WueRZet
WueRZet
  11 lipca 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
TylkoUmysl
Reputacja: 5 | BluzgometrTM: 1
TylkoUmysl
  5 października 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: A przy grypie mam gorączkę, blisko 38,39 i więcej stopni, oraz ból mięśni, i tu kataru brak.

Nowa Germańska Medycyna każde objawy chorobowe uważa zdrowieniem innej choroby

MaqdaIena
MaqdaIena: Nie no, taki okres nastał, że jeden czlowiek zachoruje, myśle że ma na to ogromny wpływ zmiana temperatur dość spora ( w dzień jakieś 20 stopni, rano i wieczorem koło 6), i ten zaraża wszystkich wkoło, i mała epidemia następuje ;D. Całkiem normalne zjawisko, i Ameryki tym nie odkryłam :).

No ja mam nieco inne spojrzenie na ten temat :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Mam mysz w kuchni, przed chwilą śrupała szafkę, słyszałam

Pożyczył bym kotkę. Świetna była, ale na otwartym terenie.
Tylko na nas spójrzcie. Wszystko jest na wspak, wszystko jest do góry nogami!
Lekarze niszczą zdrowie, prawnicy niszczą sprawiedliwość, uniwersytety niszczą wiedzę, rządy niszczą wolność, główne media niszczą informacje, religie niszczą duchowość.
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  5 października 2012
TylkoUmysl
TylkoUmysl: Nowa Germańska Medycyna każde objawy chorobowe uważa zdrowieniem innej choroby

Słowo 'Germańska' już mnie zniechęca na samym wstępie ;D.

TylkoUmysl
TylkoUmysl: No ja mam nieco inne spojrzenie na ten temat :D

Opowiadaj zatem :).

TylkoUmysl
TylkoUmysl: Pożyczył bym kotkę. Świetna była, ale na otwartym terenie.

Mój pies sierściuchów nie lubi, jak to każdy prawdziwy kudłacz na czterech łapach, więc pewnie mysz by się uchowała ;D.
:ziober2:
Earth
Earth
  5 października 2012
TylkoUmysl
TylkoUmysl: TylkoUmysl

Pisałeś coś o nerkach. Coś w tym względzie robiłeś? ;)
TylkoUmysl
TylkoUmysl
  5 października 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Słowo 'Germańska' już mnie zniechęca na samym wstępie ;D.

Hheheh. Czemu to tak?

MaqdaIena
MaqdaIena: Opowiadaj zatem :).

Już późno a to długi temat. Jak będzie czas i w najbliższym czasie pociski nie będą świstać nad głową, to coś napiszę na hyde w "lekarze niszczą zdrowie"

MaqdaIena
MaqdaIena: Mój pies sierściuchów nie lubi, jak to każdy prawdziwy kudłacz na czterech łapach, więc pewnie mysz by się uchowała ;D.

Chyba każdy pies tak ma, chociaż kiedyś w TV widziałem wyjątek
Lekarze niszczą zdrowie, prawnicy niszczą sprawiedliwość, uniwersytety niszczą wiedzę, rządy niszczą wolność, główne media niszczą informacje, religie niszczą duchowość.
TylkoUmysl
TylkoUmysl
  5 października 2012
Earth
Earth: Pisałeś coś o nerkach. Coś w tym względzie robiłeś? ;)

Hej Patrycja, co się stało z Twoim poprzednim kontem?

Dokładniej to miałem coś z pęcherzem, ale tak to jest jak przy minus ileś tam się coś wystawia. Poradziłem sobie najzwyczajniej w świecie czyli żurawina w różnej postaci. Najlepiej niecukrowana o taką trudno, ale można kupić sok z 100% żurawiną. Dziwny smak, ale idzie przełknąć
Earth
Earth
  5 października 2012
TylkoUmysl
TylkoUmysl: Hej Patrycja, co się stało z Twoim poprzednim kontem? Dokładniej to miałem coś z pęcherzem, ale tak to jest jak przy minus ileś tam się coś wystawia. Poradziłem sobie najzwyczajniej w świecie czyli żurawina w różnej postaci. Najlepiej niecukrowana o taką trudno, ale można kupić sok z 100% żurawiną. Dziwny smak, ale idzie przełknąć

Hej D. :) Zablokowali bo byłam niedobra. :ziober2: Usunęłam, jakoś z kaprysu. ;)

Rozumiem, o żurawinie wiem, dziękuję. :)
TylkoUmysl
TylkoUmysl
  5 października 2012
Earth
Earth: Rozumiem, o żurawinie wiem, dziękuję. :)

Proszę. Jak masz jakieś kłopoty i żurawina nie działa to jak się nie wstydzisz pisz na PW. :) Nadal mam 0 pacjentów zamordowanych :-D Pobijam "system zdrowia", który jest trzeci w kolejności jeżeli chodzi o liczbę zgonów. Jest zaraz po nowotworach i chorobach serca.

Earth
Earth: Zablokowali bo byłam niedobra.

Niedobra? To chyba niemożliwe. Dobra d83dde03 biegnę do łóżka. Bye
Earth
Earth
  5 października 2012
TylkoUmysl
TylkoUmysl: Proszę. Jak masz jakieś kłopoty i żurawina nie działa to jak się nie wstydzisz pisz na PW. :) Nadal mam 0 pacjentów zamordowanych :-D Pobijam "system zdrowia", który jest trzeci w kolejności jeżeli chodzi o liczbę zgonów. Jest zaraz po nowotworach i chorobach serca.

Nie lubię soku z żurawiny ;3 A ze mną jest niby ok, jednej nocy tylko coś mnie bardzo bolało w miejscu nerki, ale do tej pory jest ok. Profilaktycznie myślę tylko, choć jutro umawiam się na badania. ;)
Jaki dowcipny, huhu. :D

TylkoUmysl
TylkoUmysl: Niedobra? To chyba niemożliwe. Dobra biegnę do łóżka. Bye

No chyba niemożliwe już od jakiegoś czasu. :d Miłej nocy. :)
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  5 października 2012
RexMundi
RexMundi: no tak myślałem ale troche mnie 70' zastanawiał - czy oglądasz "stare" filmy to szczerze nie pamietam czy widziałem

Ponoć klasyk, ale obejrzałem i aż tak nie powalił jak o nim pisali.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
kzyhu
kzyhu
  5 października 2012
RexMundi
RexMundi: jedynie Rogucki

dobrze zagrał , no ale to w końcu absolwent krakowskiej Szkoły Teatralnej
moonlight30
Reputacja: 2 | BluzgometrTM: 22
moonlight30
  5 października 2012
Palić mi się chce :( to znak ze wracam do żywych ...
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  5 października 2012
moonlight30
moonlight30: Palić mi się chce :( to znak ze wracam do żywych ...

nawet Nuti czasem LM linka mentola pociśnie :D
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
moonlight30
moonlight30
  5 października 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: nawet Nuti czasem LM linka mentola pociśnie :D

Tylko ze zapalić sobie odświętnie a być nałogowcem od wielu lat to różnica , zazdroszczę każdemu kto potrafi jarać tylko np do alkoholu przy jakiejś okazji :D
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  5 października 2012
moonlight30
moonlight30: Tylko ze zapalić sobie odświętnie a być nałogowcem od wielu lat to różnica , zazdroszczę każdemu kto potrafi jarać tylko np do alkoholu przy jakiejś okazji :D

No a ja np. do alko rzadko, prawie wcale. Prędzej dla towarzystwa czy odstresowania, bo koleś z Irlandii zajarał mnie opowieściami jak to siedzi nad Dublinem w słoneczku paląc faję w samotności :D
Z resztą każdy ma inaczej, jeden pali w nocy, drugi po kawie czy po sexie.
moonlight30
moonlight30
  5 października 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: O żesz. To tak się choruje po trzydziestce ? ;o :D.

Ba, trumnę już szykować :smierc:
:D

TylkoUmysl
TylkoUmysl: Cześć Anno. Przepraszam że tak się ładuję z klawiaturą w rozmowę, ale chorowałem też na anginę ropną jakieś 2msc. temu. Ja podobnie jak MaqdaIena unikam lekarzy i przez gdzieś 7 lat się udawało. A w tym roku złapały mnie już nerki i angina ropna z 39,7 stopniami celsjusza. A więc na anginę zdecydowanie mogę polecić sok z czerwonego buraka. Znajdziesz różne przepisy w necie. Na wiosce pytałem o świeży imbir, bo jest świetny na takie sprawy, to kobieta mówi że ma tylko udka z kury. Ja zrobiłem prosty tylko burak i miód, płukałem gardło co 3-4 godzinki. Choroba ustąpiła niemal natychmiast.

Cześć Darku, akurat na sok z buraka nie wpadłam, płukałam wodą z solą DUŻO, do tego antybiotyk, prochy przeciwbólowe, bo każde poruszenie głowa u mnie to był bół jakby mnie ktoś łopatą przypiedolił , dużo miodu itd.Ale zapamiętam sobie o tym buraku bo nie wiem czy córka się nie zarazi ode mnie, już jakas osłabiona :/
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.