Jeśli macie pomysł na konkurs lub event, zcie się tutaj swoją wyobraźnią!
Jest to kontynuacja tematu z innego forum (http://www.fotka.pl/forum/miasto_fotki/5230,Konkursy_-_bombonier).
Jeśli po weryfikacji pomysł okaże się i ciekawy i wykonalny technicznie, chętnie zasponsoruję i nagrody i odznakę organizatora eventów i konkursów MF dla pomysłodawcy, który podejmie się wprowadzenia pomysłu w życie (mikrofonik).
Co kwartał będziemy weryfikować czy pomysłodawca nie spoczął na laurach i czy nadal zasługuje na taką odznakę!
KONKURSY - bombonierka z pomysłami strona 8 z 65
Shake, podobny pomysł zgłaszał mi już seba030189. Także poproszę, by się zgłosił do Ciebie w tej sprawie i byście dograli szczegóły.
Jeśli chodzi o imprezy w MF, to nie trzeba być organizatorem eventów i konkursów, by imprezę zorganizować (każdy ma dostęp do kalendarza i może tam nanieść swoją propozycję). Im więcej imprez i im fajniejsze tym lepiej. Mogą być tematyczne, zawsze jakieś urozmaicenie.
Czuje się winna zamętu.
Pomylono pojęcia
1. SMEETATION
Temat szukania kandydatów na realizację pomysłu ( nie konkursu !!! ) stvn uznałam za zamknięty.
Seba i Tomek w zgodzie. Powodzenia. Nie spłoszcie publiczności :)
2. Konkurs na Dj Miasta Fotki (temat nazwy otwarty), to pomysł Shake-go.
Możliwości są.
Istnieje pokój z trzema ekranami.
Ja kiedyś u siebie założyłam taki pokój (szałas się zwał) daje to ciekawy efekt.
Szkoda, że to nie stało się popularne !!!
Trzymcie się i nie bijcie
Powodzenia
KoCham Was
Fenomenka , to przejdzie ten pomysl na DJ?.
Bo dużo osob jest na tak.
Kochana Fenomenko.....Odpowiesz na pytanie Shake-go ??? :)
KoCham Was
Z tym stylistą , to osoby niech dają screeny swoich ludzików przed liftingiem i po.
(tak już kilka screenów jest) do albumu do konkretnego dnia z upływem tego dnia wybierze się Jury , które oceni najlepszą odmianę i dla zwycięzcy nagroda w wysokośći 50 fame poins , Tak ja to widzę jako całość konkursu Stylista do albumu.
:-****
Kochana Fenomenko.....Odpowiesz na pytanie Shake-go ??? :)
Moim zdaniem pomysl jest przydatny.
:-****
przed liftingiem
nie używaj terminów, których nie znasz:D
metamorfoza jak już:D
Ale pomysł może być:D
STVN, jeszcze Ci nie przeszło?? skąd masz pewność, że kiedyś mi nie zarzuci "kwiatka", z którego wszyscy będziemy mieć ubaw?? Ja tu jestem dla Was, a nie stoję z bazuką... Nie mam na celu jemu dopiec, tym bardziej że go nie znam. Wyluzuj chłopie...
Shake, jeśli poczułeś się urażony to weź pasa u złój mi skórę...