eh... Nie dosc ze zaglosno lecialy nagrania to list mi nie podszedl:( i 6 zadanie tez mi sie nie podobalo:( a jak u was
lista tematów
Matura z Angielskiego:O
34/35 o ile jest moja grupa w internecie pokazana.sympatycznie.
Jutro WOS rozszerzony z ktorym sie juz poddaje.
o ile to moja grupa byla, wiec nie ma co sie nastawiac juz i byc pewnym:)
julCiak69: dlaczego się poddajesz, Kubuś?? :P
dasz radę (: ja się boję tej podstawy, bo jak dadzą dużo Konstytucji to polegnę.
Ale na podstawie jest banalnie bo wszystko przepisujesz z konstytucji, a na rozszerzonym sie doszukujesz.Chyba nawet abc nic nie ma, a poza tym nic sie nie uczylem.
Ustny polski mam w sobote a nic nie umiem.Komputer mnie zniszczyl, ze sie nawet wyslowic juz ladnie nie potrafie
zajebisty.
Konto usunięte: Ale na podstawie jest banalnie bo wszystko przepisujesz z konstytucji, a na rozszerzonym sie doszukujesz.Chyba nawet abc nic nie ma, a poza tym nic sie nie uczylem.
Ustny polski mam w sobote a nic nie umiem.Komputer mnie zniszczyl, ze sie nawet wyslowic juz ladnie nie potrafie
ale znaj tutaj dobrze Konstytucję. myli mi się już wszystko. kto powołuje tego od IPN, a kto sędziów? ile razy można wybrać premiera? to mi się myli. obowiązki premiera z obowiązkami prezydenta zresztą też. nic już nie umiem.
chciałam pisać rozszerzony WOS, ale zrezygnowałam i zmieniłam an podstawowy. poszłam po łatwiźnie. wiem, ale geografia na rozszerzonym to już jest coś.
mnie też, ale raczej uzależniłam się, bo nie chce mi się tyłka ruszyć i przejrzeć jeszcze tą Konstytucję, albo poprzypominać sobie skróty OBWE, IBRD, ILO, OECD, etc. po angielsku jakoś mi z tym idzie, ale po polsku za uja wafla tego nie rozwinę.