eh... Nie dosc ze zaglosno lecialy nagrania to list mi nie podszedl:( i 6 zadanie tez mi sie nie podobalo:( a jak u was
lista tematów
Matura z Angielskiego:O
angielski ustny to najlatwiejszy egzamin.
wazne ze umiesz sie przedstawic, powiedziec kilka kolorow i ewentualnie, ze czegos nie rozumiesz, po angielsku
MalenstwoxD: eh... Nie dosc ze zaglosno lecialy nagrania to list mi nie podszedl:( i 6 zadanie tez mi sie nie podobalo:( a jak u was
słuchanie było kiepskie. strzelałam na chybił trafił. anglistka mnie zabije, jak wyniki przyjdą. myślałam, że dadzą co bardziej banalnego, tak, jak na polskim, czy matmie.
to 6 zadanie to było z książki Hemingway'a?? też strzelałam. mi wyszło na zmianę: fałsz - prawda. a Wam? list był spoko. 149 słów. jeżeli doliczają jeszcze zakończenie to 152. w miarę się w pasowałam w ilość wyrazów, bo zawsze przekraczam, za dokładnie opisuję tu jest ten minus u mnie.
ja jutro mam WOS. a 19 maja ustny angielski.
Mam już 25 punktów, zobaczymy jak jeszcze jedno zadanie poszło i pisanie
Pokłońcie się Turkuciowi, bowiem tylko On jest waszym Zbawicielem.
julCiak69: to 6 zadanie to było z książki Hemingway'a?? też strzelałam. mi wyszło na zmianę: fałsz - prawda. a Wam?
http://fakty.interia.pl/raport/matura-2010/news/mamy-arkusz-z-jezyka-angielskiego,1474698,6486
Policja z Pruszkowa (Mazowieckie) schwytała trzech sprawców napadu na stację benzynową. Jeden z nich został zatrzymany tuż po jego egzaminie maturalnym z matematyki. Wszystkim grozi kara co najmniej trzech lat więzienia - informuje Komenda Stołeczna Policji.
Konto usunięte: Policja z Pruszkowa (Mazowieckie) schwytała trzech sprawców napadu na stację benzynową. Jeden z nich został zatrzymany tuż po jego egzaminie maturalnym z matematyki. Wszystkim grozi kara co najmniej trzech lat więzienia - informuje Komenda Stołeczna Policji.
a mnie zlapaly rano kanary :]
k.tasy :]