Jeśli macie pomysł na konkurs lub event, zcie się tutaj swoją wyobraźnią!
Jest to kontynuacja tematu z innego forum (http://www.fotka.pl/forum/miasto_fotki/5230,Konkursy_-_bombonier).
Jeśli po weryfikacji pomysł okaże się i ciekawy i wykonalny technicznie, chętnie zasponsoruję i nagrody i odznakę organizatora eventów i konkursów MF dla pomysłodawcy, który podejmie się wprowadzenia pomysłu w życie (mikrofonik).
Co kwartał będziemy weryfikować czy pomysłodawca nie spoczął na laurach i czy nadal zasługuje na taką odznakę!
KONKURSY - bombonierka z pomysłami strona 14 z 65
Pomysł z jajami jest super Panie MilutkiPatryku. Rewelacyjny pomysł na.....po Karnawale:)
Przyjemnego nadchodzącego tygodnia
KoCham Was
Wysoko postawiona poprzeczka, przyznam. Ale konkurs ma potencjał w sobie. Tylko jak rozwiązać sprawę, by nie było bałaganu?
Istotne jest aby dobrze wybrać osoby kwalifikujące się, uwzględniając ilość zgłoszeń !!!
A znając te osoby, to już dużego problemu nie będzie. Na samej imprezie musi być trochę bałaganu by fajnie było:) :) Ważne aby nie zgubić idei przed konkursem:) :)
KoCham Was
2. Jeden ze styli musi być płci przeciwnej... (też nie najlepiej się czuję w męskim awatarz
to takie troszke niezbyt mi sie podoba, ale to tylko moje zdanie ;)
Widzę, co się dzieje z tym konkursem na metamorfozę. Jeden wielki śmietnik:)
gdyby to był smietnik to ADM by sie nie zgodzili na ten konkurs a cos w nim jednak jest ;p
Jaki błąd gry???
Trochę już trwało od czasu, gdy zaglądałam do tego tematu. Nawet niektóre pomysły się przeterminowały (np. pomysł na najbardziej zakochany pokój...), ale można zawsze przerobić i zorganizować coś podobnego, nic straconego!
Jeśli chodzi o Smeetation czy Sunrise Festival, przypominam, że każdy może nanieść imprezę tematyczną do kalendarza eventów w grze! Im takich więcej, tym lepiej.
indecency: potrzebowałabym więcej pomysłów organizacyjnych na kalambury!
PadlaMiBateria: mnie się bal maskowy bardzo podoba! Może być inspirowany karnawałem w Wenecji ;-) Tylko trzeba się wyrobić przed środą popielcową ;-)
Może zamiast na żywo po prostu robić screeny znienacka, zaprezentować je w jakimś albumi z imprezy i zliczać ilość masek w ten sposób uwiecznionych? Może zamiast najpopularniejszej maski jakąś najrzadszą? Czekam na szczegóły!
Podoba mi się również pomysł na wymyślanie jakiejś rzeczy do sklepiku raz w miesiącu. Jest bardziej realistyczy, niż normalny wątek z pomysłami, gdzie każdy wpisuje co dusza zapragnie, a jest to potem niemożliwe do wykonania. Wrócę z wytycznymi z działu technicznego ;-)
Diler: pomysł git, tylko na ilu uczestników jest taki event? Podaj mi więcej szczegółów, w tym datę na pw.
Może ktoś by się podjął konkursu w stylu "Idol" na DJ-a w MF???? Potrzebny mi tu Wojewódzki!!!
xOxGwIaZdecZkAxOx: wybory miss i mistera MF? Czemu nie? Tylko na jakich zasadach? Powinni mieć swoje zdjęcie w tle na avatarze?
hondzia1: to samo co powyżej jeśli chodzi o najładniejszego avatara. Najwięcej odwiedzających pokój? Na tych samych zasadach co Mistrz Gry? Jeśli tak, podpytaj się stvn, który przeprowadzał Mistrza Gry zeszłym razem i prześlij mi dopracowany plan organizacji.
Tomasz: najciekawsze zdjęcia w albumie: kiedy? gdzie? forma głosowania? poproszę o szczegóły na priw
Co masz na myśli przez "konkursy krótkometrażowe"?
Jeśli chodzi o Panią Wiosnę, wielkanocne jaja chodzące, to raczej takie rzeczy mogą przeprowadzić tylko admini ;-)
MilutkiPatryk: sugerowane atrakcjie wielkanocne są trudne do zrealizowania technicznie!
Afera74, Konkurs na Kameleona.. może z hondzia1 się dogadacie i połączycie konkurs na najładniejszy avatar z Kameleonem?
Czekam na szczegóły!
Ładną kolekcję uzbierałaś Fenomenko
Najbardziej podoba mi się pomysł Dilera na "Idola". Wielu jest tu mistrzów polemiki. I ciągłe narzekania na ciche okno akcji. Wybierajmy !!!
Hondzi1 pomysł też mi się uśmiecha, pomimo, że raczej tak jak Mistrz Gry jest tylko dla osób z długim stażem. Będzie możliwość się czegoś więcej o nich dowiedzieć.
KoCham Was
PadlaMiBateria: mnie się bal maskowy bardzo podoba! Może być inspirowany karnawałem w Wenecji ;-) Tylko trzeba się wyrobić przed środą popielcową ;-)
Może zamiast na żywo po prostu robić screeny znienacka, zaprezentować je w jakimś albumi z imprezy i zliczać ilość masek w ten sposób uwiecznionych? Może zamiast najpopularniejszej maski jakąś najrzadszą? Czekam na szczegóły!
Podoba mi się również pomysł na wymyślanie jakiejś rzeczy do sklepiku raz w miesiącu. Jest bardziej realistyczy, niż normalny wątek z pomysłami, gdzie każdy wpisuje co dusza zapragnie, a jest to potem niemożliwe do wykonania. Wrócę z wytycznymi z działu technicznego ;-)
Ze szczegółami co do "MASKI" wyjdę w najbliższych dniach.
A co do projektów nowych przedmiotów czy ubrań, jeżeli okaże się takie coś możliwe, to mogę to prowadzić.
Żabcia :*
Ze szczegółami co do "MASKI" wyjdę w najbliższych dniach.
Fenomenko, może problem masek rozwiązać w taki sposób, że uczestnicy na jakiś czas przed imprezą muszą dostarczyć do mnie na PW na Fotce screen z maską jaką wybrali. ?
Żabcia :*
Konkurs!!!!!!!!!
Na Najlepszego Gracza W Quizie :)
Konkurs Jest Prosty:)
Rozpoczyna Się 28.02.2011Roku W Quizie Dla Wszystkich:)
Będzie 25 Pytań:) Lecz Na Tablicy Będą Tylko 3Pierwsze Miejsca:)
Pierwsze 3 Osoby Dostaną Tak:)
1-Odznaka Mistrz Quizu I 200Coins:)
2-200Srebnych I Zwierzaka Do Pokoju:)
3-Zwierzaka Do Pokoju:)
Ja Się Mogę Podjąć Może ktoś by się podjął konkursu w stylu "Idol" na DJ-a w MF???? Potrzebny mi tu Wojewódzki!!!
Jeśli chodzi o Panią Wiosnę, wielkanocne jaja chodzące, to raczej takie rzeczy mogą przeprowadzić tylko admini ;-)
nie miałam na myśli tego że ja bede jajem heheh ;p
Kochana PadłaMiBateria. Każdy ma te same maski a ich zestaw zależy od poziomu.
ii...ii...ja nie specjalnie lubię nosić te maski :) :)
Może starczy BAL MASKOWY !!!!
KoCham Was