Jeśli macie pomysł na konkurs lub event, zcie się tutaj swoją wyobraźnią!
Jest to kontynuacja tematu z innego forum (http://www.fotka.pl/forum/miasto_fotki/5230,Konkursy_-_bombonier).
Jeśli po weryfikacji pomysł okaże się i ciekawy i wykonalny technicznie, chętnie zasponsoruję i nagrody i odznakę organizatora eventów i konkursów MF dla pomysłodawcy, który podejmie się wprowadzenia pomysłu w życie (mikrofonik).
Co kwartał będziemy weryfikować czy pomysłodawca nie spoczął na laurach i czy nadal zasługuje na taką odznakę!
KONKURSY - bombonierka z pomysłami strona 65 z 65
Ale nabijasz jesteś Ghost wiesz wszystko, a udajesz "głupiego" zakładasz
tematy czy da się wyciszyć tv, dobrze wiesz, że samego TV się nie da masz 70 któryś dam poziom na Ghost...
Rozsypywanie dyń itd. nie zależy od nas
jakby to robili to tylko zarząd, graficy itd. Nie zgodzą się przewrócić cały Smeet do góry nogami bo ktoś chce konkurs na rozsypywanie dyń.
Od teraz konkursy, top-y i nagrody do rozdania trzeba pisać na e-mail:
support.pl@smeet.com
Nie wiem czy tutaj Fenomenka tu jeszcze zagląda.
Ja już mam gotowy projekt :)
(c) :P
Zaprojektuj swój wymarzony strój! Bluzka, sukienka, spodnie, a może wymyślny dodatek? Rusz wyobraźnią i zaskocz nas swoim projektem.
Technika? Dowolna! Możesz użyć dowolnego programu komputerowego lub narysować szkic, a następnie go zeskanować.
Liczy się przede wszystkim staranność, pomysł oraz oryginalność Twojego projektu.
Prace prosimy wrzucać na hosting (na przykład poprzez stronę zapodaj.net), a następnie umieścić komentarz z linkiem.
Nagrody:
I miejsce:
II miejsce:
III miejsce:
[proponuję Coins lub FamePoints]
Na zgłoszenia czekamy do ..., a zwycięzców wyłonimy w ciągu paru następnych dni.
Powodzenia!
Gosia2308