WueRZet
WueRZet
  11 lipca 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
Wiertlo92
Reputacja: 10 | BluzgometrTM: 0
Wiertlo92
  7 grudnia 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: O własnie, dobry przykład, Dexter w tai formacie wygląda strasznie ;D.

kurde a tak w końcu byłem zadowolony z wyboru a tu taki szajs :(
chyba mój najmniejszy ze Sportu :rotfl:
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  7 grudnia 2012
moonlight30
moonlight30: Jeszcze Magdy fajnie nadal wygląda, ale pozostałe to mniejsze od tych zwykłych jpg

Twoja Mena Suvari również spoko ;D.
:ziober2:
MaqdaIena
MaqdaIena
  7 grudnia 2012
Wiertlo92
Wiertlo92: kurde a tak w końcu byłem zadowolony z wyboru a tu taki szajs :( chyba mój najmniejszy ze Sportu

Poszukaj innego, albo ten trochę powiększ :woot:, może wyjdzie chociaż taki duży jaki ja mam ? Chociaż nie wiem, ja się nie znam, mam ludziom od zmieniania wielkości gifów :rotfl:.
yeahbana
yeahbana
  7 grudnia 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: W ogole po to są maski spawalnicze by ich uzywać !

Ale te chłopy to wiesz jakie raptusy czasem, on pracował w zakładzie samochodowym i pewnie nie raz bez maski takie rzeczy robił.Ale najważniejsze ze się dobrze skończyło , bo nadal lubię tego chłopaka, nie jedną butelkę wódki się razem wypiło i szkoda by mi było go ;D

MaqdaIena
MaqdaIena: Ja mój póki co zostawię ;D.

Twój av to dla mnie najlepszy na całym forum więc nawet mały jest w cenie:lol:
Wiertlo92
Wiertlo92
  7 grudnia 2012
Będę musiał nad tym pomysleć i się pobawić :D
w sumie mam specjalny program do powiększania ale wasz też nie zbyt podoba mi się. kurdę no :ninja:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  7 grudnia 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Racja, wielkie jaszczury były mocno irytujące. Ale bym nie miała nic przeciwko by wielkość avów została taka jaką ja miałam ;D. Nie psuło widoku strony, chyba też nikomu nie muliło forum, a wyglądaly ładniej ;D. Ale co tam ;D.

Napiszmy petycję, że chcemy aby av mogł mieć 200x200 i mógł więcej ważyć :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
MaqdaIena
  7 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale te chłopy to wiesz jakie raptusy czasem, on pracował w zakładzie samochodowym i pewnie nie raz bez maski takie rzeczy robił.Ale najważniejsze ze się dobrze skończyło , bo nadal lubię tego chłopaka, nie jedną butelkę wódki się razem wypiło i szkoda by mi było go ;D

Głupie zachowanie, moje chłopaki zawsze się tłumaczyły, jak ich wyzywałam, że maski są mało wygodne, że nic nie widać przez nie i takie tam. To im mówię, że przecież możemy kupić nowe, takie jakie będą chcieli, i ich odpowiedź '' i tak nie będziemy używać '' :rotfl:.
Wiadomo oczu szkoda, jesu ja nawet nie chcę sobie wyobrażać co by było gdybym wzrok straciła :/:odpukać:. Aż mnie ciary przeszły.

Konto usunięte
Konto usunięte: Twój av to dla mnie najlepszy na całym forum więc nawet mały jest w cenie

Aj noł :zakochany:.

Wiertlo92
Wiertlo92: Będę musiał nad tym pomysleć i się pobawić :D w sumie mam specjalny program do powiększania ale wasz też nie zbyt podoba mi się. kurdę no

Większego już nie ustawisz ;D. Więc musisz się przekonać do takiego rozmiaru ;D.
MaqdaIena
MaqdaIena
  7 grudnia 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Napiszmy petycję, że chcemy aby av mogł mieć 200x200 i mógł więcej ważyć :D

Napisz, prześlę ją dalej :ziober2:.

Ja tu z Wami gadu gadu, a napisy się pojawiły do najnowszego odcinka TVD :w00t:.

Spadam, miłego ! :bye:.
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  7 grudnia 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Twoja Mena Suvari również spoko ;D.

Włąśnie zauważyłam ze nadal mi się podoba i tylko ona zostanie z moich avów :ziober2:

MaqdaIena
MaqdaIena: Głupie zachowanie, moje chłopaki zawsze się tłumaczyły, jak ich wyzywałam, że maski są mało wygodne, że nic nie widać przez nie i takie tam. To im mówię, że przecież możemy kupić nowe, takie jakie będą chcieli, i ich odpowiedź '' i tak nie będziemy używać ''

Lekkomyślność po prostu :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Wiadomo oczu szkoda, jesu ja nawet nie chcę sobie wyobrażać co by było gdybym wzrok straciła :/:odpukać:. Aż mnie ciary przeszły.

Daj spokój, jak cżłowiek widzi i słyszy to nawet nie docenia jak wiele ma :)

MaqdaIena
MaqdaIena: Aj noł .

Zapisany u mnie na dysku :lol:

Mój 1000 post w temacie :rock:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  7 grudnia 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Napisz, prześlę ją dalej .

Ale ja mam to gdzieś :rotfl:
Mogę ewentualnie wysłać list gratulacyjny :D
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  7 grudnia 2012
http://www.fotka.pl/forum/fotka.pl/1158890,Avatary

Nadgorliwość foxa , jak nigdy ft szybko podziałali, szkoda ze innych rzeczy tak szybko nie naprawią a z avami jak błyskawica :ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  7 grudnia 2012
Anno nie marudź tylko dawaj na Vegas pyknę Cię w kulki :D
Wiertlo92
Wiertlo92
  7 grudnia 2012
czyli wszystko przez tego załosnego gada kameleona :nie:
Earth
Earth
  7 grudnia 2012
O kurczę, jaki świetny odcinek AHS, "o fuuck, nooo nieeee, no łaaaaa" wyrwało mi się kilkukrotnie. :rotfl:
MaqdaIena
MaqdaIena
  7 grudnia 2012
Psyche30
Psyche30: Zapisany u mnie na dysku

Jeżeli masz chęć, to wgraj sobie go na któreś konto :mrgreen:.
Im więcej Dejmonów tym lepiej :rotfl:.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ale ja mam to gdzieś Mogę ewentualnie wysłać list gratulacyjny :D

Kiedy mi też nie zależy ;D.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.