WueRZet
WueRZet
  11 июля 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
kzyhu
kzyhu
  20 декабря 2012
przecież widać tą Twoją piłeczkę na nowym forum też

ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  20 декабря 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Oj wiele, dzisiaj dostałam kalendarz od fotki, z facetami ! .

Jeśli jest taki sam, jak z dziewczynami z ubiegłych lat, to wyrzuciłabym go od razu do śmietnika :tak: :D
Co tutaj się dzieje? Mam różową czcionkę i wszystko jest takie...inne d83dde28
To pewnie te znaki przed końcem świata :D

MaqdaIena
MaqdaIena: A znasz w ogole jakiegoś ?;D

Pewnie znam, chociaż nie potrafię dokładnie określić kto nim jest :-D Połowa Szczecina, to byli stoczniowcy- spawacze :rotfl:

MaqdaIena
MaqdaIena: Okej, liczę na Twoją pamięć, bo na moją od dawna już nie mogę.

Okej.

MaqdaIena
MaqdaIena: Zazdroszczę, nigdy w sumie nie piekłam sernika, ale się boję, że spieprzę moje ukochane ciasto.

Moim zdaniem tego sernika spieprzyć się nie da :D
Najważniejszą kwestią jest wyczucie piekarnika i świeży ser- najlepiej Delfiko.

MaqdaIena
MaqdaIena: Są takie długopisy, których tusz można wymazać zwykłą gumką;D. Cholera, a już myślałam, że data ustalona ;D. Ah szkoda, bo już wybierałam odpowiednie szpilki .

:D
Wesele nie jest mi potrzebne do szczęścia :D
Poza tym jak widzęę, jaką pompę będzie miała moja siostradzie miała moja siostraja siostra (ona też średnioednioednio jest do tego nastawiona, aleednio pozytywnieywnieywnie jest doo tego nastawionawionawiona), to wystarczy mi na y mi wesel na całe życie :rotfl:

Tragiczne jestt to nowe forumrum. Wam też liter nikną litery?y?
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  20 декабря 2012
Forum- tragedia.

NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  20 декабря 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: przecież widać tą Twoją piłeczkę na nowym forum też

Już mi naprawili :ziober2:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  20 декабря 2012
LeonGrande
LeonGrande: Nie ma opcji, niech sie meczy Enkido

Pewnie, poprowadzę typera, którego nikt z powodu debilnej reputacji nie będzie mógł zobaczyć d83ddc4d
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  20 декабря 2012
Redka
Redka: Jeśli jest taki sam, jak z dziewczynami z ubiegłych lat, to wyrzuciłabym go od razu do śmietnika :D Co tutaj się dzieje? Mam różową czcionkę i wszystko jest takie...inne To pewnie te znaki przed końcem świata :D

U mnie nie będzie nigdzie wisiał, znalazłam chętną, i problem z prezentem mam z głowy :rotfl:.
Nowości same ;D.

Redka
Redka: Pewnie znam, chociaż nie potrafię dokładnie określić kto nim jest :-D Połowa Szczecina, to byli stoczniowcy- spawacze

No tak. A czy to prawda, że Szczecin leży nad morzem ?!
Kiedyś ktoś mi opowiadał, nie wiem na ile to wymyślone, ale rozbawiło mnie:
Jakieś osoby z leżakami i ręcznikami zaczepiają przechodnia:
- przepraszamy, którędy na plażę ?
- eeee, tam ! :rotfl:.

Redka
Redka: Moim zdaniem tego sernika spieprzyć się nie da :D Najważniejszą kwestią jest wyczucie piekarnika i świeży ser- najlepiej Delfiko.

Eh, wyczucie piekarnika to podstawa, mój np. na najbardziej odległej ścianie daje taką masakryczną ciepłotę, że jak zaczęłam bawić się w pieczenie to zawsze ciastka w tamtym rzędzie były spalone, podczas gdy reszta idealna ;D. Dlatego ciastka piekę na połowie blachy tylko, co czas wydłuża, ale się nie wkurzam, że coś mi nie wyszło ;D.
To się chyba wymienimy przepisami ;D.

Redka
Redka: :D Wesele nie jest mi potrzebne do szczęścia :D Poza tym jak widzęę, jaką pompę będzie miała moja siostradzie miała moja siostraja siostra (ona też średnioednioednio jest do tego nastawiona, aleednio pozytywnieywnieywnie jest doo tego nastawionawionawiona), to wystarczy mi na y mi wesel na całe życie

O fak, ale się pochrzaniło ze słowami :rotfl:.
Ja gdybym miała robić, i by miało być skromne, albo w ogole, tylko jakieś przyjecie typu obiad w knajpie to moi znajomi by byli rozczarowani ;D. Wiadomo, że powinnam patrzeć na siebie, ale kurdę jak kiedyś zdecydujemy się pobrać to impreza będzie na całe osiedle. I niech nikt nie mysli, że będę trzeźwą panną młodą, noł łej :rotfl:.

Co do nowego forum to cóż, trzeba zacząć się przyzwyczajać, bo stare nie zostanie mimo tego iż każdy forumowcz uważa, że jest dobre, a nawet bardzo.
Szkoda tylko, że już kilka osób zdeklarowało swoje odejścia, bo no kurdę do wszystkiego można przywyknąć, nawet do kamienia w bucie :ziober2:.
:ziober2:
MaqdaIena
MaqdaIena
  20 декабря 2012
Enkido
Enkido: Pewnie, poprowadzę typera, którego nikt z powodu debilnej reputacji nie będzie mógł zobaczyć

Z tą reputacją chodzi o to, że w zalezności jak sobie ustawisz (od -5 do -30) to znika dany post, który zebrał określoną ilość łapek w dół. Ja to mam nadzieję, że dadzą nam opcję wyłączenia tego. A i post nie znika na stale, ale się zwija i można go rozwinąć.
Enkido
  20 декабря 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Z tą reputacją chodzi o to, że w zalezności jak sobie ustawisz (od -5 do -30) to znika dany post, który zebrał określoną ilość łapek w dół. Ja to mam nadzieję, że dadzą nam opcję wyłączenia tego. A i post nie znika na stale, ale się zwija i można go rozwinąć.

No tak, maks jest -30, ja mam ponad -100, już widzę jak ludziom będzie się chciało każdy post rozwijać. Pomysł Rexa podrzucony i zrealizowany przez FT z czego skrzętnie skorzystał ;)
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
kzyhu
kzyhu
  20 декабря 2012
Enkido
Enkido: Pewnie, poprowadzę typera, którego nikt z powodu debilnej reputacji nie będzie mógł zobaczyć

chodzi o to , że jak dany post ma ileś tam minusów to zostaje ukryty , ogólna reputacja nie ma wpływu na to , no chyba nikt Twych postów z typera nie będzie minusował :)
kzyhu
kzyhu
  20 декабря 2012
i ogólnie chyba postów FP nie można oceniać :woot:
Enkido
  20 декабря 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: chodzi o to , że jak dany post ma ileś tam minusów to zostaje ukryty , ogólna reputacja nie ma wpływu na to , no chyba nikt Twych postów z typera nie będzie minusował :)

Wiesz, teraz to mam to gdzieś. Ktoś pokazał tu psychikę 3-letniego dziecka i nie mam zamiaru się z takimi osobami choćby na polu wirtualnym zadawać ;)
Enkido
  20 декабря 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: i ogólnie chyba postów FP nie można oceniać

Pomyślał o wszystkim ;)
kzyhu
kzyhu
  20 декабря 2012
no wiadomo swoich nie można oceniac , ale przy np Magdzie jest tylko znaczek do cytowania , bez łapki w góre i dół
MaqdaIena
MaqdaIena
  20 декабря 2012
Enkido, ale ukrycie posta dotyczy tylko POSTA DANEGO, KTORY MA OKRESLONA ILOŚĆ MINUSÓW, a nie wszystkich postow danej osoby !

Jezeli sobie ustawie na -30, to nie sadze by sie nagle znalazlo 30 osob, ktore dadzą na Twój post tyle negatywów ! Kumasz ?

A FP można było oceniać jeszcze niedawno, szkoda, że już nie mozna :rotfl:.
kzyhu
kzyhu
  20 декабря 2012
no widzę , że masz 2 plusy :)

w sumie to niesprawiedliwe , że nie można oceniać co piszą FP

MaqdaIena
MaqdaIena: Jezeli sobie ustawie na -30, to nie sadze by sie nagle znalazlo 30 osob, ktore dadzą na Twój post tyle negatywów ! Kumasz ?

może na hyde , na sporcie raczej ciężko :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.