Jeśli macie pomysł na konkurs lub event, zcie się tutaj swoją wyobraźnią!
Jest to kontynuacja tematu z innego forum (http://www.fotka.pl/forum/miasto_fotki/5230,Konkursy_-_bombonier).
Jeśli po weryfikacji pomysł okaże się i ciekawy i wykonalny technicznie, chętnie zasponsoruję i nagrody i odznakę organizatora eventów i konkursów MF dla pomysłodawcy, który podejmie się wprowadzenia pomysłu w życie (mikrofonik).
Co kwartał będziemy weryfikować czy pomysłodawca nie spoczął na laurach i czy nadal zasługuje na taką odznakę!
KONKURSY - bombonierka z pomysłami strona 6 z 65
Jeden mój już przeszedł i mi tyle wystarczy. A jak udowodnię, pozwolisz, że będziesz zdyskwalifikowany?:) ; D
zachowujecie sie jak dzieci naprawde z checia bym do internetu publicznie dal wasza rozmowe a najbardziej mnie ten tekst rozwalil slisz , ze twoje wszystkie przejda i wygrasz? o nie.
fight ;D nie wiem cyz sie smiac czy plakac ...
"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."
binoleq - to nie jest kłótnia jak dzieci, zresztą ja się zamykam.. jak będzie trzeba znowu skrytykuję i tyle w temacie.
Śmiej się - również to czynię, i nie od dzisiaj.
Ucinam dyskusję!
stvn - Mistrz Gry jest super, prześlij pw kiedy możesz się tego podjąć.
Tomasz - też pw do mnie w sprawie Maskotki MF. Banery: pomysł fajny ale jeszcze poczekam, może da się wytrzasnąć jakieś materiały pomocniczne.
Shake - samo hasło "dodać pytania w quizach" nie jest pomysłem na event lub konkurs.
Nowe fasony w sklepiku, gry, pokoje to nie ten wątek. (to samo z pomysłem fasi na stół w kasynie).
Fan Club Fenomenki> nie lubię wazeliny, wolę krytykę konstruktywną (a o taką trudno).
Stylistka: sam pomysł fajny, nie musi być związany ze ślubem. Jak zrobisz z tego event?
Może coś związanego z efektem "Przed/po"? >
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRjSZYd6EE8bQ7w01VmIjp_3CDamYAU-gyJ3fdb8uqknCGSV3ncgw
Murek> mieliśmy coś podobnego z "Papuga za papugę". Z różnych względów wolę by takie rzeczy ogłaszał admin.
Michałek, odnośnie do FPs, to pomysł fajny, ale za bardzo pracochłonny. (miałam podobny i szefowa mi to powiedziała T_T)
Apasionada, prosze na pw podać termin, temat i resztę.
binoleq - mam nadzieję, że jako przewodnik jesteś zwykle milszy dla mieszkańców MF <klapsa mu>
seba030189 <grozi palcem>
Przypominam, że w lutym są Walentynki (może to powinna być jakaś inspiracja?)
Stylistka: sam pomysł fajny, nie musi być związany ze ślubem. Jak zrobisz z tego event?
Może coś związanego z efektem "Przed/po"? >
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRjSZYd6EE8bQ7w01VmIjp_3CDamYAU-gyJ3fdb8uqknCGSV3ncgw
No , o to mi chodzilo ;] , aby zrobic przed metamorfozą , i po metamorfozie.
:-****
pominam, że w lutym są Walentynki (może to powinna być jakaś inspiracja?)
wybieramy najbardziej "zakochany" czyt. romantyczny pokoj w MF event zorganizowany by byl 14lutego oczywiscie co ty na to ?:D nadzieję, że jako przewodnik jesteś zwykle milszy dla mieszkańców MF <klapsa mu
jakos nikt na mnie nie narzekal do tej pory wiec jest git przynajmniej ja nie slyszalem skarg zadnych, ani w mf ani na foum tutaj gdzie jestem moderatorem :chwalisie: :D
"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."
POMYSŁ NA EVENT - SMEETATION
http://w.fotka.pl/13ea73c0df.jpg
Event organizowany u osoby, która poprowadzi imprezę jako DJ oraz otrzyma od Fenomenki "Pokój Niebiański" i wydekoruje go na biało.
Nie jest to określone, ja daję tylko pomysł. Ten kto pierwszy zadeklaruje, że podejmie się wyzwania - poprowadzi owe białe szaleństwo!
Oczywiście DJ musi wiedzieć, co teraz się puszcza na tego typu imprezie, mieć pokażny zasób linków do youtuba i ogólnie mieć serce do tego.
no to ja bym to zorganizowal mam setki fajnych nutek pokój a i na dekoracje sie znajdzie pare conis:D
Proponuję zorganizować konkurs , na dj w mieśćie fotki , Osoba ktora najbardziej udowodni , że bardzo jej zalezy na mianie DJ w mieście fotki , otrzyma odznakę dj , z odpowiedzialnośćią , że na każdej imprezie musi działać jako DJ , Taka osoba powinna umieć zorganizować się w dużej ilośći ludzi.
:-****