lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 642 z 822
Bosz, ale ona się nie udziela od dłuższego czasu, a nie od paru dni. I od kiedy przygtowania do świąt sa bardziej pochłaniające kiedy ma się nastoletnie dzieci ? ;o.
Jak napisalam Kamilowi nie chodzi mi o dzień dzisiejszy tylko.
Nie wiem, pokaż gdzie wyczytałeś promocję, może rozszyfruję poprawnie. Ja się nie interesuję takimi rzeczami, bo gwiazdy mamy za free.
Enkido: Wątpię. Mały ruch tu był dzisiaj to pewnie jak była to nie miała do kogo zagadać.Btw. powiedz mi o co biega z tą promocją Klubu Gwiazd 2 za 1?
Jak napisalam Kamilowi nie chodzi mi o dzień dzisiejszy tylko.
Nie wiem, pokaż gdzie wyczytałeś promocję, może rozszyfruję poprawnie. Ja się nie interesuję takimi rzeczami, bo gwiazdy mamy za free.

Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Enkido: Jak się logowałem to wyskakiwał baner z 2 Mikołajami i tam pisało, że za zakup pakietu gwiazdy do 24 grudnia drugi taki sam dostaje się gratis
Dwa posty pewnie. To nie to co było wczesniej
.
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Ale weź nie myl Anny z Redką :).
Hm, tej reklamy promocyjnej nie widziałam, mi się nie pojawiła. Więc pozostaje Ci napisać na kontakt do FT, gdzie podaj im numer tel. z jakiego wysyłałes eskę, datę i godzine przybliżoną, niech to oni sprawdzą. FP w takim przypadku nic zrobić nie może.

Konto usunięte: Przypadkiem znalazłem w ofercie na chacie filmbox action i dziś Pulp fiction leciał:D
może przyda Ci się info
kablówka UPC ? ?? odkodowuje na święta a w sumie chyba do 5 stycznie wszystkie rogramy z pakiety C+ jakie sa u niej
Fifi jest najlpeszy w tym filmie
...Ignorance is bliss...
RexMundi: kablówka UPC ? ?? odkodowuje na święta a w sumie chyba do 5 stycznie wszystkie rogramy z pakiety C+ jakie sa u niej
Mam cyfrę + w domu w Łobzie, czyli chcesz powiedzieć, że 25 grudnia obejrzę NBA w tv? czy to tylko w UPC bo tak sie dzisiaj zastanawiałem, czy na święta nie odblokują tego najdroższego kanału.
No właśnie on daje radę,a resztę to ledwo słychać w tej tv. ogółem nie bawił mnie tak bardzo jak kiedyś:D
AnnaBoleyn to konto Redki?!
MaqdaIena: Hm, tej reklamy promocyjnej nie widziałam, mi się nie pojawiła. Więc pozostaje Ci napisać na kontakt do FT, gdzie podaj im numer tel. z jakiego wysyłałes eskę, datę i godzine przybliżoną, niech to oni sprawdzą. FP w takim przypadku nic zrobić nie może.
Już napisałem, zero odezwu, myślałem, że może Ty coś wiesz. Szkoda, że poza tym banerem nie ma żadnego info o tym