agoosiaaa
agoosiaaa
  26 czerwca 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
Hana25
Hana25
  19 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a testowalas rozswietlacz sleeka?

Ja testowałam pieniądze wyrzucone w błoto nie nadaje się do niczego ...może niektóre listki jako cień do powiek, ale jak dla mnie zbyt perłowe i wygląda tandetnie....rozświetlacz nie nadaje się na dzień a nawet na wieczór może sylwester i szalony makijaż...jednym słowem nie warto
sylwik
sylwik
  19 lipca 2011
ChicaBombb
ChicaBombb: nigdy nie liczylam, ale ze 100 to bedzie;)

:szok:
ladnie:D

(jedyna mania ktorej nie rozumiem, bo zbieram sie i zbieram i uszu nadal nie mam przeklutych:))

ChicaBombb
ChicaBombb: jest szał:D

tez chce! :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja testowałam pieniądze wyrzucone w błoto nie nadaje się do niczego ...może niektóre listki jako cień do powiek, ale jak dla mnie zbyt perłowe i wygląda tandetnie....rozświetlacz nie nadaje się na dzień a nawet na wieczór może sylwester i szalony makijaż...jednym słowem nie warto

dzieki za ostrzezenie!
wlasnie chodzi mi o jakis dajacy naturalny efekt.
odkrylas jakis lepszy? :)
ChicaBombb
ChicaBombb
  19 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ladnie:D

kiedys sie zbiore i zrobie wszystkim foto;)

Konto usunięte
Konto usunięte: (jedyna mania ktorej nie rozumiem, bo zbieram sie i zbieram i uszu nadal nie mam przeklutych:))

ja mialam przeklute po komunii, bo dostalam kolczyki, ale zarosly mi w uchu- w jednym tak, ze pielegniarka czy kto tam musial mi wyrywac go z ucha;/- nikt nie powiedzial, ze kolczykami trzeba ruszac, zeby nie wrosly:( potem w gimnazjum przeklulam znowu:)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  19 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to wy bogaci ze tak codziennie coś sobie kupujecie...

sie pracuje sie ma :ziober2:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

voiceontheradio
voiceontheradio
  19 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wlasnie chodzi mi o jakis dajacy naturalny efekt. odkrylas jakis lepszy? :)

http://kosmetyki-mineralne.com/zestaw-no-makeup-cera-bardzo-jasna-i-jasna-p1188.html

polecam ten zestaw, nawet przeceniony jest teraz.
ten puder rozświetlający 'natural' jest cuuuuuudowny!
w dodatku puder bambusowy dobrze matuje
są jeszcze wersje kolorystyczne tego zestawu dla ciemniejszych karnacji :)
te pojemniczki nie są wielkości sampli tylko większe i bardzo, bardzo wydajne.
cień na zdjęciu jest w takim kolorze nude, ale ja dostałam brązowy :)
sylwik
sylwik
  19 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: http://kosmetyki-mineralne.com/zestaw-no-makeup-cera-bardzo-jasna-i-jasna-p1188.html polecam ten zestaw, nawet przeceniony jest teraz. ten puder rozświetlający 'natural' jest cuuuuuudowny! w dodatku puder bambusowy dobrze matuje są jeszcze wersje kolorystyczne tego zestawu dla ciemniejszych karnacji :) te pojemniczki nie są wielkości sampli tylko większe i bardzo, bardzo wydajne. cień na zdjęciu jest w takim kolorze nude, ale ja dostałam brązowy :)

no przeciez!
uzywam podkladow edm i zapomnialam ze maja tez rozswietlacze:ziober2:
przecenione, roz i puder mat nie do konca sie przydadza ale na allegro sprzdac je nie problem:mrgreen:
rozmiar znany:)

dzieki wielkie za przypomnienie o nich, i tak potrzebuje kolejnego koloru podkladu z racji zlapania slonca:mrgreen:
mam fenomenalny ciemny bronzer wiec i tak wezme ten dla najjasniejszej dla jasniejszego:)
voiceontheradio
voiceontheradio
  19 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mam fenomenalny ciemny bronzer wiec i tak wezme ten dla najjasniejszej dla jasniejszego:)

w tym zestawie jest taki murzyński bronzer, ten 'raw sugar'
Hana25
Hana25
  20 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: odkrylas jakis lepszy? :)

tego typu właśnie nie, ale czekam na rozświetlacz z firmy bell Planete Illuminator & Bronzer
sylwik
sylwik
  20 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: w tym zestawie jest taki murzyński bronzer, ten 'raw sugar'

to?
i tak jasniejszy od tego co mam:mrgreen:
i dali darmowa probke do zakupu to wzielam jeszcze jansiejszy, na jesien/zime:)

Konto usunięte
Konto usunięte: tego typu właśnie nie, ale czekam na rozświetlacz z firmy bell Planete Illuminator & Bronzer

daj znac jak sie sprawuje:)
co prawda ja juz zamowilam tamten zestaw z edm, ale wiedziec warto:mrgreen:
agoosiaaa
agoosiaaa
  20 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: http://kosmetyki-mineralne.com/zestaw-no-makeup-cera-bardzo-jasna-i-jasna-p1188.html polecam ten zestaw, nawet przeceniony jest teraz. ten puder rozświetlający 'natural' jest cuuuuuudowny! w dodatku puder bambusowy dobrze matuje są jeszcze wersje kolorystyczne tego zestawu dla ciemniejszych karnacji :) te pojemniczki nie są wielkości sampli tylko większe i bardzo, bardzo wydajne. cień na zdjęciu jest w takim kolorze nude, ale ja dostałam brązowy :)

jak tanio :zonk:

ale uj, mam nic nie kupywac, zwlaszcza ze dopiero co sobie takie rzeczy kupilam.
FukMe
FukMe
  20 lipca 2011

Ja nie wiem co wy tyle tych kosmetykow kupujecie :woot:

ja ide raz na 3-4 miesiace, kupuje wszystko i juz - lakiery do paznokci dokupuje i rzesy

Agoosia, widzialas reklame zalando?
www.zalando.co.uk

ide oblukac, maja ponoc jakies fajne buty Lacoste :w00t:

agoosiaaa
agoosiaaa
  20 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja nie wiem co wy tyle tych kosmetykow kupujecie ja ide raz na 3-4 miesiace, kupuje wszystko i juz

mi sie stopniowo rzeczy koncza, poza tymczasem chce wyprobowac czegos nowego bo np wychodzi w sklepach :D

Konto usunięte
Konto usunięte: lakiery do paznokci dokupuje i rzesy

wlasnie rozu mam malo, ale to dopiero w przyszlym miesiacu.
a tak to min raz w miesiacu wode micelarna, tonik, krem i takie tam (nie wpominajac o wacikach itp:P)

Konto usunięte
Konto usunięte: Agoosia, widzialas reklame zalando? www.zalando.co.uk ide oblukac, maja ponoc jakies fajne buty Lacoste

nosz Ty cholero nie pokazuj mi takich rzeczy, ja oszczedzam :rotfl:
FukMe
FukMe
  20 lipca 2011

dla mlodego, z przeceny za 36 :D

i dla mnie

uwielbiam, jak jestesmy w tym samym klimacie ubrani i wychodzimy razem :lol:
jak mam converse to on tez zawsze ma :rotfl:

FukMe
FukMe
  20 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mi sie stopniowo rzeczy koncza, poza tymczasem chce wyprobowac czegos nowego bo np wychodzi w sklepach :D

ja nie mam takiego szalu :woot: :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: a tak to min raz w miesiacu wode micelarna, tonik, krem i takie tam (nie wpominajac o wacikach itp:P)

ja nie mowie o srodkach do higieny osobistej, ale do tapetowania sie - ale to dobrze, to mnie podbudowuje, ze ja duzo nie musze miec :lol:

Konto usunięte
Konto usunięte: nosz Ty cholero nie pokazuj mi takich rzeczy, ja oszczedzam

wczoraj w tv widzialam reklame, koles wyprasowany w szafie z butami siedzi i sie trzesie ze strachu jak dzwonek do drzwi slyszy i jego kobieta, matka, siostra odbieraja paczki z butami :rotfl:
agoosiaaa
agoosiaaa
  20 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja nie mowie o srodkach do higieny osobistej, ale do tapetowania sie - ale to dobrze, to mnie podbudowuje, ze ja duzo nie musze miec

:rotfl: podklad, puder, roz/bronzer - do tapetowania sie kazdy to ma :P

Konto usunięte
Konto usunięte: wczoraj w tv widzialam reklame, koles wyprasowany w szafie z butami siedzi i sie trzesie ze strachu jak dzwonek do drzwi slyszy i jego kobieta, matka, siostra odbieraja paczki z butami

:crylol: