eh... Nie dosc ze zaglosno lecialy nagrania to list mi nie podszedl:( i 6 zadanie tez mi sie nie podobalo:( a jak u was
Matura z Angielskiego:O
Eeee probowalam sprawdzic odpowiedzi ale nie pamietam co zaznaczylam ale jak patrze na true and false to jestem zalamana
ta matura była banalna... ;/ choc z listem trochę polecieli, nie lubię pisać o bzdurach.
O nagraniu nic nie mówię nawet, ten koleś w trzecim był do dupy, ciężko było skumać o czym mówi.
Ale poszło bardzo dobrze, teksty proste, ze słuchu proste, pisemne też proste.
Ja mam 28/35. Jak wyszłam z sali myślałam, ze będzie sierpień a tu takie zaskoczenie :D Przydałoby się z otwartej części tak z 10 pkt i będę w siódmym niebie xD Ale wolałabym list formalny bardziej się do niego przygotowywałam.
ja zaznaczyłam fałsz- prawda. w tej kolejności :> więc 6punktów mam.
ja poległam na słuchaniu ;| okropna akustyka była, według mnie na sali. połowa ludzi ode mnie pewnie polegnie.
A jak nie zaliczę jednego obowiązkowego np. angola i ustnego też angola i np polskiego to co wtedy ?
nie masz matury. nie przysługuje Ci nawet ta poprawka w sierpniu. bo można tylko jednego nie zaliczyć.
od nowa piszesz w maju 2011 to samo, co wybrałeś. chyba, że zmienisz. od nowa piszesz deklarację maturalną etc.
No ale dlaczego tak ? Trochę nie w porządku to jest... a jeśli nie zdam angielskiego ustnego i pisemnego a polski zdam ustny ? tez wszystko ??