lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 304 z 822
taaaa miałem z 12 lat
jako widz
nie nadaje się przed kamery - chociaż w domu masakruje teleturnieje
w 1 z 10 moja mama z siora zawsze grały przed TV kto lepszy - to miałem zakaz odzywania sie
==
lubiłem za to bardzo Miliard w rozumie
nie kojarzę
=======
tera scena z Billem

...Ignorance is bliss...
na vod onetu ciekawe nawet filmy są do obejrzenia za darmo i legalnie , fakt faktem moze to nie jakies nowości ale cos godnego uwagi mozna znaleźć , wczoraj obejrzałem tam Chrzest , film , który daje nadzieje , że teraźniejsze polskie kino to nie totalne dno
Konto usunięte: na vod onetu ciekawe nawet filmy są do obejrzenia za darmo i legalnie , fakt faktem moze to nie jakies nowości ale cos godnego uwagi mozna znaleźć , wczoraj obejrzałem tam Chrzest , film , który daje nadzieje , że teraźniejsze polskie kino to nie totalne dno
internet u mnie odpada :)
...Ignorance is bliss...
RexMundi: w 1 z 10 moja mama z siora zawsze grały przed TV kto lepszy - to miałem zakaz odzywania sie
to dajesz jedziemy na eliminacje :D
w sumie też to było pozniej w polskiej wersji , nazywało się chyba Podaj Dalej czy jakoś tak

no tak zapomniałem ,
ale ten film polecam , zresztą chyba kiedyś już leciał w TV , trochę dołujący ale jak na polskie kino to świetny

Konto usunięte: no tak jak napisałem to nie to samo :P inne emocje itp
gdzieś w radiu słyszałem , że dziś mija 20 lat od pierwszego odcinka Koła Fortuny w tvp , to dopiero było coś :)
Wiadomo, choć zależy jak na Ciebie działa stres, niektórych przykładowo motywuje, nakręca. :)
Jest chyba trochę odcinków na YT, ostatnio oglądałam.
Konto usunięte: w sumie też to było pozniej w polskiej wersji , nazywało się chyba Podaj Dalej czy jakoś tak
na pewno było Idż na całośc w niemcach i ZONKI
Konto usunięte: ale ten film polecam , zresztą chyba kiedyś już leciał w TV , trochę dołujący ale jak na polskie kino to świetny
dorzuce do listy
mam leżeć jeszcze w uj filmów do obejrzenia a nie mam kiedy się zabrać
nie nadaje sie do TV - trema by mnie zżarła
odpowiadałbym na pytaia nie kierowane do mnie

...Ignorance is bliss...
a to tez był hit , ale pozniej jak juz ludzie zaczeli sie przebierac by ich wybrali do gry to juz nudne się stało
no własnie tez sie tego obawiam , ze bym sie skompromitował na jakimś banalnym pytaniu :D
ale będziesz cytowany później w klasykach

P: Ile par oczu ma mucha?
O: sto milionów
P: Rodzaj potwora?
O: Kangur.
P: Cos kwasnego?
O: Kwas solny.
(1z10)
P: Z ilu piesni sklada sie biblijna ksiega Psalmów?
O: Z piesni nad piesniami.
(1z10)
P: Jak sie nazywa zwierze zyjace na ziemi, które osiaga 30 metrów dlugosci?
O: Zyrafa.
(1z10)
P: W spodniach albo na swiadectwie?
O: Pala
...Ignorance is bliss...