lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 626 z 822
Jeśli jest taki sam, jak z dziewczynami z ubiegłych lat, to wyrzuciłabym go od razu do śmietnika
:DCo tutaj się dzieje? Mam różową czcionkę i wszystko jest takie...inne

To pewnie te znaki przed końcem świata :D
Pewnie znam, chociaż nie potrafię dokładnie określić kto nim jest :-D Połowa Szczecina, to byli stoczniowcy- spawacze

Okej.
MaqdaIena: Zazdroszczę, nigdy w sumie nie piekłam sernika, ale się boję, że spieprzę moje ukochane ciasto.
Moim zdaniem tego sernika spieprzyć się nie da :D
Najważniejszą kwestią jest wyczucie piekarnika i świeży ser- najlepiej Delfiko.
MaqdaIena: Są takie długopisy, których tusz można wymazać zwykłą gumką;D.
Cholera, a już myślałam, że data ustalona ;D.
Ah szkoda, bo już wybierałam odpowiednie szpilki .
:D
Wesele nie jest mi potrzebne do szczęścia :D
Poza tym jak widzęę, jaką pompę będzie miała moja siostradzie miała moja siostraja siostra (ona też średnioednioednio jest do tego nastawiona, aleednio pozytywnieywnieywnie jest doo tego nastawionawionawiona), to wystarczy mi na y mi wesel na całe życie :rotfl:
Tragiczne jestt to nowe forumrum. Wam też liter nikną litery?y?
Redka: Jeśli jest taki sam, jak z dziewczynami z ubiegłych lat, to wyrzuciłabym go od razu do śmietnika :D
Co tutaj się dzieje? Mam różową czcionkę i wszystko jest takie...inne
To pewnie te znaki przed końcem świata :D
U mnie nie będzie nigdzie wisiał, znalazłam chętną, i problem z prezentem mam z głowy
.Nowości same ;D.
Redka: Pewnie znam, chociaż nie potrafię dokładnie określić kto nim jest :-D Połowa Szczecina, to byli stoczniowcy- spawacze
No tak. A czy to prawda, że Szczecin leży nad morzem ?!
Kiedyś ktoś mi opowiadał, nie wiem na ile to wymyślone, ale rozbawiło mnie:
Jakieś osoby z leżakami i ręcznikami zaczepiają przechodnia:
- przepraszamy, którędy na plażę ?
- eeee, tam !
.Redka: Moim zdaniem tego sernika spieprzyć się nie da :D
Najważniejszą kwestią jest wyczucie piekarnika i świeży ser- najlepiej Delfiko.
Eh, wyczucie piekarnika to podstawa, mój np. na najbardziej odległej ścianie daje taką masakryczną ciepłotę, że jak zaczęłam bawić się w pieczenie to zawsze ciastka w tamtym rzędzie były spalone, podczas gdy reszta idealna ;D. Dlatego ciastka piekę na połowie blachy tylko, co czas wydłuża, ale się nie wkurzam, że coś mi nie wyszło ;D.
To się chyba wymienimy przepisami ;D.
Redka: :D
Wesele nie jest mi potrzebne do szczęścia :D
Poza tym jak widzęę, jaką pompę będzie miała moja siostradzie miała moja siostraja siostra (ona też średnioednioednio jest do tego nastawiona, aleednio pozytywnieywnieywnie jest doo tego nastawionawionawiona), to wystarczy mi na y mi wesel na całe życie
O fak, ale się pochrzaniło ze słowami
.Ja gdybym miała robić, i by miało być skromne, albo w ogole, tylko jakieś przyjecie typu obiad w knajpie to moi znajomi by byli rozczarowani ;D. Wiadomo, że powinnam patrzeć na siebie, ale kurdę jak kiedyś zdecydujemy się pobrać to impreza będzie na całe osiedle. I niech nikt nie mysli, że będę trzeźwą panną młodą, noł łej
. Co do nowego forum to cóż, trzeba zacząć się przyzwyczajać, bo stare nie zostanie mimo tego iż każdy forumowcz uważa, że jest dobre, a nawet bardzo.
Szkoda tylko, że już kilka osób zdeklarowało swoje odejścia, bo no kurdę do wszystkiego można przywyknąć, nawet do kamienia w bucie
.
Enkido: Pewnie, poprowadzę typera, którego nikt z powodu debilnej reputacji nie będzie mógł zobaczyć
Z tą reputacją chodzi o to, że w zalezności jak sobie ustawisz (od -5 do -30) to znika dany post, który zebrał określoną ilość łapek w dół. Ja to mam nadzieję, że dadzą nam opcję wyłączenia tego. A i post nie znika na stale, ale się zwija i można go rozwinąć.

MaqdaIena: Z tą reputacją chodzi o to, że w zalezności jak sobie ustawisz (od -5 do -30) to znika dany post, który zebrał określoną ilość łapek w dół. Ja to mam nadzieję, że dadzą nam opcję wyłączenia tego. A i post nie znika na stale, ale się zwija i można go rozwinąć.
No tak, maks jest -30, ja mam ponad -100, już widzę jak ludziom będzie się chciało każdy post rozwijać. Pomysł Rexa podrzucony i zrealizowany przez FT z czego skrzętnie skorzystał ;)
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Konto usunięte: chodzi o to , że jak dany post ma ileś tam minusów to zostaje ukryty , ogólna reputacja nie ma wpływu na to , no chyba nikt Twych postów z typera nie będzie minusował :)
Wiesz, teraz to mam to gdzieś. Ktoś pokazał tu psychikę 3-letniego dziecka i nie mam zamiaru się z takimi osobami choćby na polu wirtualnym zadawać ;)
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
no wiadomo swoich nie można oceniac , ale przy np Magdzie jest tylko znaczek do cytowania , bez łapki w góre i dół
Enkido, ale ukrycie posta dotyczy tylko POSTA DANEGO, KTORY MA OKRESLONA ILOŚĆ MINUSÓW, a nie wszystkich postow danej osoby !
Jezeli sobie ustawie na -30, to nie sadze by sie nagle znalazlo 30 osob, ktore dadzą na Twój post tyle negatywów ! Kumasz ?
A FP można było oceniać jeszcze niedawno, szkoda, że już nie mozna
.
Jezeli sobie ustawie na -30, to nie sadze by sie nagle znalazlo 30 osob, ktore dadzą na Twój post tyle negatywów ! Kumasz ?
A FP można było oceniać jeszcze niedawno, szkoda, że już nie mozna
.