lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 597 z 822
Bo może nie ma chlapy u Ciebie co ?;D.
Wczoraj widziałam jakąś dziewuszkę w trampkach
. No ale były turkusowe, pasowaly do jej wielkich turkusowych sluchawek i dziwnej turskusowej torby, która wisiała na dlugim pasku i obijała jej się o kolana
.
nie ma, ale rok temu była i wytrzymały ;D aż się dziwię, bo co roku zawsze zmieniałem buty na nowe, a te się spisują zajebiście ;D może dlatego, że dałem za nie sporo kasy
:DMaqdaIena: Wczoraj widziałam jakąś dziewuszkę w trampkach . No ale były turkusowe, pasowaly do jej wielkich turkusowych sluchawek i dziwnej turskusowej torby, która wisiała na dlugim pasku i obijała jej się o kolana
nie potrafię sobie tego wyobrazić

Konto usunięte: nie ma, ale rok temu była i wytrzymały ;D aż się dziwię, bo co roku zawsze zmieniałem buty na nowe, a te się spisują zajebiście ;D może dlatego, że dałem za nie sporo kasy :D
No nie wiem, nie wiem, moje najdroższe buty nie dają rady w chlapie ;D.
W ogóle nie ma nic gorszego niż przemoczone buty, w których aż woda chlupocze, choróbsko gwarantowane wtedy.
Nawet się nie staraj, nie warto ;D. Ale chyba taka moda nastała, bo widzialam sporo młodzieży w takim stylu. Fajnie, że noszą gigantyczne czapki, chociaż w głowy im nie jest zimno ;D.

MaqdaIena: No nie wiem, nie wiem, moje najdroższe buty nie dają rady w chlapie ;D.
W ogóle nie ma nic gorszego niż przemoczone buty, w których aż woda chlupocze, choróbsko gwarantowane wtedy.
to trzeba omijać największe chlapy jakoś ;D
MaqdaIena: Nawet się nie staraj, nie warto ;D. Ale chyba taka moda nastała, bo widzialam sporo młodzieży w takim stylu. Fajnie, że noszą gigantyczne czapki, chociaż w głowy im nie jest zimno ;D.
ja czapkę zakładam dopiero jak zejdzie do - 10 ;D ale rękawiczki już noszę ;D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

e tam tydzień
to tak jak musisz czekac rok na nowego Pottera czy Władce Pierścieni
==============
Gutak info dla Ciebie
od dziś nie usuwamy faków w awatarach
to tak jak musisz czekac rok na nowego Pottera czy Władce Pierścieni
==============
Gutak info dla Ciebie
od dziś nie usuwamy faków w awatarach
...Ignorance is bliss...

.