lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 311 z 822
marne tłumaczenie się ze swoich słabości, uległości itd itd
nie trzeba próbować narkotyków by doświadczyć że to zło

nie trzeba jeżdzić po pijaku by doświadczyć ze to zło

nie trzeba zabijać - zwierzaka - człowieka - by doświadczyć ze to zło

itd
itd
itd
bzdury to wygadują ludzie w stylu - " od czegoś trzeba umrzeć"
...Ignorance is bliss...
Nieprawda, tu chodzi o ciekawość a nie jakieś słabości, mowa o słabościach moze byc w moemencie kiedy coś nie jest na raz a staje się nałogiem, ale TU O TYM NIE BYŁO MOWY więc Twoje tłumaczenie o słabościach, uległościach nie ma tu racji bytu.
Poza tym nie odbiera się słów "trzeba chociaż raz wszystkiego spróbować" jako coś DOSŁOWNEGO, nie trzeba mordowac aby wiedzieć ze to złe, nie trzeba jeżdzić po pijaku, człowieku....popadanie w takie skrajności w ogóle zbacza z tematu, rozumny cżłowiek wie ze mowa o rzeczach które nie wyrządzą nam ani komuś innemu szkody, że nie to jest celem, więc NIE na totalną bezmyslność.
Jak ktoś chce umrzeć i nigdy nie zaru.chać żywej kobiety, nigdy nie spróbowac jointa, nie zachlać itd itd to jego wybór i mnie to wali, ja mam inne przekonania i uważam ze ktoś tu myli pojęcia próbując tak to interpretować dziwacznie.
RexMundi: marne tłumaczenie się ze swoich słabości, uległości itd itd
nie trzeba próbować narkotyków by doświadczyć że to zło
nie trzeba jeżdzić po pijaku by doświadczyć ze to zło
nie trzeba zabijać - zwierzaka - człowieka - by doświadczyć ze to zło
itd
itd
itd
No tak, wszystko w granicach zdrowego rozsądku. Ja np niektórych doświadczeń byłam ciekawa, zrealizowałam je i do nich już nie wracam. To, że je spróbowałam absolutnie nie oznacza, że mam słabą wolę, nie robiłam tego przeciw sobie, a słaba wola właśnie na tym polega. Nie ciągnie mnie do sprawdzania jak to jest czuć się mordercą i tego nie zrobię. Przecież wiadomo, że chodzi o zdrowy rozsądek i takiej heroiny czy krokodajla próbować nie będzie. Myślę, że Ania miała też to na myśli. ;)
Psyche30: Nieprawda, tu chodzi o ciekawość a nie jakieś słabości, mowa o słabościach moze byc w moemencie kiedy coś nie jest na raz a staje się nałogiem, ale TU O TYM NIE BYŁO MOWY więc Twoje tłumaczenie o słabościach, uległościach nie ma tu racji bytu.
Poza tym nie odbiera się słów "trzeba chociaż raz wszystkiego spróbować" jako coś DOSŁOWNEGO, nie trzeba mordowac aby wiedzieć ze to złe, nie trzeba jeżdzić po pijaku, człowieku....popadanie w takie skrajności w ogóle zbacza z tematu, rozumny cżłowiek wie ze mowa o rzeczach które nie wyrządzą nam ani komuś innemu szkody, że nie to jest celem, więc NIE na totalną bezmyslność.
Jak ktoś chce umrzeć i nigdy nie zaru.chać żywej kobiety, nigdy nie spróbowac jointa, nie zachlać itd itd to jego wybór i mnie to wali, ja mam inne przekonania i uważam ze ktoś tu myli pojęcia próbując tak to interpretować dziwacznie.
...Ignorance is bliss...
pokażcie CYCKI na zgodę 

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Takie jedno sprobowanie czegos moze prowadzic do sprobowania poraz drugi ... potem trzeci, a potem do uzaleznienia, co w konsekwncjach prowadzi do zguby.
Znam wiele osob ktore papierosa sprobowaly bo chcialy sprawdzic smak i do dzis palą.
Znam wiele osob ktore papierosa sprobowaly bo chcialy sprawdzic smak i do dzis palą.
Earth: No tak, wszystko w granicach zdrowego rozsądku. Ja np niektórych doświadczeń byłam ciekawa, zrealizowałam je i do nich już nie wracam. To, że je spróbowałam absolutnie nie oznacza, że mam słabą wolę, nie robiłam tego przeciw sobie, a słaba wola właśnie na tym polega. Nie ciągnie mnie do sprawdzania jak to jest czuć się mordercą i tego nie zrobię. Przecież wiadomo, że chodzi o zdrowy rozsądek i takiej heroiny czy krokodajla próbować nie będzie. Myślę, że Ania miała też to na myśli. ;)
Za trudne to dla nich do ogarnięcia

HAHA!
arbuzy
arbuzy

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało