lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 603 z 822
Czuję pismo nosem, że chyba chcą wprowadzić ocenianie postów na forum 

Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
MaqdaIena: Co do Oscarów, to uwielbiałam je oglądać za dzieciaka i ciut później. Potem naprawdę przestało mnie to interesować, nie wiem odnoszę wrazenie że prestiż juz nie ten co kiedyś ;D.
No ja rok temu oglądam, a tam 8 godzin czerwony dywan, że już mnie nudziło. Zresztą przez tą akademię morską angielski już nie na tym poziomie i nie rozumiem strasznie dużo. Zmienię kierunek to znowu poświęcę się językowi:P
MaqdaIena: Nudził mnie, a że jest długi, to najczesciej na nim zasypiałam. Sam pomysł na film wydaje się być świetny, ale realizacja sama mi się nie spodobała.
No właśnie dlatego odkładałem, straaasznie długi i jakoś na laptopie nie chciało mi się obejrzeć, ale któregoś razu go ogarnę:P
MaqdaIena: Przyznam, że musiałam go wygooglować, kojarzę teraz ;D. Nawet widziałam sporo filmów w których grał, jednak nie utkwił mi w pamięci ;D.
No raczej na razie grał postacie drugoplanowe, chociaż obejrzyj sobie film 'Gangster'-rewelka

W ogóle fajną rozkminę miałem z dziewczyną.
Chodzi tylko o Polskę bo w Stanach i innych krajach mówią poprawnie.
Skoro mówimy Superman (fonetycznie Supermen), Spiderman (Spajdermen) to czemu Batman w Polsce fonetycznie mówimy Batman ?
Chyba, że u Was się mówi fonetycznie też poprawnie
Skoro mówimy Superman (fonetycznie Supermen), Spiderman (Spajdermen) to czemu Batman w Polsce fonetycznie mówimy Batman ?

Konto usunięte: Ja jakoś Supermanem się nie jaram, ale na pewno go obejrzę w kinie jak każdy film o superbohaterach:P
superman ogólnie jest słaby - bo to jednak nie człowiek
ale po zwiastunach czuję dobry film
tym bardziej że Nolan macza w nim palce
Konto usunięte: W ogóle fajną rozkminę miałem z dziewczyną.
bo fonetycznie Batmen głupio brzmi :)
...Ignorance is bliss...
RexMundi: superman ogólnie jest słaby - bo to jednak nie człowiek
ale po zwiastunach czuję dobry film
tym bardziej że Nolan macza w nim palce
No słyszałem, że Nolan tam producentem jest. Zobacze zwiastun bo jakiś czas temu to widziałem tylko 30 sekundowy kawałeczek więc nic nie mogłem powiedzieć czy zapowiada się dobry.
No niby ta, ale jednak nie jest poprawnie