lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 306 z 822
I to jak, paskudna angina ropna, 3 dni gorączki, od poniedziałku nic nie jadłam w sumie, zmuszam się do picia by nie odwodnić organizmu....ale nawet picie sprawia straszny ból, co najlepsze nie palę i nie pije kawy.... od wielu lat nie scieło mnie na tyle aby na 3 dni odstawić jedno czy drugie na amen, a miałąm różne zapalenia oskrzeli itp lol, ponoć wyglądam jak trup (tak mi mówią) lol, więc nie jest dobrze

FIFA 13 zakupiona, ale odpalam jutro. Dziś ćwiczę psychikę 

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

a miałem się pytać znawców filmowych o film The McKenzie
pewnie Rex oglądał a nie zdziwiłbym się jak nawet Pchełka, no cóż włączam bez opinii bo się zarypałem :P
pewnie Rex oglądał a nie zdziwiłbym się jak nawet Pchełka, no cóż włączam bez opinii bo się zarypałem :P

Psyche30: I to jak, paskudna angina ropna, 3 dni gorączki, od poniedziałku nic nie jadłam w sumie, zmuszam się do picia by nie odwodnić organizmu....ale nawet picie sprawia straszny ból, co najlepsze nie palę i nie pije kawy.... od wielu lat nie scieło mnie na tyle aby na 3 dni odstawić jedno czy drugie na amen, a miałąm różne zapalenia oskrzeli itp lol, ponoć wyglądam jak trup (tak mi mówią) lol, więc nie jest dobrze
O żesz. To tak się choruje po trzydziestce ? ;o :D.
Chyba uwierzę w to, że zarażam przez kable, bo nie jesteś pierwszą osobą chorą, po tym jak narzekałam ja, że niedomagam trochu
.U lekarza była ? Pewnie tak. To dobrze, mimo iż ja omijam ich szerokim łukiem. Ostatni raz byłam dwa lata temu, kiedy przyplątało się zapalenie nerwu twarzowego, ale wtedy tona ketonalu zapchana ibupromem nawet nie pomagała w przegonieniu bólu.
Ja zdrowieję, został mi kaszel tylko, ale i on do weekendu powinien zniknąć, porządnie chorowałam pewnie z 3 dni, tylko i to bez żadnych leków ;D.
Zdrowiej Kobieto !

A gdzie tam oryginał od początku lapa.
Trochę źle tytuł napisałem :
http://www.filmweb.pl/film/Ucieczka+McKenzie-1970-141000

Psyche30: I to jak, paskudna angina ropna, 3 dni gorączki, od poniedziałku nic nie jadłam w sumie, zmuszam się do picia by nie odwodnić organizmu...
Cześć Anno.
Przepraszam że tak się ładuję z klawiaturą w rozmowę, ale chorowałem też na anginę ropną jakieś 2msc. temu. Ja podobnie jak MaqdaIena unikam lekarzy i przez gdzieś 7 lat się udawało. A w tym roku złapały mnie już nerki i angina ropna z 39,7 stopniami celsjusza. A więc na anginę zdecydowanie mogę polecić sok z czerwonego buraka. Znajdziesz różne przepisy w necie. Na wiosce pytałem o świeży imbir, bo jest świetny na takie sprawy, to kobieta mówi że ma tylko udka z kury. Ja zrobiłem prosty tylko burak i miód, płukałem gardło co 3-4 godzinki. Choroba ustąpiła niemal natychmiast.
MaqdaIena: Chyba uwierzę w to, że zarażam przez kable, bo nie jesteś pierwszą osobą chorą, po tym jak narzekałam ja, że niedomagam trochu
Ostatnio ludzie strasznie chorują i mają jeszcze większe kłopoty ze snem, albo przeciwnie są strasznie zmęczeni prawie jak przy narkolepsji i przysypiają jak na chwilę się położą.
Żeby nie być poza tematem, to nawet Marek Saganowski ma kłopoty z sercem i prawdopodobnie nie wystąpi w meczu z Anglią.

Tylko na nas spójrzcie. Wszystko jest na wspak, wszystko jest do góry nogami!
Lekarze niszczą zdrowie, prawnicy niszczą sprawiedliwość, uniwersytety niszczą wiedzę, rządy niszczą wolność, główne media niszczą informacje, religie niszczą duchowość.
Lekarze niszczą zdrowie, prawnicy niszczą sprawiedliwość, uniwersytety niszczą wiedzę, rządy niszczą wolność, główne media niszczą informacje, religie niszczą duchowość.
TylkoUmysl: Przepraszam że tak się ładuję z klawiaturą w rozmowę, ale chorowałem też na anginę ropną jakieś 2msc. temu. Ja podobnie jak MaqdaIena unikam lekarzy i przez gdzieś 7 lat się udawało. A w tym roku złapały mnie już nerki i angina ropna z 39,7 stopniami celsjusza. A więc na anginę zdecydowanie mogę polecić sok z czerwonego buraka.
Ja to chyba nigdy nie miałam anginy, chociaż mogę się mylić, gdyż tego rodzaju choroby sezonowe dziele na dwa rodzaje: przeziębienie i grypę ;D.
Gdzie przy przeziębieniu mam katar i ból gardla plus kaszel ( trwa krótko).
A przy grypie mam gorączkę, blisko 38,39 i więcej stopni, oraz ból mięśni, i tu kataru brak.
:D.
TylkoUmysl: Ostatnio ludzie strasznie chorują i mają jeszcze większe kłopoty ze snem, albo przeciwnie są strasznie zmęczeni prawie jak przy narkolepsji i przysypiają jak na chwilę się położą.
Nie no, taki okres nastał, że jeden czlowiek zachoruje, myśle że ma na to ogromny wpływ zmiana temperatur dość spora ( w dzień jakieś 20 stopni, rano i wieczorem koło 6), i ten zaraża wszystkich wkoło, i mała epidemia następuje ;D. Całkiem normalne zjawisko, i Ameryki tym nie odkryłam :).