lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 606 z 822
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

wojna to gra dla pięciolatka który jest na pozuiomie rozróżniania wartości kart
...Ignorance is bliss...
Earth: Potrzebuję jakiegoś uprzejmego Pana który mi rozpozna model samochodu, prawdopodobnie Nissana, ale nie wiem jaki to :C Proszę o zgłoszenie się tu lub od razu na pw, bo tam wyślę dany okaz badawczy.
Koniec komunikatu. ^^
Daj tu jotpega :).
NuTiiiiii: Zawsze były przy tym dobre wałki bo każdy ukradkiem podglądał jaka karta będzie następna :D
Ahahaha ;D.
Nie no, wojna nie sprawiała nigdy żadnej satysfakcji ;D.
W ogole kocham gry karciane, mojej ś.p. dziadek mnie nauczył grać niemal we wszystko, jak byłam naprawdę małym dzieckiem ;D. Jak ja kochałam grać w tysiąca np.
.A ile ja znam sztuczek, łohohoho ;D.

Ja nie gram na żądające walety i na tą damę. Rzucać można 1-4 tych samych kart. Asa można położyć na obojętny kolor i zmienić na dowolny. Jokery powodują podobnie jak króle wzięcie 10 kart u kolejnego (czarny) lub poprzedniego (czerwony) gracza.
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
No ta zero strategi, czysty przypadek - można ewentualnie z dzieckiem porzucać.
Mi zarąbistą pokazał Egipcjanin w Hurghadzie jak byłem, za 1 razem szok ale później pokazał jak to zrobił.

Enkido: Ja nie gram na żądające walety i na tą damę. Rzucać można 1-4 tych samych kart. Asa można położyć na obojętny kolor i zmienić na dowolny. Jokery powodują podobnie jak króle wzięcie 10 kart u kolejnego (czarny) lub poprzedniego (czerwony) gracza.
To bardzo odmienne od tego co gram, ale wystarczy przed grą się dogadać i jazda.
Niektórzy też dają bijące tego samego koloru na siebie po czym sumują karty np. 2pik + 3 pik i bierzesz 5 kart albo do tego król pik wtedy 10.

Ale od wojny ja zaczęłam swoją przygodę z kartami ;D. Więc na coś się przydała ;D.
NuTiiiiii: Mi zarąbistą pokazał Egipcjanin w Hurghadzie jak byłem, za 1 razem szok ale później pokazał jak to zrobił.
Szkoda, że nie ma jak byś mi ją pokazał ;D.
Podczas Euro pokazywałam znajomym naprostszą sztuczkę karcianą, naprawdę jest banalna, ale część z nich do dnia dzisiejszego mi sie pyta jak ja to zrobiłam
.
u mnie
2- 2 karty
3.- 3 karty
4 - kolejka
walet - żądanie ( tylko kart neutralnych )
Król serce - 5 do przodu
król pik - 5 do tyły
joker zastępuję kazdą karte - czarna lub czerwoną
asy - zmiana koloru ( asa kładziemy na byle co - chyba że sa karty akurat typu 2,3 )
podczas rzucania 2 można dac 3 ale jesli kolor jest ten sam
2- 2 karty
3.- 3 karty
4 - kolejka
walet - żądanie ( tylko kart neutralnych )
Król serce - 5 do przodu
król pik - 5 do tyły
joker zastępuję kazdą karte - czarna lub czerwoną
asy - zmiana koloru ( asa kładziemy na byle co - chyba że sa karty akurat typu 2,3 )
podczas rzucania 2 można dac 3 ale jesli kolor jest ten sam
...Ignorance is bliss...
Kiedyś każdy od tego zaczynał a teraz dzieci nie wiedzą co to karty, Piotruś Pan został zastąpiony przez PSP.
Nakręcę filmik i wrzucę

==
Rex przecież Twoje zasady bardzo zbliżone do kurnika.

Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.