WueRZet
WueRZet
  11 July 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  5 October 2012
Obejrzałem z nudów Jurassic ;P
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  5 October 2012
15 nowych wiadomosci pw, mysle, pewnie panienki do mnie wala na sexy, a tu typy :and:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
wpis jest ukryty
RexMundi
RexMundi
  5 October 2012
znam ten ból Leon 261d
...Ignorance is bliss...
TylkoUmysl
Reputacja: 5 | BluzgometrTM: 1
TylkoUmysl
  6 October 2012
moonlight30
moonlight30: akurat na sok z buraka nie wpadłam, płukałam wodą z solą DUŻO, do tego antybiotyk, prochy przeciwbólowe, bo każde poruszenie głowa u mnie to był bół jakby mnie ktoś łopatą przypiedolił , dużo miodu itd.Ale zapamiętam sobie o tym buraku bo nie wiem czy córka się nie zarazi ode mnie, już jakas osłabiona :/

Próbowałem też soli, ale momentalnie mnie odrzuciło prawie jak po leczeniu noworocznym w 2001 :-D

MaqdaIena
MaqdaIena: Napisz tutaj, na Hajdze szukać mi się nie będzie chciało :).

A więc w skórcie. Moje spojrzenie na zarażanie się od siebie będzie przez pryzmat Germańskiej Nowej Medycyny, ale nie tylko. ;) Ja dopiero zaznajamiam się dokładniej z tematem, ale na pierwszy rzut oka niektóre przypadki rzeczywiście się potwierdzają. GNM to zupełnie odrzucenie tego, czego do tej pory nauczano młodych lekarzy przez starszych, niby mądrzejszych. Infekcje i choroby górnych dróg oddechowych (choć trudno to sobie wyobrazić) wywoływane są przez silny strach z przerażeniem. Zresztą nawet lekarze medycyny tradycyjnej mówią nam, że jak chcemy by pacjent szybciej powrócił do zdrowia musi mieć zapewniony spokój. GNM jest trochę zakręcona, bo choroby nazwane przez medycynę tradycyjną w germańskiej często są fazą zdrowienia.

Skrócony przykład ze strony o GNM
Jeżeli strach jest ogromny, ale krótkotrwały np. strach przed możliwą stratą pracy po złym zaksięgowaniu kasy (duże manko) + kredyt na mieszkaniu i jeżeli cały czas (kilka godzin) chodzi nam po głowie możliwość wylądowania pod mostem, to nawet jak aktywność konfliktu nie trwała długo (szef po kilku godzinach wyjaśnił sprawę i okazało się że wszystko jest dobrze), to masa konfliktowa jednak była duża i objawy jakie nazwyamy chorobą pojawiają się po kilku godzinach.

Chyba najkrócej i wydaje mi się bardzo przystępnie opisał to Konrad W Górak znajdziesz w internecie przez: "Proces chorobowy - wyjaśnienie krok po kroku"
Tylko na nas spójrzcie. Wszystko jest na wspak, wszystko jest do góry nogami!
Lekarze niszczą zdrowie, prawnicy niszczą sprawiedliwość, uniwersytety niszczą wiedzę, rządy niszczą wolność, główne media niszczą informacje, religie niszczą duchowość.
moonlight30
Reputacja: 2 | BluzgometrTM: 22
moonlight30
  6 October 2012
TylkoUmysl
TylkoUmysl: Próbowałem też soli, ale momentalnie mnie odrzuciło prawie jak po leczeniu noworocznym w 2001 :-D

Ja teraz byłam w takim już stanie że nawet to mnie nie odrzucało, czysta desperacja :ziober2:

A odnośnie tego co napisałeś poniżej do Magdy, u mnie PRAWIE ZAWSZE silny stres wywołuje chorobę, nie potrzebne mi do tego zadne teorie aby wiedzieć ze psychika przekłąda się na ciało i to czasami momentalnie, dlatego tak ważne przy zdrowieniu (jakimkolwiek) jest spokój ducha, umysłu...odgrywa to ogromną rolę.
TylkoUmysl
Reputacja: 5 | BluzgometrTM: 1
TylkoUmysl
  6 October 2012
moonlight30
moonlight30: nie potrzebne mi do tego zadne teorie aby wiedzieć ze psychika przekłąda się na ciało i to czasami momentalnie, dlatego tak ważne przy zdrowieniu (jakimkolwiek) jest spokój ducha, umysłu...odgrywa to ogromną rolę.

Nie bez kozery mówimy "w zdrowym ciele zdrowy duch"
Tylko na nas spójrzcie. Wszystko jest na wspak, wszystko jest do góry nogami!
Lekarze niszczą zdrowie, prawnicy niszczą sprawiedliwość, uniwersytety niszczą wiedzę, rządy niszczą wolność, główne media niszczą informacje, religie niszczą duchowość.
NuTiiiiii
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  6 October 2012
Czytać artykuły na wp....taki przegryw :ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  6 October 2012
Psyche30
Psyche30: Czytać artykuły na wp....taki przegryw

Przerwa miedzy managerem, Fifą a COD :ziober2:
LeonGrande
LeonGrande
  6 October 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie zazdroszczę, współczuję takim, jak można paść i nigdy w życiu nie zajarać? :o

A po co to swinstwo jarac? truc sie za pieniadze? bardzo madre :ziober2: taki wygryw nie palić.

Mam nadzieje ze rzad zgodnie z planem podniesie mocno akcyze :diabel:
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  6 October 2012
LeonGrande
LeonGrande: A po co to swinstwo jarac? truc sie za pieniadze? bardzo madre taki wygryw nie palić.

Widzę ze i Ty gówno zrozumiałęś nawet z tego zdania, uważam ze w życiu trzeba chociaż z raz wszystkiego spróbować a nie ze jestem za paleniem, więc czytanie ze zrozumieniem kuleje u Ciebie także.
LeonGrande
LeonGrande
  6 October 2012
Jarajcie zdychajcie :ziober2:

:rotfl:
LeonGrande
LeonGrande
  6 October 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: uważam ze w życiu trzeba chociaż z raz wszystkiego spróbować

Ale po cholere?:ziober2:
RexMundi
RexMundi
  6 October 2012
Psyche30
Psyche30: uważam ze w życiu trzeba chociaż z raz wszystkiego spróbować

= słaba wola
...Ignorance is bliss...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.