WueRZet
WueRZet
  11 lipca 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  9 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Na niedzielne spacery ludzie przyjeżdżają do marketów przecież

i na degustacje polskiej kiełby lub kawki z maszyny :rotfl:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  9 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Przecież ta osoba jest tak samo zrobiona, co Natalia Siwiec. Widać jak cholera. Robota tego samego chirurga :-D

Ale ona jest artystką a nie szmatką która jedzie tylko na swoim wizerunku, więc jej jestem w stanie więcej wybaczyć :lol:

Earth
Earth: Leci czasami w esce rock, jak jadę/ide na/z uczelni, wtedy włącza mi się tryb melancholijnego filmu. Polecam. :D

W tym kawałku normalnie tekst mnie porusza, szczególnie w wersji 10-minutowej :)
Ma to po prostu swój klimat ;D
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  9 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: P.S.Widziałaś jak mi przez tą kompresję gębę zdeformowało na avie? Jakby mi centralnie przywalił w nią tir

Wstaw więc ten przedostatni ;D.

Konto usunięte
Konto usunięte: Z pszczółki na pszczółkę :D

Oby bez zapyleń się obyło ;D.

Konto usunięte
Konto usunięte: Hahahaha, jeśli oddajesz niepotrzebne ciuchy, to istnieje wysokie prawdopodobieństwo, że ktoś w nich jeszcze chodzi :-D

Kresze pewnie poszły z dymem, więc mogę spać spokojnie ;D.

Konto usunięte
Konto usunięte: Niech zgadnę dlaczego tak niewielu osobom dane jest się nią posługiwać? Nie można znaleźć jej w góglach, ani w słowniku poprawnej polszczyzny? Ale nie o mnie wątek, tylko o fioletowym.

Skoro o fioletowym to zakończmy, bo biedaka uszy będą piekły ;D.

Konto usunięte
Konto usunięte: Jako on może Ciebie lubić, czy kogokolwiek lubić, kiedy on nawet siebie nie lubi ? :-D

Znam ludzi, którzy twierdzą, że siebie nie lubią, ale innych owszem, tylko nie wiem czy można i wierzyć :mrgreen:.

Konto usunięte
Konto usunięte: Lubię się zmęczyć, ale nie w ten sposób. Lubię co prawda czasem obejrzeć mecz, ale typowy sport to nie mój klimat. I nie zamierzam udawać, że jest inaczej :)

Udawanie jest złe przecież, więc nie udawaj ;D. Można powiedzieć, że za nas dwie ja się interesuję sportem, mój fanatyzm wystarczy na dwie baby, jest tak mocny i silny :ziober2:.

Konto usunięte
Konto usunięte: nigdzie sie nie spotkałem żeby w większym mieście dworzec był zamykany, około-9 na dworze , pada śnieg , pociąg dopiero za 2h ma przyjechać i nie masz gdzie się podziać bo dworzec zamkniety. Chyba mam prawo mieć traumę do Poznania :D nowy dworzec byłby ok gdyby było można tam na czymś usiąść (ps. grzejnik nie służy do siedzenia)

Zamknięcie dworca w sumie mnie zaskoczyło.
Kilka razy zdarzało mi się kogoś z niego odbierac w nocy i był otwarty, ba, nawet ciepło tam było. Dziwnie, faktycznie.
:ziober2:
Psyche30
Psyche30
  9 grudnia 2012
@ReDAnGeLonesec:
http://www.eska.pl/hotplota/news/lana_del_rey_dzis_i_kilka_lat_temu_ktora_wolicie_zdjecia_video_youtube_lana_del_rey/59654

Kiedyś była tak samo piękna, zmienić jej włosy, dowalić sztuczne rzęsy, makijaż i nie widzę wielkiej różnicy , na pewno usta zrobiła, ale nie są żabie jak u Siwiec więc nawet te zrobione mi się podobają.
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  9 grudnia 2012
Psyche30
Psyche30: Ale ona jest artystką a nie szmatką która jedzie tylko na swoim wizerunku, więc jej jestem w stanie więcej wybaczyć

Ja za nią nie przepadam. Nudna jest, jak flaki z olejem. Poza tym słynie z festiwalu kłamstw.
Zdecydowanie wolałam Amy. Uważam, że nie dorasta do pięt nawet Paulinie Lendzie (choć oczywiście wiemy. że ta prędko się nie wybije, o ile w ogóle i bynajmniej nie dlatego, że śpiewa gorzej :D)
Ogólnie jestem na nie, sztuczna pompa ;P :-D

MaqdaIena
MaqdaIena: Wstaw więc ten przedostatni ;D.

Potem popatrzę gdzie go mam.

MaqdaIena
MaqdaIena: Kresze pewnie poszły z dymem, więc mogę spać spokojnie ;D.

Nie byłabym tego taka pewna :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Skoro o fioletowym to zakończmy, bo biedaka uszy będą piekły ;D.

Przynajmniej poczuje, że żyje :-D

MaqdaIena
MaqdaIena: Znam ludzi, którzy twierdzą, że siebie nie lubią, ale innych owszem, tylko nie wiem czy można i wierzyć

Wątpię :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Można powiedzieć, że za nas dwie ja się interesuję sportem, mój fanatyzm wystarczy na dwie baby, jest tak mocny i silny .

To jest straszne :rotfl:

Psyche30
Psyche30: Kiedyś była tak samo piękna, zmienić jej włosy, dowalić sztuczne rzęsy, makijaż i nie widzę wielkiej różnicy , na pewno usta zrobiła, ale nie są żabie jak u Siwiec więc nawet te zrobione mi się podobają.

Na serio nie widzisz podobieństwa z żabimi ustami Siwcowej?
:szok:
Psyche30
Psyche30
  9 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja za nią nie przepadam. Nudna jest, jak flaki z olejem. Poza tym słynie z festiwalu kłamstw. Zdecydowanie wolałam Amy. Uważam, że nie dorasta do pięt nawet Paulinie Lendzie (choć oczywiście wiemy. że ta prędko się nie wybije, o ile w ogóle i bynajmniej nie dlatego, że śpiewa gorzej :D) Ogólnie jestem na nie, sztuczna pompa ;P :-D

Napisałąm wcześniej ze nie jestem fanką takiej muzyki jaką ma ona ;) I dlatego mnie zdziwiło ze ten jeden kawałek mnie tak poruszył, więc ogólnie nie będe oceniać jej twórczości bo nawet nie znam wszystkiego oprócz paru kawałków które stały się znane i trąbią je w tv czy tam radiu.
Tak samo muzka AMy do mnie za cholerę nie przemawiała wiec nigdy nawet nie oceniałąm bo bym nie umiała, mimo ze do mnie nie trafiała nie napisałabym jednak ze to chłam itd bo na pewno nie.

Konto usunięte
Konto usunięte: Na serio nie widzisz podobieństwa z żabimi ustami Siwcowej?

Żadnego :o
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  9 grudnia 2012

Psyche30
Psyche30: Napisałąm wcześniej ze nie jestem fanką takiej muzyki jaką ma ona ;) I dlatego mnie zdziwiło ze ten jeden kawałek mnie tak poruszył, więc ogólnie nie będe oceniać jej twórczości bo nawet nie znam wszystkiego oprócz paru kawałków które stały się znane i trąbią je w tv czy tam radiu. Tak samo muzka AMy do mnie za cholerę nie przemawiała wiec nigdy nawet nie oceniałąm bo bym nie umiała, mimo ze do mnie nie trafiała nie napisałabym jednak ze to chłam itd bo na pewno nie.

Ja porównałam ją z innymi wokalistkami o podobnie brzmiącym, niskim głosie. Jestem na nie.
Psyche30
Psyche30
  9 grudnia 2012
Ales kuwa foty wybrała :rotfl:
Jak zrobię taką minę jak na ostatnim to tez będe miałą zabie usta, Ty też :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja porównałam ją z innymi wokalistkami o podobnie brzmiącym, niskim głosie. Jestem na nie.

Ty porównujesz ale nie wiem do czego, bo ja nigdzie nie zachwalałam nawet jaka to jest mega swietna artystka , tylko napisałam ze jest artystką bo nie zasłyneła jak Siwiec fotami ze stadionu więc co tu porównywać.I nadal potrzymuję to ze jest piękna , tak samo jak była kiedyś, a to o czym pisałaś w ogóle mnie nie interesuje bo nawet nie zamierzałam się w to zagłębiać :ziober2:
Psyche30
Psyche30
  9 grudnia 2012
Zresztą podejrzewam ze na tym foto była swieżo po botoksie czy czym tam, bo wydaje mi się ze są opuchnięte, jakoś na innych zdjęciach nie ma tego efektu :ziober2:
Psyche30
Psyche30
  9 grudnia 2012

smencikk
smencikk
  9 grudnia 2012
Nie rozumiem fenomenu tej całej Lany i jej smętów :and:
Psyche30
Psyche30
  9 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie rozumiem fenomenu tej całej Lany i jej smętów

Ja nawet nie wiedziałam ze to jest jakiś fenomen, dopóki nie poczytałam dziś komentarzy w paru miejscach :rotfl:
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  9 grudnia 2012
Psyche30
Psyche30: Ales kuwa foty wybrała Jak zrobię taką minę jak na ostatnim to tez będe miałą zabie usta, Ty też

Wybrałam dla porównania takie foty, jakie były- przed i po :D
Siwcowa wiesz jak wygląda, więc sobie podarowałam. Podobieństwo do niej widzę i to dość duże.

Psyche30
Psyche30: Ty porównujesz ale nie wiem do czego, bo ja nigdzie nie zachwalałam nawet jaka to jest mega swietna artystka , tylko napisałam ze jest artystką bo nie zasłyneła jak Siwiec fotami ze stadionu więc co tu porównywać.I nadal potrzymuję to ze jest piękna , tak samo jak była kiedyś, a to o czym pisałaś w ogóle mnie nie interesuje bo nawet nie zamierzałam się w to zagłębiać

Napisałam ogólnie co ja o niej sądzę. Skoro Ty napisałaś co sądzisz o tym utworze i o tym jak wygląda, to niby dlaczego ja nie mogłabym się do tego odnieść?
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  9 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: To jest straszne

Ale dlaczego ? :rotfl:.

Konto usunięte
Konto usunięte: Przynajmniej poczuje, że żyje :-D

Jeszcze z zaskoczenia na zawał zejdzie :rotfl:.

Konto usunięte
Konto usunięte: Potem popatrzę gdzie go mam.

Ten co masz teraz mi się podoba ;D.
:ziober2:
smencikk
smencikk
  9 grudnia 2012
Psyche30
Psyche30: Ja nawet nie wiedziałam ze to jest jakiś fenomen, dopóki nie poczytałam dziś komentarzy w paru miejscach

No ja od początku jej "wypłynięcia" widzę, że większość jara się nią jak student kebabem, jakby była nie wiadomo jaką divą.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.