eh... Nie dosc ze zaglosno lecialy nagrania to list mi nie podszedl:( i 6 zadanie tez mi sie nie podobalo:( a jak u was
lista tematów
Matura z Angielskiego:O
MalenstwoxD: ja zapomniaalm jak jest chcialabym i zrobic i mczylam sie w ogole stres mnie zjadl prawie splynelam przed matura i jescze taki zasob slow mialam z e po polsku nic wymyslic nie moglam
miałam identycznie, wszystko mi z głowy wyleciało; na dodatek było mi masakrycznie zimno.
ustną łatwiej zdać niż pisemną, a i tak do niczego się nie liczy.
ja teraz czekam na geografię .
Konto usunięte: miałam identycznie, wszystko mi z głowy wyleciało; na dodatek było mi masakrycznie zimno.
Mialam tak rece skostniale a kumpela jescze podala mi husteczke z odpowiedzia to sie obsralam i zrzucilam ja z lawki mowie w dupie to mam jak mnie zlapia to siara Ale dopiero jak wyszlam to delirki dostalam i nerwicy ze nie zdam hahaha
Ale wez pomysl . Uczelnie walcza o ludzi:) a jak matura pojdzie kiepsko to przeciez kogos przyjac musza:) Wiec cos zrobic beda musieli . Mi praktycznie matura nie ejst potrzebna jesli spelni sie to co bym bardzo chciala:) Ale wiesz skoro jest mozliwosc zdania to czemu mialabym nie zdawac:) A moze zmienie zdanie i na a wf pojde;O