eh... Nie dosc ze zaglosno lecialy nagrania to list mi nie podszedl:( i 6 zadanie tez mi sie nie podobalo:( a jak u was
Matura z Angielskiego:O
Jakoś średnio... Jak ten baran na tym nagraniu powiedział w końcu ? aparat + 1000, czy aparat o wartości 1000 ?
Jak dla mnie podstawowy był banalny, pierwszy egzamin z którego jestem zadowolony.
Za 2,5 godziny mam rozszerzony...zobaczymy co tam pokażą, z góry powodzenia wszystkim zdającym. ;]
Ustny angielski też nie jest straszny, grunt to sie własnie nie zestresować. Przypomnij sobie jak opisywac ilustracje, potem pytania do materiału, pamiętaj że zawsze masz prawo prosić o powtórzenie wypowiedzi egzaminatora, mozesz prośic aby mówił szybciej wolniej itp. Ja oralne angole mam 19.05 i 26.05 więc zazdroszcze terminu ;)
angielski masakra
a ta wiadomosc to ze jestesmy w angili i chcemy pojechac w okolice angli czy londynu
czy zupelnie mozna bylo napisac ze np. do hiszpani ?
Moim zdaniem formalny list łatwiej napisać... Ja wolałabym formalny, chociaż ogólnie pisanie listów nie jest trudne ;) A o czym dokładnie mieliście ten list napisać?
Btw. matmę podobno mieliście łatwą to czymś wam musieli dowalić żeby nie było za lekko
o przedstawieniu jakie pokazywałeś przed calą szkołą.
itd.
polski niby też łatwy a trudny ;/