lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 303 z 822
a tera po raz enty Kill Bill 
dopiero co TVN puszczał , ale dla samego OST warto obejrzeć - czy w tym wypadku posłuchać w tle

dopiero co TVN puszczał , ale dla samego OST warto obejrzeć - czy w tym wypadku posłuchać w tle
...Ignorance is bliss...
Jak dla mnie film 2012 - ocena 5/10
wszystko do przewidzenia, typowo amerykanski z happy endem, fakt efekty specjalne fajne, ale pozatym mozna by zaspiewac "ale to juz bylo" kopia wrecz kalka Dnia Niepodleglosci (tak wiem ten sam twórca).
wszystko do przewidzenia, typowo amerykanski z happy endem, fakt efekty specjalne fajne, ale pozatym mozna by zaspiewac "ale to juz bylo" kopia wrecz kalka Dnia Niepodleglosci (tak wiem ten sam twórca).
kurde , zgłosiłbym się do tego 1 z 10 ale boję się , że się skompromituje na jakimś banalnym pytaniu
, wiadomo , co innego sobie odpowiadać na pytania przed tv a co innego przed kamerami 
, wiadomo , co innego sobie odpowiadać na pytania przed tv a co innego przed kamerami 
no niby tak , zresztą i tak wpierw są eliminacje i dopiero później zapraszają na nagranie , jak się nie mylę to chyba w Lublinie to nagrywają
Dokładnie, jak Ci dobrze idzie przed TV to próbuj tym bardziej na poważnie, zawsze to jakaś szansa. :))
tylko ubierz sie dobrz zeby Ci nie dali jakiejs flabelowej szmaty w kolorze oliwkowym jak to robia w jakiej to melodii
...Ignorance is bliss...
na koło fortuny byłem
jak prowadził Mikulski
--
ja jeszcze pamiętam że zanim w polsce było to ogldałem z rodzicami na sat 1 niemiecką wersje - oczywiście nic nie kumając
tylko ceny i nagrody
jak prowadził Mikulski
--
ja jeszcze pamiętam że zanim w polsce było to ogldałem z rodzicami na sat 1 niemiecką wersje - oczywiście nic nie kumając
tylko ceny i nagrody...Ignorance is bliss...
jako uczestnik ?
RexMundi: ja jeszcze pamiętam że zanim w polsce było to ogldałem z rodzicami na sat 1 niemiecką wersje - oczywiście nic nie kumając tylko ceny i nagrody
pamiętam , że ładna babeczka odsłaniała litery w tej niemieckiej wersji :) , na sat 1 chyba był jeszcze jeden taki dobry teleturniej Ruck Zuck:D