WueRZet
WueRZet
  11 lipca 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
kuba92762
kuba92762
  15 grudnia 2012
RexMundi
RexMundi: ma dobry rok

Ciekawe jak w Mad Maxie zagra. To będzie popis gry aktorskiej. Ciekawe jak wykonanie ogółem.
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  15 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ciekawe jak w Mad Maxie zagra. To będzie popis gry aktorskiej. Ciekawe jak wykonanie ogółem.

ja czekam tera na Człowieka ze Stali
...Ignorance is bliss...
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  15 grudnia 2012
Czuję pismo nosem, że chyba chcą wprowadzić ocenianie postów na forum :zonk:
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
kuba92762
kuba92762
  15 grudnia 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Co do Oscarów, to uwielbiałam je oglądać za dzieciaka i ciut później. Potem naprawdę przestało mnie to interesować, nie wiem odnoszę wrazenie że prestiż juz nie ten co kiedyś ;D.

No ja rok temu oglądam, a tam 8 godzin czerwony dywan, że już mnie nudziło. Zresztą przez tą akademię morską angielski już nie na tym poziomie i nie rozumiem strasznie dużo. Zmienię kierunek to znowu poświęcę się językowi:P
MaqdaIena
MaqdaIena: Nudził mnie, a że jest długi, to najczesciej na nim zasypiałam. Sam pomysł na film wydaje się być świetny, ale realizacja sama mi się nie spodobała.

No właśnie dlatego odkładałem, straaasznie długi i jakoś na laptopie nie chciało mi się obejrzeć, ale któregoś razu go ogarnę:P
MaqdaIena
MaqdaIena: Przyznam, że musiałam go wygooglować, kojarzę teraz ;D. Nawet widziałam sporo filmów w których grał, jednak nie utkwił mi w pamięci ;D.

No raczej na razie grał postacie drugoplanowe, chociaż obejrzyj sobie film 'Gangster'-rewelka:mrgreen:
RexMundi
RexMundi
  15 grudnia 2012
BA i juz 1:2 :rock:
...Ignorance is bliss...
kuba92762
kuba92762
  15 grudnia 2012
RexMundi
RexMundi: ja czekam tera na Człowieka ze Stali

Ja jakoś Supermanem się nie jaram, ale na pewno go obejrzę w kinie jak każdy film o superbohaterach:P
kuba92762
kuba92762
  15 grudnia 2012
W ogóle fajną rozkminę miałem z dziewczyną.
Chodzi tylko o Polskę bo w Stanach i innych krajach mówią poprawnie.
Skoro mówimy Superman (fonetycznie Supermen), Spiderman (Spajdermen) to czemu Batman w Polsce fonetycznie mówimy Batman ?:lol:
Chyba, że u Was się mówi fonetycznie też poprawnie:mrgreen:
RexMundi
RexMundi
  15 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja jakoś Supermanem się nie jaram, ale na pewno go obejrzę w kinie jak każdy film o superbohaterach:P

superman ogólnie jest słaby - bo to jednak nie człowiek
ale po zwiastunach czuję dobry film
tym bardziej że Nolan macza w nim palce

Konto usunięte
Konto usunięte: W ogóle fajną rozkminę miałem z dziewczyną. Chodzi tylko o Polskę bo w Stanach i innych krajach mówią poprawnie. Skoro mówimy Superman (fonetycznie Supermen), Spiderman (Spajdermen) to czemu Batman w Polsce fonetycznie mówimy Batman ? Chyba, że u Was się mówi fonetycznie też poprawnie

bo fonetycznie Batmen głupio brzmi :)
...Ignorance is bliss...
kuba92762
kuba92762
  15 grudnia 2012
RexMundi
RexMundi: superman ogólnie jest słaby - bo to jednak nie człowiek ale po zwiastunach czuję dobry film tym bardziej że Nolan macza w nim palce

No słyszałem, że Nolan tam producentem jest. Zobacze zwiastun bo jakiś czas temu to widziałem tylko 30 sekundowy kawałeczek więc nic nie mogłem powiedzieć czy zapowiada się dobry.
RexMundi
RexMundi: bo fonetycznie Batmen głupio brzmi :)

No niby ta, ale jednak nie jest poprawnie:mrgreen:
kuba92762
kuba92762
  15 grudnia 2012
W ogóle tego Człowieka ze stali kręci koleś od Strażnikow więc na pewno będzie dobry.
RexMundi
RexMundi
  15 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: bo fonetycznie Batmen głupio brzmi :) No niby ta, ale jednak nie jest poprawnie

lepsze to nić

Netoperek, Elektronický mordulec i Extra pánek to, jak łatwo się domyślić, figlarne pseudo-czeskie odpowiedniki Batmana, Terminatora i Supermana.
...Ignorance is bliss...
Earth
Earth
  15 grudnia 2012
Hm, hm. Masakra jakaś. :ninja:
RexMundi
RexMundi
  15 grudnia 2012
fajnie jest :lol:
...Ignorance is bliss...
kuba92762
kuba92762
  15 grudnia 2012
RexMundi
RexMundi: Netoperek, Elektronický mordulec i Extra pánek to, jak łatwo się domyślić, figlarne pseudo-czeskie odpowiedniki Batmana, Terminatora i Supermana.

No dobry język mają :crylol:
kuba92762
kuba92762
  15 grudnia 2012
Obejrzałem zwiastun. Może być dobry, no i Kevin Costner:rock:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.