WueRZet
WueRZet
  11 июля 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
Earth
Earth
  6 октября 2012
RexMundi
RexMundi: Psyche30:uważam ze w życiu trzeba chociaż z raz wszystkiego spróbować = słaba wola

Niet.
Uważam, że w życiu trzeba chociaż raz czegoś spróbować = doświadczenie.
Uważam, że w życiu trzeba chociaż raz czegoś spróbować + słaba wola = Problemy.

;)
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  6 октября 2012
RexMundi
RexMundi: = słaba wola

Ale bzdury :rotfl:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  6 октября 2012
Earth
Earth: Uważam, że w życiu trzeba chociaż raz czegoś spróbować = doświadczenie.

marne tłumaczenie się ze swoich słabości, uległości itd itd
nie trzeba próbować narkotyków by doświadczyć że to zło 261d
nie trzeba jeżdzić po pijaku by doświadczyć ze to zło 261d
nie trzeba zabijać - zwierzaka - człowieka - by doświadczyć ze to zło 261d
itd
itd
itd

Psyche30
Psyche30: Ale bzdury

bzdury to wygadują ludzie w stylu - " od czegoś trzeba umrzeć"
...Ignorance is bliss...
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  6 октября 2012
Podbijam Rexa, dobrze prawi :piwo:
Psyche30
Psyche30
  6 октября 2012
RexMundi
RexMundi: marne tłumaczenie się ze swoich słabości, uległości itd itd

Nieprawda, tu chodzi o ciekawość a nie jakieś słabości, mowa o słabościach moze byc w moemencie kiedy coś nie jest na raz a staje się nałogiem, ale TU O TYM NIE BYŁO MOWY więc Twoje tłumaczenie o słabościach, uległościach nie ma tu racji bytu.
Poza tym nie odbiera się słów "trzeba chociaż raz wszystkiego spróbować" jako coś DOSŁOWNEGO, nie trzeba mordowac aby wiedzieć ze to złe, nie trzeba jeżdzić po pijaku, człowieku....popadanie w takie skrajności w ogóle zbacza z tematu, rozumny cżłowiek wie ze mowa o rzeczach które nie wyrządzą nam ani komuś innemu szkody, że nie to jest celem, więc NIE na totalną bezmyslność.
Jak ktoś chce umrzeć i nigdy nie zaru.chać żywej kobiety, nigdy nie spróbowac jointa, nie zachlać itd itd to jego wybór i mnie to wali, ja mam inne przekonania i uważam ze ktoś tu myli pojęcia próbując tak to interpretować dziwacznie.
Earth
Earth
  6 октября 2012
RexMundi
RexMundi: marne tłumaczenie się ze swoich słabości, uległości itd itd nie trzeba próbować narkotyków by doświadczyć że to zło nie trzeba jeżdzić po pijaku by doświadczyć ze to zło nie trzeba zabijać - zwierzaka - człowieka - by doświadczyć ze to zło itd itd itd

No tak, wszystko w granicach zdrowego rozsądku. Ja np niektórych doświadczeń byłam ciekawa, zrealizowałam je i do nich już nie wracam. To, że je spróbowałam absolutnie nie oznacza, że mam słabą wolę, nie robiłam tego przeciw sobie, a słaba wola właśnie na tym polega. Nie ciągnie mnie do sprawdzania jak to jest czuć się mordercą i tego nie zrobię. Przecież wiadomo, że chodzi o zdrowy rozsądek i takiej heroiny czy krokodajla próbować nie będzie. Myślę, że Ania miała też to na myśli. ;)
RexMundi
RexMundi
  6 октября 2012
Psyche30
Psyche30: Nieprawda, tu chodzi o ciekawość a nie jakieś słabości, mowa o słabościach moze byc w moemencie kiedy coś nie jest na raz a staje się nałogiem, ale TU O TYM NIE BYŁO MOWY więc Twoje tłumaczenie o słabościach, uległościach nie ma tu racji bytu. Poza tym nie odbiera się słów "trzeba chociaż raz wszystkiego spróbować" jako coś DOSŁOWNEGO, nie trzeba mordowac aby wiedzieć ze to złe, nie trzeba jeżdzić po pijaku, człowieku....popadanie w takie skrajności w ogóle zbacza z tematu, rozumny cżłowiek wie ze mowa o rzeczach które nie wyrządzą nam ani komuś innemu szkody, że nie to jest celem, więc NIE na totalną bezmyslność. Jak ktoś chce umrzeć i nigdy nie zaru.chać żywej kobiety, nigdy nie spróbowac jointa, nie zachlać itd itd to jego wybór i mnie to wali, ja mam inne przekonania i uważam ze ktoś tu myli pojęcia próbując tak to interpretować dziwacznie.

Psyche30
Psyche30: Ale bzdury

...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  6 октября 2012
pokażcie CYCKI na zgodę :ziober2:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
LeonGrande
LeonGrande
  6 октября 2012
Takie jedno sprobowanie czegos moze prowadzic do sprobowania poraz drugi ... potem trzeci, a potem do uzaleznienia, co w konsekwncjach prowadzi do zguby.

Znam wiele osob ktore papierosa sprobowaly bo chcialy sprawdzic smak i do dzis palą.
LeonGrande
LeonGrande
  6 октября 2012
Nuttiii, postuje z fotki pl

Psyche30
Psyche30
  6 октября 2012
Earth
Earth: No tak, wszystko w granicach zdrowego rozsądku. Ja np niektórych doświadczeń byłam ciekawa, zrealizowałam je i do nich już nie wracam. To, że je spróbowałam absolutnie nie oznacza, że mam słabą wolę, nie robiłam tego przeciw sobie, a słaba wola właśnie na tym polega. Nie ciągnie mnie do sprawdzania jak to jest czuć się mordercą i tego nie zrobię. Przecież wiadomo, że chodzi o zdrowy rozsądek i takiej heroiny czy krokodajla próbować nie będzie. Myślę, że Ania miała też to na myśli. ;)

Za trudne to dla nich do ogarnięcia :ziober2:
RexMundi
RexMundi
  6 октября 2012
ja mam tylko cycki Marty :and:
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  6 октября 2012
HAHA!
arbuzy :crylol:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Earth
Earth
  6 октября 2012
Psyche30
Psyche30: Za trudne to dla nich do ogarnięcia

A tak łopatologicznie starałam się to napisać. :ziober2:
Psyche30
Psyche30
  6 октября 2012
Leon i reszta koniobijców ma dziś pod co spędzić miły wieczór :ziober2:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.