lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 308 z 822
Nie każdy, nałogowce mają takl samo...fajki po przebudzeniu, po kawie, po jedzeniu, po seksie, przy alko itd itd : D
Ale wychodze z choroby i 4 dzień nie palę, szkoda mi to zyebać , bo od lat nie było tak abym 4 dni nie zapaliła, to było nierealne...więc gdybym tylko wytrwała w tym to i głód nikotynowy by zanikał aż w końcu by zanikł całkiem.
moonlight30: Nie każdy, nałogowce mają takl samo...fajki po przebudzeniu, po kawie, po jedzeniu, po seksie, przy alko itd itd : D
Znam takich ludzi co palą 3 paczki dziennie, do tego budzą się w nocy np. o 2.30 żeby zafajczyć ;/
moonlight30: Ale wychodze z choroby i 4 dzień nie palę, szkoda mi to zyebać , bo od lat nie było tak abym 4 dni nie zapaliła, to było nierealne...więc gdybym tylko wytrwała w tym to i głód nikotynowy by zanikał aż w końcu by zanikł całkiem.
Mi się odechciało jak gdzieś naoglądałem się zdjęć płuc palacza od środka bleee
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

NuTiiiiii: Znam takich ludzi co palą 3 paczki dziennie, do tego budzą się w nocy np. o 2.30 żeby zafajczyć ;/
Nie wyobrażam sobie tyle jarać, po 14 latach mi paczka zazwyczaj wystarczała obecnie na dobę, a i tak mi zdrowie zaczęło siadać od tego
Na kogoś to działa? Z ręka na sercu nie znam palacza na którego by tego typu kampanie anty podziałały :)
Pijaczyna

moonlight30: Nie wyobrażam sobie tyle jarać, po 14 latach mi paczka zazwyczaj wystarczała obecnie na dobę, a i tak mi zdrowie zaczęło siadać od tego
I tak sporo palisz. Jak zdrowie się pogarsza to trzeba rzucić nie ma co

moonlight30: Na kogoś to działa? Z ręka na sercu nie znam palacza na którego by tego typu kampanie anty podziałały :)
Chyba tylko na tych co zaczynają lub palą okazjonalnie.
Eh tam, potrafię dać na wstrzymanie jak chcę :D

Kiedyś jarałam więcej :D Paczkę setek marlboro czerwonych i jeszcze z kilka goldenów dziennie

Boję się ze przytyję, jak ja chcę z 10 kg schudnąć

Możliwe, bo każdy stray wyjadacz wie doskonale co ma w płucach, wie jakie sa konsekwencje palenia a i tak dalej pali.
Wierzę, Ty rozsądny z tego co pamiętam :D
moonlight30: Kiedyś jarałam więcej :D Paczkę setek marlboro czerwonych i jeszcze z kilka goldenów dziennie
Boję się ze przytyję, jak ja chcę z 10 kg schudnąć
Aż tyle nie przywalisz na masie. Sport pomoże schudnąć i ograniczyć faje, zacznij biegać albo fitness jazda ;]
moonlight30: Możliwe, bo każdy stray wyjadacz wie doskonale co ma w płucach, wie jakie sa konsekwencje palenia a i tak dalej pali.
Ahh ten nałóg, nawet jak fajki będą po 5 dych i tak będą kopcić.
Pamięć masz dobrą

a tymczasem, idę jarnąć 

NuTiiiiii: Aż tyle nie przywalisz na masie. Sport pomoże schudnąć i ograniczyć faje, zacznij biegać albo fitness jazda ;]
Właśnie chciałam biegać ( zeby nawet nie myślec o tym paleniu), ale nie sama tylko z jakąś kumpelą, ale one takie leniwe ze ja piedolę :/
Masz wątpliwości? Bo ja zadnych :D
Różne rzeczy mnie już łapią ale nie skleroza

Bujaj wory

Nie zazdroszczę, współczuję takim, jak można paść i nigdy w życiu nie zajarać? :o

moonlight30: Właśnie chciałam biegać ( zeby nawet nie myślec o tym paleniu), ale nie sama tylko z jakąś kumpelą, ale one takie leniwe ze ja piedolę :/

przełam się, z resztą gdziekolwiek na bieżnię koło stadionu nie pójdziesz zawsze ktoś kółeczka zatacza. No chyba, że wolisz bieganie po lesie, parku czy gdzie indziej.
Nie mam, ewentualni ci biedniejsi będą skręcać.
Złapie jako ostatnia z parkinsonem :P
:odpukać:
Na wzajem

Kzyhu fajek nie pali bo są za słabe, wyczuwam mocniejsze klimaty