eh... Nie dosc ze zaglosno lecialy nagrania to list mi nie podszedl:( i 6 zadanie tez mi sie nie podobalo:( a jak u was
lista tematów
Matura z Angielskiego:O
julCiak69: ale znaj tutaj dobrze Konstytucję. myli mi się już wszystko. kto powołuje tego od IPN, a kto sędziów? ile razy można wybrać premiera? to mi się myli. obowiązki premiera z obowiązkami prezydenta zresztą też. nic już nie umiem.
chciałam pisać rozszerzony WOS, ale zrezygnowałam i zmieniłam an podstawowy. poszłam po łatwiźnie. wiem, ale geografia na rozszerzonym to już jest coś.
mnie też, ale raczej uzależniłam się, bo nie chce mi się tyłka ruszyć i przejrzeć jeszcze tą Konstytucję, albo poprzypominać sobie skróty OBWE, IBRD, ILO, OECD, etc. po angielsku jakoś mi z tym idzie, ale po polsku za uja wafla tego nie rozwinę.
Szczerze?:) Nie wiem nic co tutaj wymienilas wiec nie powinnas sie martwic:) nie wiem po co WOS bralem w ogole.Probna napisalem chyba na 70% bez nauki, ale teraz podejrzewam, ze nawet nie zalicze na 30:)Wazne, zeby chociaz podstawowa geografie zdac na co najmniej 30%/
Konto usunięte: Szczerze?:) Nie wiem nic co tutaj wymienilas wiec nie powinnas sie martwic:) nie wiem po co WOS bralem w ogole.Probna napisalem chyba na 70% bez nauki, ale teraz podejrzewam, ze nawet nie zalicze na 30:)Wazne, zeby chociaz podstawowa geografie zdac na co najmniej 30%/
szczerze Ci powiem, też nie wiem, co Ci napisałam. te, co pamiętałam skróty to Ci wymieniłam.
:D po maturze byłam zdołowana, a się okazuje, że mam 33/35 pkt ;D radość o poranku :D
i jeszcze takie głupie błędy miałam, dobrze jest ;D
z kim>?
Konto usunięte: Ja ich nie pamietam:)
byle, zeby to przejsc.
Bardziej sie boje ustnego polskiego.
Do reszty na razie na luzie podchodzilem.
ja polakiem się stresowałam. dali Moliera to się ucieszyłam. matma też luz, ale za mało czasu było. jeszcze 30minut powinno być. ;)
nie no ja nie ruszalem tego, tylko moc zdarzenia napisalem:P czy jakos tak to moze 1 punkt dadza...
Nie wiem czy bede mial z 60 % zmatmy;pniby 22-23 pkt z zamknietych mam i dalej tez tworzylem ale nie mam pojecia czy dobrze:D