lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 601 z 822
MaqdaIena: A Władcę jak oglądałeś ?
Ja na szczęście nie wpadłam w szał kiedy wchodził do kin.
Obejrzałam jak już mozna było ściągnąć () ładne wersje z netu, i zrobiłam sobie maraton, oczywiście nie dałam rady na raz obejrzeć wszystkiego, ale chyba z 2,5 części owszem.
No w podobny sposób jak tu opisałaś. Tak samo jak weszły nowe części SW
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
No to też możliwe jest, chociaż wydaje mi się, że nie ma takiej roli aż tutaj.
Podobno ten Mistrz to jest mega dno i nie wiadomo o co w nim chodzi, a jest faworytem do Oscara. Komisja tradycyjnie denne filmy weźmie pod uwagę.
W Gangsterze Hardy rewelacyjnie zagrał i dałbym mu nominację chociaż

RexMundi: a ja nie wiedziałem że bedzie w czesciach
siedze w kinie - Frode se idzie polanka chyba i koniec a ja
szybki riserdż - Dwie wieże - za rok
!!!!!!!!!! x1000000
.Aż z ciekawości sprawdziłam kiedy to było.
Jesu ponad dekade temu wyszła pierwsza część, ale ten czas leci ;o.
SW ?

Magda autorką posta nr 9000 

Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
No lubić, nie lubić, rzeczywiście wyrobił się na maksa i teraz gra po mistrzowsku.
To samo z Pittem, gra teraz rewelacyjnie, pojawia się jakiś żabojad i zgarnia Oscara.
Pitt pewnie dostanie Oscara za całokształt kariery czyli tak naprawdę najgorsze wyróżnienie, takie z litości powiedzmy:P
Konto usunięte: No to też możliwe jest, chociaż wydaje mi się, że nie ma takiej roli aż tutaj.
Podobno ten Mistrz to jest mega dno i nie wiadomo o co w nim chodzi, a jest faworytem do Oscara. Komisja tradycyjnie denne filmy weźmie pod uwagę.
W Gangsterze Hardy rewelacyjnie zagrał i dałbym mu nominację chociaż
Oscary już dawno ssą
ogólnie wszytkie nagrody w sumie
MaqdaIena: Aż z ciekawości sprawdziłam kiedy to było.
Jesu ponad dekade temu wyszła pierwsza część, ale ten czas leci ;o.
czasy LO :)
Magda widziałaś reputacje kolegi z Poznania :P
...Ignorance is bliss...
Konto usunięte: No lubić, nie lubić, rzeczywiście wyrobił się na maksa i teraz gra po mistrzowsku.
To samo z Pittem, gra teraz rewelacyjnie, pojawia się jakiś żabojad i zgarnia Oscara.
Pitt pewnie dostanie Oscara za całokształt kariery czyli tak naprawdę najgorsze wyróżnienie, takie z litości powiedzmy:P
Otóż to, no kurdę kunsztu nie można u odmówić ;D.
Co do Pitta to no cóż, uwielbiam go, i nie tylko za urodę, ale bardzo lubię jak gra, w ogóle wiele filmów w których sie pojawiał mogę dodać do ulubionych ;D. E tam z litości, miła nagroda w sumie, i powinien ja dostać ;D.
A.
Nie oglądałam tych nowych.
Za dzieciaka oczywiście byłam fanką, potem jakoś mi minęło i myslę, że nie będę już wracać do tego filmu :).

Konto usunięte: Są już nominacje? To nieźle się działo jak mnie nie było. Masz linka, bo filmweb się zmienil i nie mogę się tam odnaleźć.
a nie wiem, tak tylko pisze z doświadczeń poprzendich lata
chyba nie ma jesce , ale ponoć 80 mln jest polskim kandydatem
ja w 2003
starucho
...Ignorance is bliss...
MaqdaIena: Otóż to, no kurdę kunsztu nie można u odmówić ;D.
Co do Pitta to no cóż, uwielbiam go, i nie tylko za urodę, ale bardzo lubię jak gra, w ogóle wiele filmów w których sie pojawiał mogę dodać do ulubionych ;D. E tam z litości, miła nagroda w sumie, i powinien ja dostać ;D.
No, ale lepiej gdyby doceniony został za film w końcu, a nie na koniec kariery.
Rok temu, za Drzewo Życia (którego nie oglądałem, ale podobno beznadziejny z tym, że Pitt świetnie zagrał) no i za super Moneyball. Ostatnio super gra wszędzie. Ciekawe jak wypada ten film nowy z Pittem gdzie gra zabójcę. Noty nie porywają:P