eh... Nie dosc ze zaglosno lecialy nagrania to list mi nie podszedl:( i 6 zadanie tez mi sie nie podobalo:( a jak u was
lista tematów
Matura z Angielskiego:O
Mam bardzo ważne pytanie
czasem nie było kilka grup w tej maturze ?
bo mam wrażenie,że zadanie 4 ,te opisy są nie pokolei ;>>
czasem nie było kilka grup w tej maturze ?
bo mam wrażenie,że zadanie 4 ,te opisy są nie pokolei ;>>
Konto usunięte: http://fakty.interia.pl/raport/matura-2010/news/mamy-arkusz-z-jezyka-angielskiego,1474698,6486
dzięki. to było zadanie 5 jednak :P mam maksymalnie. chociaż z jednego zadania reszty nie ogarniam
Konto usunięte: Policja z Pruszkowa (Mazowieckie) schwytała trzech sprawców napadu na stację benzynową. Jeden z nich został zatrzymany tuż po jego egzaminie maturalnym z matematyki. Wszystkim grozi kara co najmniej trzech lat więzienia - informuje Komenda Stołeczna Policji.
z moich rejonów.
Mam 31 na 35 ze słuchania i czytania jeszcze tylko pisanie :)
Pokłońcie się Turkuciowi, bowiem tylko On jest waszym Zbawicielem.
Ale wiesz jacy byli ?
Jade. zostały mi 2 przystanki do wysiadki. wsiada 2 podejrzanych. Kolezanka mowi " masz bilet" ? patrze, msc skonczyl mi sie wczoraj.
Ide do automatu w tramwaju kupuje, i se siadlam zeby kase wlozyc do portfela. i chcialam wstac a Ci wstaja i " prosze bileciki " ;] MOWIE KUVA mature mam ! a Ten mi wypisuje mandat :]
wypisal mowi " prosze sie zglosic do tygodnia" a ja do niego " niech Cie uj w pol zlamie " !