lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 312 z 822
Wyczuwam nutkę zazdrości 

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

nie jadłem białej czekolady - spróbuje - > doświadczenie
nie jadłem nigdy ostryg - spróbuje -> doświadczenie
nie paliłem nigdy - spróbuje ( ale wiem że to niezdrowe , uzależniające i ogólnie syf ) -> doświadczenie ? - raczej głupota
===================
ogólnie to tylko sie drażnię :) - ale jestem anty

...Ignorance is bliss...

Rex działają Ci te obrazki? ja wciskam buźkę i nic ...
mam firefoxa
mam firefoxa

RexMundi: nie jadłem białej czekolady - spróbuje - > doświadczenie
nie jadłem nigdy ostryg - spróbuje -> doświadczenie
nie paliłem nigdy - spróbuje ( ale wiem że to niezdrowe , uzależniające i ogólnie syf ) -> doświadczenie ? - raczej głupota
===================
ogólnie to tylko sie drażnię :) - ale jestem anty
Też jestem ogólnie anty, ale bez przesady, więc dobrze, jeśli to tylko drażnienie się, a nie całkiem na serio. :D