eh... Nie dosc ze zaglosno lecialy nagrania to list mi nie podszedl:( i 6 zadanie tez mi sie nie podobalo:( a jak u was
lista tematów
Matura z Angielskiego:O
Angielski był bardzo łatwy. Komisja chyba lubi rocznik 91, bo wszystkie były łatwe :) Odnośnie słuchania - poziom gimnazjalny. Czytanie bardzo łatwe, jedynie w ostatnim (odnośnie internetu) w jednym pytaniu zastanawialem się na odpowiedzią. Co do pisania - nie narzekajcie, że trudne. Zawsze jest list - wyuczenie się kilku zwrotów nie jest trudne. Krótka forma - łatwa i przyjemna. Liczę na 94-100% :)
Konto usunięte: Skończyłem całą mature 45 minut wcześniej pisząc na luziku, więc czasu jest wystarczająco
No tak, tylko, że ja słaba jestem z angielskiego
no my dopiero w przyszłym roku szkolnym zaczniemy robić próbne matury na lekcjach to zobaczę
to trudna była?:P
to może jak w tym roku była trudna to w przyszłym będzie łatwa
ogółem jak przeglądałam arkusze na necie to tylko polski wydał mi się łatwy, a matma to jakaś porażka mam wrażenie że nic się przez tyle lat nie nauczyłam moze jeszcze w zamkniętych to coś bym tam ustrzeliła, bo mniej więcej rozumiałam większość, ale otwartego żadnego bym nawet nie zaczęła..