eh... Nie dosc ze zaglosno lecialy nagrania to list mi nie podszedl:( i 6 zadanie tez mi sie nie podobalo:( a jak u was
lista tematów
Matura z Angielskiego:O
Konto usunięte: Ale wiesz jacy byli ?
Jade. zostały mi 2 przystanki do wysiadki. wsiada 2 podejrzanych. Kolezanka mowi " masz bilet" ? patrze, msc skonczyl mi sie wczoraj.
Ide do automatu w tramwaju kupuje, i se siadlam zeby kase wlozyc do portfela. i chcialam wstac a Ci wstaja i " prosze bileciki " ;] MOWIE KUVA mature mam ! a Ten mi wypisuje mandat :]
wypisal mowi " prosze sie zglosic do tygodnia" a ja do niego " niech Cie uj w pol zlamie " !
ich to gó*no za przeproszeniem interesuje oni na tym zarabiaja i maja gdzies innych ludzi.
kiedyś byłam świadkiem takiej sceny jak złapali jakąś studenktę, która na sesje gonila i byla taka zestresowana, a kanarzy jej z autobusu nie chcieli wypuscic, w koncu dala im dokumenty i wysiadla bez nich, przez ten stres
bo może nie złapali wszystkich i Ciebie obrabuja
Konto usunięte: ich to gó*no za przeproszeniem interesuje oni na tym zarabiaja i maja gdzies innych ludzi.
kiedyś byłam świadkiem takiej sceny jak złapali jakąś studenktę, która na sesje gonila i byla taka zestresowana, a kanarzy jej z autobusu nie chcieli wypuscic, w koncu dala im dokumenty i wysiadla bez nich, przez ten stres
idioci i tyle.
niech wam bóg wynagrodzi.
nie wiecie czasem czy będą wyniki dla tych różnych grup gdzieś opublikowane?
bo np. to 4 zadanie to ja nie sprawdzę,no bo jak ?
Konto usunięte: niech wam bóg wynagrodzi.
nie wiecie czasem czy będą wyniki dla tych różnych grup gdzieś opublikowane?
bo np. to 4 zadanie to ja nie sprawdzę,no bo jak ?
Nie. Chyba w tej jednej . Tak jak majce podawali.
Po co Ci to wiedziec :P dowiesz sie 30 stego.
Ja wole sie nie stresowac , bo jeszcze bedzie tak, ze nic nie zdam.
kolezanka mi mowila, ze podobno poslki maja nie oceniac po kluczuu.