Jeśli macie pomysł na konkurs lub event, zcie się tutaj swoją wyobraźnią!
Jest to kontynuacja tematu z innego forum (http://www.fotka.pl/forum/miasto_fotki/5230,Konkursy_-_bombonier).
Jeśli po weryfikacji pomysł okaże się i ciekawy i wykonalny technicznie, chętnie zasponsoruję i nagrody i odznakę organizatora eventów i konkursów MF dla pomysłodawcy, który podejmie się wprowadzenia pomysłu w życie (mikrofonik).
Co kwartał będziemy weryfikować czy pomysłodawca nie spoczął na laurach i czy nadal zasługuje na taką odznakę!
KONKURSY - bombonierka z pomysłami strona 10 z 65
Witam!
Zainspirowany nudą na MF postanowiłem rozkręcić parę(moim zdaniem) dość ciekawych mini konkursów. Pierwszy nosi nazwę "Jaka to melodia?". xD
Zasady: W 1 z moich pokoi w TV przedstawię "X" kawałków z rożnych gatunków muzycznych. Musisz ją odsłuchać i zastanowić się nad tytułem tego utworu oraz wykonawce.
Oczywiście, żeby nie było za łatwo nie będą to cale kawałki lecz pewna część danej muzyczki np refren...
Pierwsze 3 osoby które na PW (fotka.pl) wyślą mi poprawne tytuły klipów otrzymają:
I- 500 FP oraz akwarium, które po rozbudowaniu daje aż 750 FP
II- 400 FP oraz konsola DJ-a
III- 300 FP oraz serduszko przyjaźni
PS: to jest tylko przykład konkursu.Możecie się wypowiadać na jego temat jak i również możecie wprowadzać male poprawki np co do nagród.
A Ja Mam Pomysł Żeby Zrobić Nowy Pokój:)
Pokój Muzyczny I Rozdać Odznaki DJ Wstęp Kosztuje 5coins A Dla Vipów Za darmo:)
Można Dodać Nową Grę Koszykówkę
Można W Strefie Nastolatków Zrobić Pokój Szkołę Bardzo Przydatna Będzie I Odznaki Nauczycielów:)
Następne Pomysły Już Nie Długo:)
A Może W Lany Poniedziałek Będzie Chodził PanLał Czyli Ktoś Co Chodzi I Rozlewa Prezenty:)
Trzeba Będzie Dodać Go Do Znajomych A Co 3Osoba Dostanie Prezent Do 60coins:)
Mi Się Podoba A Wam??
Pokój do którego chcesz wejść trzeba płacić O.c
Myślisz że ktoś Ci zapłaci 5 c po to żeby wejść do pomieszczenia gdzie puszczają muzę. . .
Od tego jest Bunkier i inne pokoje ... a Ty wyjeżdżasz z pomysłem żeby płacić ..
Myśl dalej bo to jest niewypał xD
Okej Jeśli To Nie Wypał To Może Zrobimy Aqua Park:)
Trzeba Mieć Stroje Kąpielowe Chodź Jest Już Basen Ale Tam Nikt Woogle Nie Siedzi:(
Są Tam Tylko Kilka Ławek I Telewizor A Tam Może Być Dużo Innych Rzeczy Np:
Ryby Co Pływają Obok Basenu,Małe Rekiny, I Żeby Można Było Wchodzić Do Wody:)
Pozdrawiam
Proszę o zorganizowanie konkursu na najładniejszą i na najprzystojniejszego dziewczynę/chłopaka w mieście fotki :) Na pewno dużo osób się zgłosi ... a jako nagrodę proponuję 300fp i odznakę :)
Zrobimy Konkurs Olimpijski:)
Zapasy,Rzut Oszczepem,Bieg Męski Na 100m,Bieg Damski Na 100m,Rzut Młotem,Bieg Przez Płotki:)
1-miejsce 300Coins I 500Srebnych I Medal 1-Miejsce:)
2-Miejsce 200Coins I 200Srebnych:)
3-Miejsce 100coins I 100Srebnych:)
Zapasy,Rzut Oszczepem,Bieg Męski Na 100m,Bieg Damski Na 100m,Rzut Młotem,Bieg Przez Płotki:)
Żabcia :*
Zrobmy jeszcze moze zawody MMA :D
Mam Nowy Konkurs:)
Najkulturalniejszy Użytkownik Miasta Fotki:)
Konkurs Polega Na Tym Żeby Wszyscy Uczestnicy Pomagali Innym,Nie Przeklinali,Nie Wyzywali Innych A Im Pomagali:)
Najkulturalniejsza Osoba Dostanie Odznakę Najkulturalniejszego Użytkownika MF I 100Coins:)
2-Miejsce 200 Srebnych I 50Coins:)
3-Miejsce 100 Srebnych:)
Mam Nadzieje Że Taki Konkurs Może Być:)
Pozdrawiam