lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 571 z 822
to tak w klimatach
sąsiadka mnie wezwała do jej PC bo się popsuło
okazało się że padł cały system
więc jej mówię - będę musiał wyczyścić dysk i zainstaluje od nowa cały system
a ona - aha, po czym przyniosła mi ścierkę
sąsiadka mnie wezwała do jej PC bo się popsuło
okazało się że padł cały system
więc jej mówię - będę musiał wyczyścić dysk i zainstaluje od nowa cały system
a ona - aha, po czym przyniosła mi ścierkę
...Ignorance is bliss...
Konto usunięte: Już kiedyś z Anią robiłyśmy.
W końcu zostaniemy specjalistkami od castingów :-D
Od tego tylko jeden krok do handlu żywym towarem, a to jest już zdecydowanie bardziej opłacalne :D Od handlu żywym towarem pół kroku do handlu organami i to się już nazywa porządny interes :-D
Szczegółów więcej proszę, bo zainteresowałaś mnie !
Zwłaszcza, że niucham dobry biznes
.
.W sumie to się domyślałm, pochłania on dużo jabłek, więc pewnie dużo sika, nic ciekawego
.
Anno. Również polecam Combofixa, bardzo ciekawy program.
Z tym wieszaniem się to mogłabyś sprawdzić czy nie masz błędów na dysku - program HD Tune, zakładka error scan. Sama sobie posprawdzam bo mi się przypomniało o tym programie.
Z tym wieszaniem się to mogłabyś sprawdzić czy nie masz błędów na dysku - program HD Tune, zakładka error scan. Sama sobie posprawdzam bo mi się przypomniało o tym programie.

Taki suchar jak i Ty.
Nie wiem co to jest, musze obadać ;D
Wczoraj już mi się zrobiło ze ekran cały niebieski bach, zapisany , na górze jakiś tekst że pojawił się problem, system windows zostanie zamknięty aby zapobiec uszkodzeniu komputera , muzyka która leciała na kompie zaczęła grzmieć jak zdarta płyta, nic nie dało się zrobić, musiałam przyciskiem restartować.
Earth: błędów na dysku - program HD Tune, zakładka error scan. Sama sobie posprawdzam bo mi się przypomniało o tym programie.
Też mi to nie znane.ZObaczę.
Zmów ma fazę na jabłka? A w ogóle to jabłka są moczopędne? Hmmm, pierwsze słyszę

Psyche30: Nie wiem co to jest, musze obadać ;D
Wczoraj już mi się zrobiło ze ekran cały niebieski bach, zapisany , na górze jakiś tekst że pojawił się problem, system windows zostanie zamknięty aby zapobiec uszkodzeniu komputera , muzyka która leciała na kompie zaczęła grzmieć jak zdarta płyta, nic nie dało się zrobić, musiałam przyciskiem restartować.
Oja, czy to ten słynny BSOD?

Tak więc zdecydowanie HD Tune jest wskazany, ja właśnie robię i modlę się o wszystkie zielone kwadraciki. :D
Psyche30: Wczoraj już mi się zrobiło ze ekran cały niebieski bach, zapisany , na górze jakiś tekst że pojawił się problem, system windows zostanie zamknięty aby zapobiec uszkodzeniu komputera , muzyka która leciała na kompie zaczęła grzmieć jak zdarta płyta, nic nie dało się zrobić, musiałam przyciskiem restartować.
O, u mnie to często się dzieje, ale nic dziwnego, bo nigdy nie formatowała laptopa, a mam go ponad 4 lata
.Chociaż ostatnio odinstalowałam połowę programów ( wszystkie te, które nie wiedziałam do czego są) i o dziwo jest spoko, zawiechy mniejsze i wieksze ma caly czas, ale niebieskich ekranów już nie ma ;D.

Troska !

Chociaz nie wiem co mają jabłka do fajek

Earth: Oja, czy to ten słynny BSOD?
Tak więc zdecydowanie HD Tune jest wskazany, ja właśnie robię i modlę się o wszystkie zielone kwadraciki. :D
Narazie u mnie zielone same ale jeszcze długa droga

MaqdaIena: O, u mnie to często się dzieje, ale nic dziwnego, bo nigdy nie formatowała laptopa, a mam go ponad 4 lata .
Chociaż ostatnio odinstalowałam połowę programów ( wszystkie te, które nie wiedziałam do czego są) i o dziwo jest spoko, zawiechy mniejsze i wieksze ma caly czas, ale niebieskich ekranów już nie ma ;D.
No u mnie była format i to nie tak dawno temu, co potraciłam gg swoje itd ;D