Jeśli macie pomysł na konkurs lub event, zcie się tutaj swoją wyobraźnią!
Jest to kontynuacja tematu z innego forum (http://www.fotka.pl/forum/miasto_fotki/5230,Konkursy_-_bombonier).
Jeśli po weryfikacji pomysł okaże się i ciekawy i wykonalny technicznie, chętnie zasponsoruję i nagrody i odznakę organizatora eventów i konkursów MF dla pomysłodawcy, który podejmie się wprowadzenia pomysłu w życie (mikrofonik).
Co kwartał będziemy weryfikować czy pomysłodawca nie spoczął na laurach i czy nadal zasługuje na taką odznakę!
KONKURSY - bombonierka z pomysłami strona 5 z 65
owstał event , FAN CLUB FENOMENKI!
tam gdzię wszyscy mogą napisać co o niej myślą , za co ja lubia , szanuja.
ta i jeszcze wprowadzcie moj fan club bez przesady nikt nie bedzie fenomence tylka lizal pomysl zanim cokolwiek napiszesz 4 razy bo trzy to dla ciebie za malo
"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."
Aby wprowadzono do sprzedaży , owoce , truskawki , porzeczki , maliny , i warzywa , Papryka , Cebula , Czosnek , , ktore trzeba było użyżniać i podlewać , i za nie też by się otrzymywalo fame poinsy , Np , Shake twoje truskawki już są w pełni dojrzałe! twoja nagroda to 50 pame poins!
ta jeszce zrobmy kupowanie maskotek w sklepie itd normalnie domowe przedszkole najlepiej by bylo ...
"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."
Albo , żeby wrowadzono akcję !
Kogo Murek szybciej urośnie?!
Akcja , polegala by na tym , ze w dniu tym i tym , o godzinie tej i tej , zakupimy Murka , i do godziny tej i tej i daty tej i tej musi już być dorosły , Nagrodą głowną by było 200 fame poins , nagrodę famę poins otrzymaly by 4 pierwsze osoby ktorym urósł murek.
:-****
Albo , żeby wrowadzono akcję !
Akcja , polegala by na tym , ze w dniu tym i tym , o godzinie tej i tej , zakupimy Murka , i do godziny tej i tej i daty tej i tej musi już być dorosły , Nagrodą głowną by było 200 fame poins , nagrodę famę poins otrzymaly by 4 pierwsze osoby ktorym urósł murek.
:-****
, jej , nie wiedzialem o co w tym biegalo , ale teraz wiem.
Akcja , polegala by na tym , ze w dniu tym i tym , o godzinie tej i tej , zakupimy Murka , i do godziny tej i tej i daty tej i tej musi już być dorosły , Nagrodą głowną by było 200 fame poins , nagrodę famę poins otrzymaly by 4 pierwsze osoby ktorym urósł murek.mogles to napsiac w jednym poscie wszystko a nie ... no chyba ze ci sie przypomnialo to ina kwestia...
Co do pomyslu twojego hmm...no to ten i ten ... i to i to ... a nie zacznie sie czasem spam poglaszcz mi mruczka czy inne zwierzatko czasem ?Bo moim zdaniem tak wlasnie bedzie ogolnie odnosnie spamu jestem na nie ...
Fajny tytul dales swojej propozycji ...hehe kogo ...szybciej urosnie .... mi bardzo szybko rosnie :P
Ja mam na uwadze jedno - wybierzmy z obecnych konkursy na luty - marzec, a kolejnych tygodniach wybierzmy coś na kolejne 2mce.. I wtedy będziemy zamykać tematy - bo potem w kółko się to kręci. A organizatorzy konkursów będą mieli czas na do organizowanie swoich pomysłów.
A ja jestem na tak, jest naprawdę wiele fajnych konkursów już na obecną chwilę - albo choć spróbować jak to by się korygowało z czasem i poświęceniem.
I jeżeli SHAKE chodzi o konkursy - rób to w podobny sposób jak stvn - Ty masz być organizatorem swojego pomysłu, czyli masz za zasadę również podać w jaki sposób by się miało to odbyć, a nie tylko wypisujesz, by mieć jak najwięcej wpisów, nie tędy się kieruje ten temat tylko - a Fenomenka tylko akceptuje, ale nie będzie z pewnością za kogoś reorganizowała i wymyślała regulamin i zasady konkursu.
Nie widać tego, jak dla mnie to nic. I po co dodajesz konkursy w kilku postach, by nabić +1? jak możesz je wymienić w jednym wpisie. Aż tak się podlizujesz wszystkim? Sorry, ale nie da się tego inaczej odebrać. Konkursy mają być tak rozbudowane, by od razu mogły być wniesione w życie fotki.
Shake i jeszcze jedno, co do jednego konkursu, nie jest Twoim pomysłem, więc powinieneś konkurs oddać pomysłodawcy i tyle w temacie. Grasz z nami nie fer.