam tutaj życzenia (oczywiście thx za prezenty od Was;*)
Serdeczne życzonka,
uśmiechu i słonka,

śniegu białego,

pod choinką dużo dobrego,

a Sylwestra z Nowym Roczkiem
przywitajcie chwiejnym kroczkiem

Serdeczne życzonka,

uśmiechu i słonka,

śniegu białego,

pod choinką dużo dobrego,

a Sylwestra z Nowym Roczkiem

przywitajcie chwiejnym kroczkiem

życzy Nutiii 

, +5 stopni i pada deszcz