Fenomenka
Fenomenka
  17 stycznia 2011 (pierwszy post)

Jeśli macie pomysł na konkurs lub event, zcie się tutaj swoją wyobraźnią!

Jest to kontynuacja tematu z innego forum (http://www.fotka.pl/forum/miasto_fotki/5230,Konkursy_-_bombonier).

Jeśli po weryfikacji pomysł okaże się i ciekawy i wykonalny technicznie, chętnie zasponsoruję i nagrody i odznakę organizatora eventów i konkursów MF dla pomysłodawcy, który podejmie się wprowadzenia pomysłu w życie (mikrofonik).

Co kwartał będziemy weryfikować czy pomysłodawca nie spoczął na laurach i czy nadal zasługuje na taką odznakę!

DeIeLEeR
DeIeLEeR
  16 lutego 2011

Witam!
Zainspirowany nudą na MF postanowiłem rozkręcić parę(moim zdaniem) dość ciekawych mini konkursów. Pierwszy nosi nazwę "Jaka to melodia?". xD

Zasady: W 1 z moich pokoi w TV przedstawię "X" kawałków z rożnych gatunków muzycznych. Musisz ją odsłuchać i zastanowić się nad tytułem tego utworu oraz wykonawce.
Oczywiście, żeby nie było za łatwo nie będą to cale kawałki lecz pewna część danej muzyczki np refren...
Pierwsze 3 osoby które na PW (fotka.pl) wyślą mi poprawne tytuły klipów otrzymają:

I- 500 FP oraz akwarium, które po rozbudowaniu daje aż 750 FP
II- 400 FP oraz konsola DJ-a
III- 300 FP oraz serduszko przyjaźni

PS: to jest tylko przykład konkursu.Możecie się wypowiadać na jego temat jak i również możecie wprowadzać male poprawki np co do nagród.

MilutkiPatryk
MilutkiPatryk
  16 lutego 2011

A Ja Mam Pomysł Żeby Zrobić Nowy Pokój:)
Pokój Muzyczny I Rozdać Odznaki DJ Wstęp Kosztuje 5coins A Dla Vipów Za darmo:)

MilutkiPatryk
MilutkiPatryk
  16 lutego 2011

Można Dodać Nową Grę Koszykówkę
Można W Strefie Nastolatków Zrobić Pokój Szkołę Bardzo Przydatna Będzie I Odznaki Nauczycielów:)
Następne Pomysły Już Nie Długo:)

MilutkiPatryk
MilutkiPatryk
  16 lutego 2011

A Może W Lany Poniedziałek Będzie Chodził PanLał Czyli Ktoś Co Chodzi I Rozlewa Prezenty:)
Trzeba Będzie Dodać Go Do Znajomych A Co 3Osoba Dostanie Prezent Do 60coins:)
Mi Się Podoba A Wam??

Ainess
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 11
Ainess
  16 lutego 2011

Pokój do którego chcesz wejść trzeba płacić O.c
Myślisz że ktoś Ci zapłaci 5 c po to żeby wejść do pomieszczenia gdzie puszczają muzę. . .
Od tego jest Bunkier i inne pokoje ... a Ty wyjeżdżasz z pomysłem żeby płacić ..
Myśl dalej bo to jest niewypał xD

MilutkiPatryk
MilutkiPatryk
  16 lutego 2011

Okej Jeśli To Nie Wypał To Może Zrobimy Aqua Park:)
Trzeba Mieć Stroje Kąpielowe Chodź Jest Już Basen Ale Tam Nikt Woogle Nie Siedzi:(
Są Tam Tylko Kilka Ławek I Telewizor A Tam Może Być Dużo Innych Rzeczy Np:
Ryby Co Pływają Obok Basenu,Małe Rekiny, I Żeby Można Było Wchodzić Do Wody:)
Pozdrawiam

xOxGwIaZdEcZkAxOx
xOxGwIaZdEcZkAxOx
  16 lutego 2011

Proszę o zorganizowanie konkursu na najładniejszą i na najprzystojniejszego dziewczynę/chłopaka w mieście fotki :) Na pewno dużo osób się zgłosi ... a jako nagrodę proponuję 300fp i odznakę :)

MilutkiPatryk
MilutkiPatryk
  16 lutego 2011

Zrobimy Konkurs Olimpijski:)
Zapasy,Rzut Oszczepem,Bieg Męski Na 100m,Bieg Damski Na 100m,Rzut Młotem,Bieg Przez Płotki:)
1-miejsce 300Coins I 500Srebnych I Medal 1-Miejsce:)
2-Miejsce 200Coins I 200Srebnych:)
3-Miejsce 100coins I 100Srebnych:)

stvn
stvn
  16 lutego 2011

Zapasy,Rzut Oszczepem,Bieg Męski Na 100m,Bieg Damski Na 100m,Rzut Młotem,Bieg Przez Płotki:)
O_o

Ainess
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 11
Ainess
  16 lutego 2011

hahah Ten to ma pomysły xD :D

PadlaMiBateria
Reputacja: 5 | BluzgometrTM: 740
PadlaMiBateria
  16 lutego 2011

:crylol: :crylol: :crylol:

Żabcia :zakochany: :*

MilutkiPatryk
MilutkiPatryk
  16 lutego 2011

No A Nie Może Być??
Bardzo Fajne:)

DeIeLEeR
DeIeLEeR
  17 lutego 2011

Zrobmy jeszcze moze zawody MMA :D

MilutkiPatryk
MilutkiPatryk
  17 lutego 2011

Mam Nowy Konkurs:)
Najkulturalniejszy Użytkownik Miasta Fotki:)
Konkurs Polega Na Tym Żeby Wszyscy Uczestnicy Pomagali Innym,Nie Przeklinali,Nie Wyzywali Innych A Im Pomagali:)
Najkulturalniejsza Osoba Dostanie Odznakę Najkulturalniejszego Użytkownika MF I 100Coins:)
2-Miejsce 200 Srebnych I 50Coins:)
3-Miejsce 100 Srebnych:)
Mam Nadzieje Że Taki Konkurs Może Być:)
Pozdrawiam

PadlaMiBateria
Reputacja: 5 | BluzgometrTM: 740
PadlaMiBateria
  17 lutego 2011

Konkurs Polega Na Tym Żeby Wszyscy Uczestnicy Pomagali Innym,Nie Przeklinali,Nie Wyzywali Innych A Im Pomagali:)
Jak niby chcesz to skontrolować?

Żabcia :zakochany: :*

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.