lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 309 z 822
moonlight30: Ano takie wolę, kiedyś sama po parkach biegałam, dziś sobie myślę...jaka ja głupia byłam ze się nie bałam wieczorami tak napiedzielać między krzaczorami :D
A może specjalnie tam biegałaś bo na coś liczyłaś

Firefox mi to oddzielił :P
Masz worki tylko wyżej, mówią na nie skarpety z piachem

HAHA!
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Gdyby tam biegali wtedy jacyś mega przystojni meni to nawet mogłabym udawać żem biedna padła i kostkę skręciła i bez pomocy extra wysportowanego samca się nie obejdzie hhahahaha, a tak to wiesz...nawet udawać nie trzeba było , taka bida

Jakie skarpety? jaki piach? Aż mi stwardniały sutki na znak buntu ! Ale nie jestem martą i nie będę udowadniać, robić zdjęć i wstawiać

Krzysztof zamilkł, nie wie czy się nam otworzyć na jakim towarze jedzie czy lepiej milczeć, boi się ze forum może być monitorowane i go zlokalizują , biedny Krzysiu ma twardy orzech do zgryzienia :D
tak , bo sugerowanie , że w życiu nie miałem fajki w ustach to na pewno jestem jakiś ćpun i narkoman , no bardzo very funny
moonlight30: Gdyby tam biegali wtedy jacyś mega przystojni meni to nawet mogłabym udawać żem biedna padła i kostkę skręciła i bez pomocy extra wysportowanego samca się nie obejdzie hhahahaha, a tak to wiesz...nawet udawać nie trzeba było , taka bida
To daj namiary gdzie biegasz

moonlight30: Jakie skarpety? jaki piach? Aż mi stwardniały sutki na znak buntu ! Ale nie jestem martą i nie będę udowadniać, robić zdjęć i wstawiać
Nie jestem Wiadomem, żeby nalegać o print scrina czy co.
moonlight30: Krzysztof zamilkł, nie wie czy się nam otworzyć na jakim towarze jedzie czy lepiej milczeć, boi się ze forum może być monitorowane i go zlokalizują , biedny Krzysiu ma twardy orzech do zgryzienia :D
Po 1 boi się, że straci admina na forum. Uciułany giełcik

niestety podbijam

Dam namiary jak obiecasz ze po przewróceniu i skręceniu kostki będzie mnie miał kto transportowac hyhy

Oczywko najlepiej na barana

:D
Już nic nie pisze bo widze ze Krzysiek jakiś przewrażliwiony się zrobił i nie odróżnia zartów od poważnych podejrzeń, masakra :D
I w ogóle zmykam , więc miłego :D
moonlight30: Dam namiary jak obiecasz ze po przewróceniu i skręceniu kostki będzie mnie miał kto transportowac hyhy
Oczywko najlepiej na barana
Niech będzie.
moonlight30: Już nic nie pisze bo widze ze Krzysiek jakiś przewrażliwiony się zrobił i nie odróżnia zartów od poważnych podejrzeń, masakra :D
I w ogóle zmykam , więc miłego :D
To ja też spindalam, zarzucę chipsem po obiedzie na masę :]

Szprechanie mnie przeraża
.TylkoUmysl: Już późno a to długi temat. Jak będzie czas i w najbliższym czasie pociski nie będą świstać nad głową, to coś napiszę na hyde w "lekarze niszczą zdrowie"
Napisz tutaj, na Hajdze szukać mi się nie będzie chciało :).
A każdy wyjątek potwierdza regułę
.Drzewo na Twoją trumnę jeszcze nie urosło, więc spokojnie ;D.
Już samo słowo przyprawia mnie o dreszcze.

.