eh... Nie dosc ze zaglosno lecialy nagrania to list mi nie podszedl:( i 6 zadanie tez mi sie nie podobalo:( a jak u was
lista tematów
Matura z Angielskiego:O
Konto usunięte: nie no ja nie ruszalem tego, tylko moc zdarzenia napisalem:P czy jakos tak to moze 1 punkt dadza...
Nie wiem czy bede mial z 60 % zmatmy;pniby 22-23 pkt z zamknietych mam i dalej tez tworzylem ale nie mam pojecia czy dobrze:D
ja głupia tylko wzięłam pod uwagę w basenach jedno rozwiązanie. bo się machnęłam przy kwadratowej ze znakami. miejsca mi zabrakło, nie wiedziałam, czy napisać strzałki, że dalsza cześć rozwiązania jest w Brudnopisie na kolejnej stronie, czy nie...
No jak dla mnie banał. Wolałam, aby był list formalny, ten był trochę denny. Wymyśliłam przedstawienie o Chopinie z okazji roku Chopinowskiego Jutro jeszcze WOS i koniec pisemnych.
Konto usunięte: też mam ale nie idę. Nie wiesz jak to jest jak sie nie pójdzie? Masz nie zdany czy jak? Sa jakieś konsekwencje?
gdybyś nie zdała z jakiegoś przedmiotu obowiązkowego (matematyka, polski, angielski)- to wtedy jakieś konsekwencje masz.
ale przy dodatkowych przedmiotach, WOS, historia, geografia, biologia- nie masz żadnych. prócz tego, że na świadectwie maturalnym przy danym przedmiocie masz wpisane 0%