Jeśli macie pomysł na konkurs lub event, zcie się tutaj swoją wyobraźnią!
Jest to kontynuacja tematu z innego forum (http://www.fotka.pl/forum/miasto_fotki/5230,Konkursy_-_bombonier).
Jeśli po weryfikacji pomysł okaże się i ciekawy i wykonalny technicznie, chętnie zasponsoruję i nagrody i odznakę organizatora eventów i konkursów MF dla pomysłodawcy, który podejmie się wprowadzenia pomysłu w życie (mikrofonik).
Co kwartał będziemy weryfikować czy pomysłodawca nie spoczął na laurach i czy nadal zasługuje na taką odznakę!
KONKURSY - bombonierka z pomysłami strona 61 z 65
Krótka piłka . Moniczka ma ponad 8tys., jeszcze Natalka, Buli, Magda. Cała ekipa wsparcia wzajemnego. Fakt
KoCham Was
jaki to tytuł?
chciałabym zorganizować konkurs pt. jaki to tytuł? konkurs polegałby na stworzeniu filmiku na youtube przez organizatorów i w danym dniu byłby puszczony w mieście fotki. a na filmik ten by składała sie składanka utworów hip hopowych zadaniem każdego byłoby podanie wszystkich poprawnych tytułów piosenek co wy na to?? nagroda byłaby tylko dla pierwszej trójki która odgadła jak najwięcej tytułów.:punk::punk::banan:
życie jest jak prezerwatywa działa do czasu póki się nie wytrze!!!
Po przeczytaniu pomysłów od str.55, mój wybór pada na:
Pantomimę Afery74 (jeśli znajdzie osobę z prawem do pokazania sie na telebimie albo sama zadeklaruje chęć)
Odwiedziny tez sa fajne, da sie obejść ta grupkę osób z największa ilością?
Konkurs na najlepszy kawałek muzyczny tez jest ok
Xeen, smudoku jest ok
z kolekcjonerem trochę poczekajmy, bo ostatnio kolekcjonowalismy funkcyjnych
agulla175, Jaki to tytuł
SebiQ, kalambury
Motto, w swoim czasie
Szkoda ze nie doczekaliśmy sie artykułu o gwiaździstej nocy...
DJ Hoccik, pomysł kto napisał książkę jest OK
monsterBornThisWay - konkurs na boost to tez fajny pomysł
FirerStarter2, czekam na konkursy z cyklu znajdź różnice
LadyElectro - Super pomysł z dokańczaniem piosenek
Osoby zainteresowane zorganizowaniem własnego pomysłu, proszone sa o dopracowanie szczegółów i przesłanie mi ich na pw na portalu fotka.pl
Powodzenia!
Jeśli mogę wtrącić swoje 3 grosze... dysponuję (chyba kompletną) listą osób z kosmiczną ilością odwiedzin, mogę tą listę zaktualizować, gdy zajdzie potrzeba i dostarczyć organizatorce konkursu, by te osoby wykluczyła.
Skoro mam ponad 5100odwiedzin; to sprawdzę ile faktycznie na dobę odwiedzam pryw. pok. !!! obiecuję
Zakładam, że jest to ok. 500 lub więcej szt.
"albo sama zadeklaruje chęć)" PANTONIMA.
Bardzo mi miło.
Mam bardzo bogatą mimikę twarzy, ale muszę dojrzeć ponownie do kam. Zraziłam się do kam. w lutym tego roku (new kam. w pudełku :p sobie siedzi)
KoCham Was
Mam wiele pomyslow ale nie wiem ktore byly wykorzystane:
1. Wiersz o Miescie Fotki
2. Najlepsze motto avatara - tematyka dowolna .
3. Znajomosc filmow - szczegolnie lecacych w naszym kochanym kinie .. ;)
4.Tak, to lecialo !! - zaczynam piosenke a osoba wyznaczona ma chwile by dokonczyc , czas okreslony [ do przemyslenia ]
5.Najsłodszy avatar - cos w stylu barbie girl , w sklepiku znajduje sie duzo ubran ' rozoffiastych ' i duzo osob zapewne lubi sie w takie szalone wrecz wdzianka odziac .
6. Subkultury - wiedza o subkulturach .
7. Jesienna moda - zbliza sie jesien , 23 wrzesnia przywitamy ja a wiec .. jesienna odziez , zapewne znajdziemy wiele ciekawych rzeczy w naszym sklepie , a takze w swojej garderobie ! :)
8. Najzabawniejszy screen z MF
9. Miss / Misster Miasta Fotki :p
10. Kawalarz ! - pomysl bardziej na odsnake niz na konkurs ale moze przejdzie , osoba smieszek - ktos kto kawalem rozbawi do lez ! i zeby nie bylo zamieszania m konkurs na blogu Miasta Fotki .
11.Diabelska impreza ! - Osoby ubrane demonicznie , diabelsko i jeszcze jak wolicie ! Do tego kilka pytan na temat demonow , duchow i innych dziwnych rzeczy ;)
12. Przebieramy sie za gwiazde ! - przebieramy sie za osobe slawna , screeny osoby i Twojego avatara w specjalnie wyznaczonym albumie , pozniej konkurs na najbardziej podobna ! :P
13. Wiedza o jednym z OP [ mysle o Stvn ] bo jest baardzo dlugo na MF i idealnie sie nadaje ^^ - jesli nie ma nic przeciwko :P Oczywiscie poprawne odpowiedzi zna tylko on a pozniej wybiera ktore najbardziej trafne :P cos podobnego do rozgryz ladyprincipesse czy jakos tak :P
14. Jak spedzamy wolny czas - 6 screenow z tego jak mozna spedzac wolny czas w MF ! ;]
15. Wiedza o wybranej sławie ;] - dajmy na to znana kazdemu Dode ; ] taki maly quiz ; ]
no i wiele innych ale mam tu zanudzac ? ; D czy po ' kilka dawac '