lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 581 z 822
Ale te chłopy to wiesz jakie raptusy czasem, on pracował w zakładzie samochodowym i pewnie nie raz bez maski takie rzeczy robił.Ale najważniejsze ze się dobrze skończyło , bo nadal lubię tego chłopaka, nie jedną butelkę wódki się razem wypiło i szkoda by mi było go ;D
Twój av to dla mnie najlepszy na całym forum więc nawet mały jest w cenie

Będę musiał nad tym pomysleć i się pobawić :D
w sumie mam specjalny program do powiększania ale wasz też nie zbyt podoba mi się. kurdę no
w sumie mam specjalny program do powiększania ale wasz też nie zbyt podoba mi się. kurdę no

"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
MaqdaIena: Racja, wielkie jaszczury były mocno irytujące.
Ale bym nie miała nic przeciwko by wielkość avów została taka jaką ja miałam ;D. Nie psuło widoku strony, chyba też nikomu nie muliło forum, a wyglądaly ładniej ;D.
Ale co tam ;D.
Napiszmy petycję, że chcemy aby av mogł mieć 200x200 i mógł więcej ważyć :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Konto usunięte: Ale te chłopy to wiesz jakie raptusy czasem, on pracował w zakładzie samochodowym i pewnie nie raz bez maski takie rzeczy robił.Ale najważniejsze ze się dobrze skończyło , bo nadal lubię tego chłopaka, nie jedną butelkę wódki się razem wypiło i szkoda by mi było go ;D
Głupie zachowanie, moje chłopaki zawsze się tłumaczyły, jak ich wyzywałam, że maski są mało wygodne, że nic nie widać przez nie i takie tam. To im mówię, że przecież możemy kupić nowe, takie jakie będą chcieli, i ich odpowiedź '' i tak nie będziemy używać ''
.Wiadomo oczu szkoda, jesu ja nawet nie chcę sobie wyobrażać co by było gdybym wzrok straciła :/:odpukać:. Aż mnie ciary przeszły.
Aj noł
.Wiertlo92: Będę musiał nad tym pomysleć i się pobawić :D
Większego już nie ustawisz ;D. Więc musisz się przekonać do takiego rozmiaru ;D.

Włąśnie zauważyłam ze nadal mi się podoba i tylko ona zostanie z moich avów

MaqdaIena: Głupie zachowanie, moje chłopaki zawsze się tłumaczyły, jak ich wyzywałam, że maski są mało wygodne, że nic nie widać przez nie i takie tam. To im mówię, że przecież możemy kupić nowe, takie jakie będą chcieli, i ich odpowiedź '' i tak nie będziemy używać ''
Lekkomyślność po prostu :D
MaqdaIena: Wiadomo oczu szkoda, jesu ja nawet nie chcę sobie wyobrażać co by było gdybym wzrok straciła :/:odpukać:. Aż mnie ciary przeszły.
Daj spokój, jak cżłowiek widzi i słyszy to nawet nie docenia jak wiele ma :)
Zapisany u mnie na dysku

Mój 1000 post w temacie

http://www.fotka.pl/forum/fotka.pl/1158890,Avatary
Nadgorliwość foxa , jak nigdy ft szybko podziałali, szkoda ze innych rzeczy tak szybko nie naprawią a z avami jak błyskawica
Nadgorliwość foxa , jak nigdy ft szybko podziałali, szkoda ze innych rzeczy tak szybko nie naprawią a z avami jak błyskawica

Anno nie marudź tylko dawaj na Vegas pyknę Cię w kulki :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 

czyli wszystko przez tego załosnego gada kameleona 

"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."

, może wyjdzie chociaż taki duży jaki ja mam ? Chociaż nie wiem, ja się nie znam, mam 

.
.
.