Jeśli macie pomysł na konkurs lub event, zcie się tutaj swoją wyobraźnią!
Jest to kontynuacja tematu z innego forum (http://www.fotka.pl/forum/miasto_fotki/5230,Konkursy_-_bombonier).
Jeśli po weryfikacji pomysł okaże się i ciekawy i wykonalny technicznie, chętnie zasponsoruję i nagrody i odznakę organizatora eventów i konkursów MF dla pomysłodawcy, który podejmie się wprowadzenia pomysłu w życie (mikrofonik).
Co kwartał będziemy weryfikować czy pomysłodawca nie spoczął na laurach i czy nadal zasługuje na taką odznakę!
KONKURSY - bombonierka z pomysłami strona 58 z 65
a co mają quizy i konkursy sportowe do miasta fotki ???? o ile wiem nie uprawia się tu sportu:)))
na pewno wiele osób będzie robiło foto bo ta noc jest tylko jeden raz w roku :PPP
nie wydaje mi się żeby bezsensem było przegapienie czegoś takiego ale co kto lubi
mi chodzi tylko o uaktywnienie grupy astrologicznej i zainteresowanie fotkowiczów astrologią skoro nadarza się taka okazja... ze swojej strony dodam artykuł o tym wydarzeniu żeby każdy był dobrze poinformowany czyli co? gdzie? kiedy?dlaczego?
Proszę o wypowiedz Fenomenkę :P
Szkoda, że o tym wcześniej nie pomyśleliście tylko ja musiałem myśleć o imprezie astrologicznej bo astrolodzy jeszcze nic nigdy nie mieli żadnej imprezy.
Nie prawda:)
Większymi się nie dało?
Z tym Mrągowem, to może nieco inaczej. Zorganizować Piknik Country w MF np na basenie, plażowym disco i Catwalk. Same piosenki Country. Dobrze by było też jakby był jakiś mały konkurs na takim evencie. ;p
chcialam zapytac bądź jeśli nie było dac propozycję. Konkurs projektowania ciuchów np zrobić ankiete która obejmuje kategorie w której ktoś zaznacza odpowiedz:
Jaki stroj chcialbys zaprojektowac:?
a)bluzka
b)koszulka
c)sukienka
d)spodnie
c)buty
i najbardziej popularna kategoria wygrywa wtedy zrobic ten konkurs o ktorym mowilam (jesli by sie stworcy gry zgodzili bo ja nie wiem nawet kto nim jest) :D aby osoby dostaly szablon ubrania z danej kategorii np podkoszulek czysty i robi z nim co chce i najlepszy projekcik bylby dodany do gry :)
a jeśli da sie gdzies wysylac swoje projekty (bo lubie sie bawic graficznie) to prosze o namiar :)
a zapomnialam dodac nagrod:
2 najlepsze projekty umieszczone w grze + dla tych \bdwóch\b osób wpłynięcie na konto tyle coinsów po ile taki ciuszek bylby wystawiony w sklepie (zeby byla mozliwosc odrazu zakupu swojego projektu) :))))
Było.
Ona nie jest twórcą, tylko Administratorem.
Można zapomnieć. Nie dodają ciuchów wojskowych, o które truję od pół roku, a byle lump z konkursu dodadzą?
Nie stosuje się Coins jako nagród konkursowych.
Jak stvn mówił!
To nie stwórca tylko Administrator
Administratorzy nie dodają projektów ciuchów do MF
Nie dodaje się Coins jako nagrody w konkursach.
Coins nie rozdaje się na konkursach
UPS strony mi sie pomylily nie waze juz sorki