Jeśli macie pomysł na konkurs lub event, zcie się tutaj swoją wyobraźnią!
Jest to kontynuacja tematu z innego forum (http://www.fotka.pl/forum/miasto_fotki/5230,Konkursy_-_bombonier).
Jeśli po weryfikacji pomysł okaże się i ciekawy i wykonalny technicznie, chętnie zasponsoruję i nagrody i odznakę organizatora eventów i konkursów MF dla pomysłodawcy, który podejmie się wprowadzenia pomysłu w życie (mikrofonik).
Co kwartał będziemy weryfikować czy pomysłodawca nie spoczął na laurach i czy nadal zasługuje na taką odznakę!
KONKURSY - bombonierka z pomysłami strona 15 z 65
Zawsze myślałem po co są tak naprawdę te "Gry" na MF, ale pomyślałem, że jeżeli tylu osobom dostarcza to tak wiele radości, to może zorganizować by z tego powodu EVENT. Pewnie zastanawiacie się na czym on miałby polegać, mianowicie:
Przypuśćmy, że do gry "4 w linii" zgłoszą się pierwsze 64 osoby, które zostaną zapisane do turnieju - oczywiście osób może być więcej, to tylko zwykła sugestia. Można zrobić eliminacje na zasadzie "do 3 wygranych gier", osoba, która wygra wynikiem 3-0, 3-1, 3-2 przechodzi dalej. Ciekawym pomysłem byłoby stworzenie grup, a później fazy pucharowej, aż do wyłonienia zwycięzcy. Na potwierdzenie wygranej wystarczyłoby zrobienie screena, którego później obowiązkiem by było wrzucić na portal hostingowy, a link np do tematu z konkursem na forum.
Tak można zrobić też z grą "Pamięć", "Piłka nożna", czy też "Kamień, papier..." - wszystko zależy od chęci i zaangażowania. ;-)
Mecze mogą być ustawiane, nie będzie możliwości sprawdzenia fair play.
no własnie to nie wypali raczej ;( ale pomysł ciekawy ;)
Jak grają dwie osoby to kto sprawdzi która wygrała?!
...Przyznam się, że ja na bieżąco patrze komu liczba gier wzrasta...
KoCham Was
ale najwyżej kilka ale potem nie wiadomo kto z kim bedzie grał. Trzeba to po prostu dobrze zorganizować
Można zrobić screena po ustawionym meczu - oczywiście, ale przecież dla przegranego to nie będzie miało żadnej korzyści, nawet gdyby ta druga osoba mu zapłaciła coinsami to i tak rangi do profilu z takiego turnieju za nią nie kupi, więc każdy będzie się starał wygrywać, dlatego uważam, że Twoje przypuszczenie nie wchodzi w grę...
Pomyśl, że za wygarnie takiego turnieju też będą do wygrania coinsy.
Przypuśćmy, że za 1 miejsce będzie 300c i ranga, więc każdy kto chciałby przekupić inną osobę musiałby co najmniej te 200c za każdy mecz oddać, bo dla jednych walka o 300 będzie bez sensu, a inni ich nie przyjmą, bo mogą wygrać 300 + rangę.