agoosiaaa
agoosiaaa
  26 czerwca 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
pijana
pijana
  18 lipca 2011

Ten błyszczyk Essence, który ostatnio kupiłam jest tak piękny, że idę po drugi :ninja: W razie jakby go wycofali :lol2:

mmaryjka
mmaryjka
  18 lipca 2011

tak dawno nie nie kupiłam, że aż mi przykro

Fieska
Fieska
  18 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tak dawno nie nie kupiłam, że aż mi przykro

załamać się można :mrgreen:
mmaryjka
mmaryjka
  18 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: załamać się można

spoooko, jutro pójdę na zakupy. aż się karta zapali, w przyszłym tygodniu do berlina na to nadrobię braki zakupowe.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  18 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: To juz wiem gdzie zachacze na kolejne zakupy, dzieki :D

Lipsy ma fajne ciuchy, w rozsadnej cenie i dobrej jakosci, mi osobiscie sie podoba kolekcja Pixie :tak:

Konto usunięte
Konto usunięte: Czlowieka? Nie wolno tu przeklinac, wiec nazwe tylko istota bezduszna.

wiem, ale co zrobisz? ja bylam szczesliwa ze wrocil do domu w jednym kawalku, kilka lat temu mielismy kotke, jakis skuwysyn wyrzucil trutke na lisy i wszystkie koty poumieraly :smutny: nagle sie tak pusto w ogrodku zrobilo :/ :C

Konto usunięte
Konto usunięte: :(

ruchac mu sie chcialo... znowu jest wycesany czysciutki i puszysty :ziober2:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  18 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ten błyszczyk Essence, który ostatnio kupiłam jest tak piękny, że idę po drugi W razie jakby go wycofali

No i mi kolor wykupiły, pff :zonk:
agoosiaaa
agoosiaaa
  18 lipca 2011

Dzisiaj:
blyszczyki

i plaszcz (kurtke :wppt:), tak, na zime, z tym ze dzisiaj bylo tak cholernie cieplo, ze go nosilam :ninja:
z nexta:

ChicaBombb
ChicaBombb
  18 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: i plaszcz

uwielbiam dwurzedowki:D i ten kolorek:D
agoosiaaa
agoosiaaa
  18 lipca 2011
ChicaBombb
ChicaBombb: uwielbiam dwurzedowki:D i ten kolorek:D

on wlasciwie to jest bardziej czerwony niz rozowy:P
agoosiaaa
agoosiaaa
  18 lipca 2011

kijowe swiatlo bylo :mrgreen:

Martitta
Martitta
  18 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: blyszczyki

Mam zamiar sobie któryś kupić ;P
agoosiaaa
agoosiaaa
  18 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam zamiar sobie któryś kupić ;P

u mnie byla promocja - 2 za 10 funtow, wiec wzielam obydwa i w sumie i tak mi wyszly za darmo, bo zaplacilam punktami ktore dostaje na karte z bootsa za robienie zakopow :PP
Martitta
Martitta
  18 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: u mnie byla promocja - 2 za 10 funtow, wiec wzielam obydwa i w sumie i tak mi wyszly za darmo, bo zaplacilam punktami ktore dostaje na karte z bootsa za robienie zakopow :PP

Oj dobrze tam macie :D pamiętam te promocje. szkoda, że w pl tak nie ma i raczej nie będzie. Pozostaje mi wybulić 3 dychy za jeden :and::mrgreen:
agoosiaaa
agoosiaaa
  18 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Oj dobrze tam macie :D pamiętam te promocje. szkoda, że w pl tak nie ma i raczej nie będzie. Pozostaje mi wybulić 3 dychy za jeden

a nie masz jakiejs rodziny w uk, co moglaby ci przywiezc je ze soba :woot:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  19 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: i plaszcz (kurtke :wppt:), tak, na zime, z tym ze dzisiaj bylo tak cholernie cieplo, ze go nosilam

ładny,
ale chyba na zime się nie nadaje :woot: