Jeśli macie pomysł na konkurs lub event, zcie się tutaj swoją wyobraźnią!
Jest to kontynuacja tematu z innego forum (http://www.fotka.pl/forum/miasto_fotki/5230,Konkursy_-_bombonier).
Jeśli po weryfikacji pomysł okaże się i ciekawy i wykonalny technicznie, chętnie zasponsoruję i nagrody i odznakę organizatora eventów i konkursów MF dla pomysłodawcy, który podejmie się wprowadzenia pomysłu w życie (mikrofonik).
Co kwartał będziemy weryfikować czy pomysłodawca nie spoczął na laurach i czy nadal zasługuje na taką odznakę!
KONKURSY - bombonierka z pomysłami strona 17 z 65
Diler: pomysł git, tylko na ilu uczestników jest taki event? Podaj mi więcej szczegółów, w tym datę na pw.
Może ktoś by się podjął konkursu w stylu "Idol" na DJ-a w MF???? Potrzebny mi tu Wojewódzki!!!
Zapomniany stary pomysł chyba Dilera? reszta to domysły
KoCham Was
nie mój konkurs - nie mój problem ;) niestety nie wiem jak wam pomóc hehe
Ale swój konkurs chcesz przeprowadzić i dostać mikrofon. Też Ci tak napiszę jak znowu poprosisz o pomoc.;)
Ale swój konkurs chcesz przeprowadzić i dostać mikrofon. Też Ci tak napiszę jak znowu poprosisz o pomoc.;)
za jeden konkurs na pewno nie dostane. a co do drugiego zdania -- wredziak--- kobietą sie nie odmawia ;)
Cha cha cha hondziu
Na tym forum jest 15 pomysłów i żaden się nie klei :> :>
Fenomenka napisała nowe forum "Role w MF"
SUGERUJE że będą konkursy na te nieobsadzone stanowiska :> :) :>
BARDZO CIEKAWE.bardzo fajne:
1. Khrystala na olimpiadę w grach....
2. Dziennikarski na Wojewódzkiego.
Standarty:
1. Bale...SMEETATION, Królewski, maskowe, diaboliczne czyli tematyczne,
2. cykliczne: na najładniejszy pokój, metamorfozy, moda
3. Indywidualne quizy jak np. ten o architekturze Demonicznej.
PRZEŁAMAĆ STEREOTYP:
Może któraś z dziewczyn by przeprowadziła jakiś bal :) :) inny niż wesele
Co hondziu1?
Dzisiaj fajnie sie bawiłam z Gocha07, kopcia1 i lanciakapa...cztery przybrane na czerwono...są fryzury z czerwonymi rogami. Faceci też nieźle sie stylizują w tym temacie. Jest pokój piekło....
:> :>
KoCham Was
Dziękuję za poparcie mojego pomysłu Aferko. Myślę, iż będzie to coś bardziej oryginalnego.
Gracze doznają niesamowitych doznań poprzez emocje związane z losowaniem grup, przyznawanymi punktami w grupie, czy też awansem do dalszej fazy play-off, ale to tylko moje skromne zdanie. ;-)
1. Założenie nowego forum z informacją o tych zawodach i terminem zgłaszania się chętnych.
2. Następny wątek forum; lista zawodników losowo dobranych w pary + informacja do kiedy mają dostarczyć screny z gry.
3.Kolejny wątek; lista zawodników którzy wygrali poprzedni etap też losowo dobrana w pary i termin dostarczenia przez nich screnów....itd aż zostanie ostatnia para.
Która gra?
Gra cztery w linii wydaje mi się najbardziej widowiskowa.
KoCham Was
Jeżeli Admini zaakceptują mój pomysł to do nich należy organizacja. Ja mogę oczywiście pomóc we wszystkim, ale same zasady można przecież modyfikować. ;-)
Jak do nich należy organizacja? Sam robisz wszystko.
Konkurs musi być zaakceptowany przez Fenomenkę (oraz muszą być ustalone z nią nagrody). Całością zajmujesz się Ty:
-Dokładne opracowanie zasad i przebiegu.
-Przeprowadzenie.
-Wyłonienie zwycięzców.
-Przekazanie Fenomence wyników, by ta mogła wysłać nagrody.
Hej , skladam pomysl na Konkurs!!
Najlepszy dziennikarz w Mieście Fotki!
Osoby ktore wykarza duze zdolnosci dziennikarskie i po przejsciu testow dziennikarskich przez Jury! Otrzymają odznake dziennikarza w Mieśćie fotki! (z pod warunkiem , że będą zbierać materialy i publikować nowe wiadomości dziennikarskie! :) ) Pomysl rzeczowy , i bardzo mi sie podoba i wiekszosci na pewno tez sie spodoba!..
Osoby ktore by się nie dostaly na dziennikarza to by otrzymaly nagrody pocieszenia w wysokośći 100 fame points. :)
:-****
Dobrze, Shake, poruszyłeś kwestię odznaki Dziennikarza, która to jeszcze nie była oficjalnie przydzielana. Więc super sprawa. Ale gdzie takie osoby miały by wykazać się umiejętnościami?
Może dorzucę swoje trzy grosze od siebie: jako pomysłodawca - obejmujesz pieczę nad całością przedsięwzięcia, wyłaniasz najlepszych, ewentualnie bierzesz kogoś do pomocy w wyłanianiu. Liczę, nadzieję mam taką, że Fenomenka zaakceptuje Twój pomysł i jego realizację, a na końcu przyzna odznaki. Ale wracając do samej realizacji... Tworzysz grupę o nazwie Dziennikarze. Tam na forum każda osoba, która stara się o odznakę, zakłada nowy temat o nazwie swojego nicka i w nim publikuje to, czym chce się ze światem podzielić. A co oczywiście dotyczy Miasta Fotki. I jak już wspomniałem wyżej - po określonym czasie wyłaniani są ci, którzy mają najlżejszą rękę do pisania. Jako stary bazgroła i jakby nie patrzeć - nosiciel odznaki Dziennikarza, mogę pomóc w ocenianiu jak kto sobie radzi.