Jeśli macie pomysł na konkurs lub event, zcie się tutaj swoją wyobraźnią!
Jest to kontynuacja tematu z innego forum (http://www.fotka.pl/forum/miasto_fotki/5230,Konkursy_-_bombonier).
Jeśli po weryfikacji pomysł okaże się i ciekawy i wykonalny technicznie, chętnie zasponsoruję i nagrody i odznakę organizatora eventów i konkursów MF dla pomysłodawcy, który podejmie się wprowadzenia pomysłu w życie (mikrofonik).
Co kwartał będziemy weryfikować czy pomysłodawca nie spoczął na laurach i czy nadal zasługuje na taką odznakę!
KONKURSY - bombonierka z pomysłami strona 59 z 65
Conajmniej jednego takiego mamy. Nie chcę wskazywać palcem, by nie wywołać oburzenia wśród innych (także kulturalnych), żeby nie było sajgonu jak pod wpisem o czołówce DJów.
Kto zna tą osobę, ten przyzna mi rację, że tak jest. Jeśli medal, to właśnie dla niego.
Wybaczcie offtop, natchnęło mnie, by to napisać, czytając powyższą propozycję konkursu.
Witam chciałbym zorganizować konkurs o książkach bedą pytania na przykład kto napisał taką i taką książke kto odpowie pierwszy ma punkt będzie 10 pytań.Nagrody 1 miejsce 900 Fame Points i złoty medal 2 miejsce 500 fame points i srebrny medal 3 miejsce 300 fame points i brązowy medal:)))
Jestem za tylko może nagrody bardziej równe 1 miejsce 850 fp i zloty medal ,2 miejsce 500 fp i srebrny medal i,3 miejsce 250 fp i brązowy medal
hmm a ja bym proponował zrobić konkurs na bootsy kto najwięcej zbierze 2 dni 1 miejsce 7000 boots 2 miejsce 5000 boots 4000 boots
Nagrody
1 miejsce złoty medalik
2 miejsce tygrys szablo zębny
3 miejsce kwiatek do klikania
konkurs dla facetow jak bardzo sa romantczni ......... Zrobimy nowy temat na forum i kazda osoba co biedze udzal moze tam pisac o sobie jak najbardzej jest romantyczni i wybierzemy naj lepcze 3 osoby i damy im nagroy fame points
1 miejsce 600
2 miejsce 400
3 miejsce 200
Chciałabym zorganizować Konkurs, który polegałby na wyłapaniu różnic w screenach ,
4 pokoje i po dwie trzy różnice na drugim screenie do wychwycenia..
Nagrody :
I miejsce 600 FP i zwierzak do wyklikania
II miejsce 400 FP i zwierzak do wyklikania
III miejsce 300 FP i zwierzak do wyklikania